• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

CanımUOTE="Symgee35, post: 41371465, member: 671758"]MedyumSelena yaz canım bitişik şekilde bulursun o zaman[/QUOTE]
Canım Sağol da falcılara bakıyorum yok zaten bulsamda şimdi atamiyacam eft yaptim sabah haftasonu olduğunu unuttum ptesi kredim olacak ancak o zaman uuuuuuu haftaya benim başka planlarim da vardi demek ki fal haftası olacak ;) ;) ;)

Telwede bebeim. Istifa mi etti acaba :KK70:
Online olmadigi icin goremiyo olabilir misin bebeim

Amaninnnnn inşallah istifa etmemistirbide 50 tl yatirdim neyse battı balık yan gider diger birilerine baktiririm artikim

Kizlarrr şu Telwede FALANIYETHAKKANIYET hakkında bilgisi olan varmı her baktigim da beni çeken bir enerjisi var kii bence bakanla baktiran arasında ki enerji olayina inanirim bennn. Baktiran varsa bilgi verebilir mi

Kizlarrr şu Telwede FALANIYETHAKKANIYET hakkında bilgisi olan varmı her baktigim da beni çeken bir enerjisi var kii bence bakanla baktiran arasında ki enerji olayina inanirim bennn. Baktiran varsa bilgi verebilir mi

Allah aşkına selena dan başkasına baktırma günah parana baktırcaksan kahve falı baktır en ucuzundan :)

Allah aşkına selena dan başkasına baktırma günah parana baktırcaksan kahve falı baktır en ucuzundan :)

Tamam canım teşekkür ederim. Selena da yok bidaha baktim belki online olmadigi icin goremiyorumdur. Ptesi belli olur zaten

çok çok kötü an yok, geçmiş yok. sallıyor gelecekle ilgili güzel bi şeyler o kadar, bildiğin pembeci yani.

ilkaya attım güzel şeyler demiş ama benim isteklerim doğrultusunda konuşmadı ...üzüldüm açıkcası ..

Kahinvanga benimle alakasız bir fal göndermişti. Serüven kitap falı arkadaşım da attı şiddetle tavsiye ediyor. Fal atacak kimse kalmadı ki çıkmıyor yani o yüzden de takmiyorum fallari ama serüven sok etti beni yani..
kahinvanga çok olumlu konuştu sevinmiştim neyse sevinmeyeyim bare

famayada attım bakalım o ne diyecek .. battım yaa bu ay .. bu son ama söz veriyorum kendime ..

Walla baya iyiydi. Ilginc bir yazim tarzi var ama begenfim de fiyatini 20 tl yapmis.

Hadi yaaa 20 mi yapmış onlar burayı takip ediyorlar kesin hemen de artmis fiyati ismi zikredilince atmiyacam sana Araf fiyatini tekrar indir :( :( :(
İyi bari memnun kalmana sevindim

Ha ha ha şu son cümle bana çok tanıdık geldi sanki benim cumlem mi ooo :KK66: :KK66: :KK66: :KK66:
valla batttım ..ilkay moralimin içine etti sağolsun ... olabilcek şeyler söyledi gerçi her zmanki gibi beni evlendirdi .. kaç seneden beri farklı kişileri çıkarıyor karşıma bide kadın tanıştırıyor beni burcuda değişmiş benimkinin ...ben kaşındım ama yine ona baktırarak .

Merhaba kızlar ben bugün bakırköyde mandal cafe toprağa gittim.Kahvemi içtikten sonra tarota baktı geçmişi ruh halimi bildi eski sevgilimin dengesiz kararsız olduğunu söyledi geçen bir yolun vardaki arafta aynı şeyi söyledi.Bugün toprakta 3 aylık bir süre verdi seni seviyor biraraya geldiğiniz zaman aranızda bir çekim var ama seni ilk önce cepte zannetmiş sonradan sen sırtını dönünce fazlaca seni düşünmeye başlamış gururndan arayamıyor dedi.Toprak kesin ve emin konuştu ama bakalım inş çıkar.

valla batttım ..ilkay moralimin içine etti sağolsun ... olabilcek şeyler söyledi gerçi her zmanki gibi beni evlendirdi .. kaç seneden beri farklı kişileri çıkarıyor karşıma bide kadın tanıştırıyor beni burcuda değişmiş benimkinin ...ben kaşındım ama yine ona baktırarak .

Alternatif çok canım enerjini tuketsiyse başka birine gidecen artikim falcinin tutarliligi önemli hem de çok önemli her gittiginde başka hikaye yazmamali bence kriterlerimden biridir

Alternatif çok canım enerjini tuketsiyse başka birine gidecen artikim falcinin tutarliligi önemli hem de çok önemli her gittiginde başka hikaye yazmamali bence kriterlerimden biridir
canım sana özelden birşey yazmak istiyorum çok ilginç birşey öğrendim bugün ...

Back
X