sunu burda bıkaç defa yazdım soru sormadan bılen Rezzan Abla ve Selena benı ıcın . Bırde Nesibe ilk başta cok anlamadım falını ama oda hıc vermedığım bır bılgıyı bıldı.[/QUOTE
Kızlar Bişey sorucam Selenaya 3 fal attım ucunde de gozlrım doldu hayır guzel seyler soyledığınden değil gercekten ıcımı okumuş gıbı , garıp oluyorum .Aslında
pardon Falalem Rezzan abla.
Ben ılk falını cok begendım ama sonrakıler oyle yuvarlaktı .Dediği çıktı mı daha var ama anı bıle bılse oda bışey.Sallayan cok cunku
yarım kalmış cumlem olumsuz ama yıne Selena gercekten ıyı yorumculardan.
Ama cok baktırmamak lazım ust uste tek kışıye atınca benım beynım artık almıyo hatırlamak dahı bazen yoruyo. o nedı o zaman bunu demıştı....
sunu burda bıkaç defa yazdım soru sormadan bılen Rezzan Abla ve Selena benı ıcın . Bırde Nesibe ilk başta cok anlamadım falını ama oda hıc vermedığım bır bılgıyı bıldı.
Canım ben selenaya önce su falı baktırdım sonra kelebek attım gerçekten 7 tl lik falı bile harikaydı güzel yorumluyor kesinlikle bir kaç dediğini de cidden yaşadım Telwedeki en iyi yorumcu bence o işini ciddi ve özenle yapan ..