- 5 Nisan 2015
- 596
- 488
- 53
Serüven'in kitaptan bi tane de bana lazım![]()
Baksa zaten :) şaşardım da bekle bekle fenalık geldi :)
Neymiş bende merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serüven'in kitaptan bi tane de bana lazım![]()
Niyet belliymis zaten onlardazorunlu ücretsiz izin kullandırmak istediler kabul etmedim![]()
Kitap fali uzun zamandır gündemde olan fal idi ben anca baktirdim☺Ay simdi de basimiza kitap fali mi cikti. Anlasildi siradaki falimiz bu. Allah sizi top etsin kizlar yaa![]()
Kitap fali uzun zamandır gündemde olan fal idi ben anca baktirdim☺
Cok tartismali bir soru ama en iyiler ve fali cikanlar hep ayni isimler ilkay gür, sarayli hanim, medyum selenaKizlar baliklama daldim Özür dilerim..şu an onerebileceginiz biri var mi? Olumsuzda konussa olur onemli degil...kafama takilan bir sorun var..
Ilkay gure cok eskiden baktirmistim....aslinda tutarli ama kesin birsey soylemiyor..teşekkür ederim. .yine ona atayim bare..Cok tartismali bir soru ama en iyiler ve fali cikanlar hep ayni isimler ilkay gür, sarayli hanim, medyum selena
Fama, meryemden de cikti diyenler var ortalamaya göre bakarsak
Anket oylamalarina görede karar verebilirsin
Benimde son falimda biraz olasilikli konusmustu .. Bazen tercihlerimizden dolayida fallar cikmayabiliyor .. Sarayli hanimi denemeni tavsiye ederim ama ilkayda fena degildir. Ondanda cikan bisiler oluyor...Ilkay gure cok eskiden baktirmistim....aslinda tutarli ama kesin birsey soylemiyor..teşekkür ederim. .yine ona atayim bare..
Sarayli hangi sitede?Benimde son falimda biraz olasilikli konusmustu .. Bazen tercihlerimizden dolayida fallar cikmayabiliyor .. Sarayli hanimi denemeni tavsiye ederim ama ilkayda fena degildir. Ondanda cikan bisiler oluyor...
biryolunvar da canimSarayli hangi sitede?
ben baktırdım gayet iyiydi sasırdıgım noktalar cok fazla ıdı.gelecegi görecegizNasıldı peki? Öneriyor musun? Baktıralım mı bizde?
ben baktırdım gayet iyiydi sasırdıgım noktalar cok fazla ıdı.gelecegi görecegiz
Aa ne zaman attın kiÖmrümü yedi serüven 2 gündür bakmadı falıma ya
Çok merak ediyorum ne gelicek bu kadar beklemeye...
Aa ne zaman attın ki