- 26 Ocak 2019
- 6
- 2
- 36
Zaten kimsenin bir sey yasayacagi yok. Ben falcilarin yazdiklari senaryolari okuyup okuyup baya guluyorum aslinda. Iclerinde bir tek Melisa'nin soyledikleri bana mantikli geldi. Tam olarak her seyi analiz edip, hissettiklerimi soyleyen oydu. Medyum Cem de tabi ki mantikli konustu, ancak bazi olaylarin sebeplerini ve duygulari iyi analiz edemedigini dusunuyorum. Ben olayin ne oldugunu anlasam rahatlayip hayatima donecegim. Benim asil istedigim diger arkadaslarimla oldugum gibi bir iletisim kurabilmek ofiste. Herkesten daha mesafeli davranmak zorunda kaliyorum. Hep bi garip ortam olusuyor, surekli caktirmadan izlenip sonra bir sicak bir soguk tavirlar gormek kimi olsa bezdirir. Bu arada Melisa hanim benim psikolojik rahatsizligimi da gordu ve takinti donemlerinde fal baktirmamayi onerdi. Kendisi gercekten etik biri gibime geldi benim.Katılıyorum sonuna kadar ayni şeyi erkekler yaptığında ne kadar çok kırılıp saydırıyoruz bu işin kadını erkeği yok allahtan uzaktan bir merak durumu olarak kalmış biraz yoğun bir merak ,doğru ve mantıklı davranilmis .Ama aynı şeyi ben evli olsaydım ve esim iş yerindeki biri için yapsaydı ya da hissetseydi inanılmaz kırılırdim empati meselesi, evlilik te sevgi saygı güven herseyin ötesinde olmalı ..Amacımız kimseyi yargılamak değil hayat bu büyük konuşmamak lazım sadece fikir belirtmek yanlış anlaşılmasın.