• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Merhaba kızlar ben de uzun zamandan beri bu forumu takip ediyorum.Benim de fal tecrübelerim oldu bunu sizinle paylaşmak istedim.İlk olarak binnaz abladaki melek yıldıza tarot baktırdım ama çok pembe tablo çizmişti anı ve geçmişi karşımdaki kişinin karakter özelliklerini benim ne hisssettiğimi ama ne yazık ki gelecek çok pembeciydi.İkincisi de bakırköy laf cafe andaçın ününü duyarak gitmiştim bir cumartesi günü ama andaç beye fal baktırmak istiyorum dedim nerdeyse 3 saat bekledim ama ben andaça değil gözlüklü bir adam bakmıştı berbat ötesiydi sürekli bana soru sorarak falı götürmeye çalışıyordu .Yamiba adlı sitede tarot baktırmıştım adam resmen nasihat vermiş ne geçmiş ne şimdiki durum ben fal bakmasını istedim o akıl hocalığı yapmış.Dün gece bir yolun var sitesindeki arafa baktırdım her gece istisnasız tellwe bir yolun var binnaz abla sitesine bakıyorum.Ama dün baktırdığım araf cidden iyiydi .Gece 2 de falı gönderdim ort 40 dk sonra fala baktı okumadan önce inş içimden saçma sapan tutarsız şeyler söylemez demiştim falı okuyunca geçmişi ruh halimi karşımdaki adamın ne düşündüğünü benim ruh halimi bir bir anlattı bu arada tarot atmıştım.Araf resmen ilgilenmiş ardından bir soru sordum hemen cevapladı.

Selam kizlar uzun zmndir yazmiodum soyle son bir yazilanlara baktim da seruven hakkinda ilk tarot baktirmistim tam bir sene once dedikleri hicbirsey cikmadi sonra 3 ay oncesi kitap fali baktirdigimda hem ilk once soylediklerinin tersini soyledi hem de soyledigi seyler benle cok alakasizdi yok tarif ettigi insanlardan bana is olarak staj gormesine kdr sonra kendisine bunu soyleyince malum gununde tutturamayabilecegini soyledi yani sacma sapan bir neden o yuzden yani sok oldum diyenlere sasiriorum cidden iki falda da gram tutmadi malesef

Aslinda bana hickimse hicbirsey tutturmadi, selenanin ufak dedigi bikac sey ve saraylinin bazi tarif ettigi durumlar ama kimse ana olayimi tutturamadi

Kizlar baliklama daldim Özür dilerim..şu an onerebileceginiz biri var mi? Olumsuzda konussa olur onemli degil...kafama takilan bir sorun var..

Kizlar baliklama daldim Özür dilerim..şu an onerebileceginiz biri var mi? Olumsuzda konussa olur onemli degil...kafama takilan bir sorun var..
Cok tartismali bir soru ama en iyiler ve fali cikanlar hep ayni isimler ilkay gür, sarayli hanim, medyum selena
Fama, meryemden de cikti diyenler var ortalamaya göre bakarsak
Anket oylamalarina görede karar verebilirsin

Cok tartismali bir soru ama en iyiler ve fali cikanlar hep ayni isimler ilkay gür, sarayli hanim, medyum selena
Fama, meryemden de cikti diyenler var ortalamaya göre bakarsak
Anket oylamalarina görede karar verebilirsin
Ilkay gure cok eskiden baktirmistim....aslinda tutarli ama kesin birsey soylemiyor..teşekkür ederim. .yine ona atayim bare..

Ilkay gure cok eskiden baktirmistim....aslinda tutarli ama kesin birsey soylemiyor..teşekkür ederim. .yine ona atayim bare..
Benimde son falimda biraz olasilikli konusmustu .. Bazen tercihlerimizden dolayida fallar cikmayabiliyor .. Sarayli hanimi denemeni tavsiye ederim ama ilkayda fena degildir. Ondanda cikan bisiler oluyor...

Benimde son falimda biraz olasilikli konusmustu .. Bazen tercihlerimizden dolayida fallar cikmayabiliyor .. Sarayli hanimi denemeni tavsiye ederim ama ilkayda fena degildir. Ondanda cikan bisiler oluyor...
Sarayli hangi sitede?

Back
X