- Emoji Skoru
- 916
- Puanlar
- 123
Tellwe'ye baya para dökmüş bir insan olarak bir iki kelamda ben etmek istiyorum. Falcıların referans isteme olayı cidden rezaletin daniskası. Sanki çok üst tabaka insanlar, bu işin ustaları gibi bir havaya bürünüp "senin referansın yok sana bakmam" demek bence şımarıklıktan başka bir şey değil. Evet gerçekten fal baktırırken çok uç noktalara giden insanlar var. Hepimizin bildiği prenses34 bunun en güzel örneği bence. Ben o sitede fal baksam bende bu kadr kapris çekmem istemem ama sen o kadar para alıyorsan bu işin kahrını da çekeceksin açıkçası yapacak bir şey. Hayatta her zaman övgüyle karşılaşamayız. Falcılar da bunu hazmedemiyor bir noktadan sonra sadece " sen harikasın, mükemmelsin" diye pohpohlayan insanlara bakmak istiyorlar.
Falları günlerce bekletmeleri ise saygısızlıktan başka bir şey değil. Hani paramızla rezil oluyoruz bildiğin. Fallara bakamayacak kadar meşgul olan falcı 5 dakikasın ayırıp "arkadaşlar müsait değilim fallarınıza bakamayacağım lütfen beklemeyin" yazamıyorsa ortada bir sorun var demektir.
Ben online fal olayına bu topiği okuyarak başladım. İlk falımı burda önerilen isimlere baktırdım. Ve gerçekten benim gibi takip eden çok insan olduğuna eminim. İlgisizlikleri burda haklarında yapılan tüm övgülerin üstünü kapatacak bir düzeye geldi artık. Bakalım neler olacak
Falları günlerce bekletmeleri ise saygısızlıktan başka bir şey değil. Hani paramızla rezil oluyoruz bildiğin. Fallara bakamayacak kadar meşgul olan falcı 5 dakikasın ayırıp "arkadaşlar müsait değilim fallarınıza bakamayacağım lütfen beklemeyin" yazamıyorsa ortada bir sorun var demektir.
Ben online fal olayına bu topiği okuyarak başladım. İlk falımı burda önerilen isimlere baktırdım. Ve gerçekten benim gibi takip eden çok insan olduğuna eminim. İlgisizlikleri burda haklarında yapılan tüm övgülerin üstünü kapatacak bir düzeye geldi artık. Bakalım neler olacak