- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
Kizlar,
Saraylinin dedikleri kimlerde cikti?
Cok Güzel seyler söyledi Insallah cikar![]()
bana yakın zaman için dediği şeyler çıkar canım. hele de anlık durumlarımızı anlatırken gözlerim dolar.
uzun vadelere çok takılmam genelde anlık durumlar merak alanımda benim.
eğer saraylı güzel şeyler dediyse görmüştür gerçekten yoksa kötüyüde kırmadan anlatıyo mutlaka.
Nasıl online Falcıysa artık yuva kurtarıyor vay be :) neyse Kazen sana bakar birazdan canım benim @Kazen
waayyy iyi yakalamışın yawru
kdfjklsdhsld çok güldüm yaa süpersin
kızlar merhaba,
serüven fal sorularıma cwp yazmış,
ben ilkaya attığım falları tekrar tekrar dinledim, ilk falında aşk ile ilgili dedikleri çıkmış, iş ile ilgili dedikleri çıkmadı hala...
2. falımda aynen aşk ile ilgili sordum soruları vs cevaplamış ve yine dediği gibi oldu sormadan da sçyledikleri çıkmış iş konusunda hala beklemedeyim... 3. falında haziran da attım dediklerinden çıkanlar var hala beklemedeyim, 3. falının gelişmelerinden haberdar ederim
saraylıya fal attım geçen haftalarda, onun da dediği şeyler çıkıyor hem de nokta atışlarıyla, iş için bana yardımcı olucak insanın bu dönem kızının problemleriyle uğraştığını bilmiş gerçekten :) bende arkadaşımdan yeni öğrendim :) diğerlerini beklemedeyim, saraylıyı seviyorum gerçekten emek veriyor bu işi yaparken, aynı şekilde ilkay da
ve yeni rezzan ablaya attım, tarihler pek şaşmıyor, ilk sorduğum da verdiği tarih ile şu an aynı soruya verdiği tarih aynı :)
benim gibi ilkay,saraylı, ve rezzanı seven falları çıkan arkadaşlar; sizlerle enerjimizin uyuşucağını düşünerekten başka denemem için birini ya da birilerini önermenizi rica ediceğim ::)
canım ilkaya baktırmadım hiç ama saraylı kuzumu çok severim. rezzan ablayı da yeni denedim.
o yüzden çıkan bi durum yok şimdilik.
tavsiyeye gelince, hüma bal a bayıldım, benim kafamdan geçen cümleleri yazmış. ve hemen akabinde 2 önemli dediğini yaşadım.
nesibe ye de yeni baktırdım. onu da beğendim. enerjisi yüksek, bıcır bıcır.
meryem diyecem ama son attığım fala benimle enerjisi uymayan diğer tyfdan biri bakmış, bidaha atmam.
klotho da iyi bende.
Son düzenleme: