- 7 Mayıs 2020
- 3.579
- 9.237
- 158
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
İnşallah Rabb'im o kadına ve evladına çiçekli yollar nasip etsin tuttuğu altın olsun kimseye muhtaç olmasın evladini büyütsün çok ama çok sevilsinneyse bu sayede mağdur olan kadın kk den cok dua aldı, inşAllah içimizden birinin dua saatine denk gelmiştirde tutar
O yüzden bu tarz kadınlara şerefsiz adamlara acımıyorum.Beter olsunlar ,sürünsünler.....Amcamın kızı daha 8 aylık bebeğiyle ayrılmak zorunda kaldı bunun gibi bir o.... yüzünden
Adam çocuğu 3 ay da ilk kez görmüş
Hemen boşandı daha bebeği 5 6 aylık iken sütü kesildi maddi hiç geliri vs yoktu fabrikada işe girdi çalışıyor görseniz öyle de guzel ve gencecik ki
Bunun gibiler yüzünden hayatlar mahvoluyor
Amin amin aminO yüzden bu tarz kadınlara şerefsiz adamlara acımıyorum.Beter olsunlar ,sürünsünler.....
Çocuksuz biri çocuklu biriyle evlenirse illaki sorun yaşar.sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
O.ha bunu yapan adamla mı evleneceksiniz.bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Metresmiş konu sahibi...Çocuksuz biri çocuklu biriyle evlenirse illaki sorun yaşar.
Çocuksuz biri çocuklu biriyle evlenirse illaki sorun yaşar.
Allah aşkına tutucu ailesi olan yada ailesini bu kadar düşünen bunu yapabilir mi ?
Ben kocamdan çok korkuyorum ama diyip her haltı yiyen kah...eler birde yok benim ailem çok baskıcı diyen o...u lar gerçekten korkan insan bunları yapamaz
Hiç umurunda olduğunu zannetmiyorum
Allah aşkına tutucu ailesi olan yada ailesini bu kadar düşünen bunu yapabilir mi ?
Ben kocamdan çok korkuyorum ama diyip her haltı yiyen kah...eler birde yok benim ailem çok baskıcı diyen o...u lar gerçekten korkan insan bunları yapamaz
Hiç umurunda olduğunu zannetmiyorum
Kız 19 yaşındaymış sevgili olduklarında yani sübyancı denemez ama evet sapık.pff adam 30 yaşındayken sizinle sevgili olmuş.
sübyancı sapık. birde bunla evlenmeye çalışıyorsunuz.
ciddi ciddi ikili bir hayat süren erkek gizleyebilirAdam büyük ihtimalle gece vardiyasında bununla konuştu yada kadın çocukla canıyla cebellesirken
Bana da yalan söylüyor gibi geldi çünkü benim hiç haberim olmamıştı
İkinci telefonu varmış.eve gelmeden kapatıp iş yerinde birakiyormus
Evlenmeden çocuk yapma çalışmalarına başlamış minnoş metres kızımızciddi ciddi ikili bir hayat süren erkek gizleyebilir
eşi/çocuğu memleketinde olan var
hiçbir sosyal medya hesabında eşi/çocuğu olmayan var
çapkınlık yapmayı normal görüp tüm arkadaş çevresi eşini/çocuğunu bilmesine rağmen asla öyle bişey yokmuş gibi davrananlar, birlikte gezenler var
ben kız kardeşinin kocasıyla birlikte çapkınlık yapan adam biliyorum, kendisi de evli.
o yüzden "asla" dememek lazım bazen oluyor mu oluyor
ama yok aile tutucuymuş (nasıl tutucu aileyse gencecikten beri ilişkisi var, saatlerce konuşuluyor kimsenin haberi yok)
yok sonra öğrenmiş, hadi diyelim öyle.
e öğrenmişsin işte eninde sonunda, o zaman bırak?
başkasına yapanın sana yapmayacağına garantin ne? daha bir de evlencem diyor. acaba boşandı mı bakalım o da belli değil.
Yazacak çok şeyim var da ikinizi de Allah bildiği gibi yapsinsevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
Anlamayabilir. Adam da bilinçli olarak ailesiyle yaşayan ve kısıtlı zamanlarda kendisiyle görüşebilecek konu sahibini seçmiş zaten.2 yılda adamın evli olduğunu anlamadiysan sende ciddi anlamda zeka problemi olduğunu düşünüyorum.( Diğer yorumlarinda düşüncemi destekliyor) Eskiden olsa bir derece anlarım ama artık her şey elimizin altında. Insanlar dünyanın bir ucundaki insanlara bile kolayca ulaşıyor?
Sen anlamamis değilsin, gayet görmezlikten gelmişsin
Rezil pislikbizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Senin sevgineaslında içinde bulunduğum kararsızlığın sebebi çok seviyorum ve istiyorum ama bu ihtimalleride biliyorum çocuğun velayeti annesinde çokta ilgili bir baba olduğunu söyleyemem malesef ilgi anlayışı çocugun her istediğini almak sadece parayla göz boyuyor buda beni daha çok düşündürüyor ama çokra seviyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?