bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

neyse bu sayede mağdur olan kadın kk den cok dua aldı, inşAllah içimizden birinin dua saatine denk gelmiştirde tutar
İnşallah Rabb'im o kadına ve evladına çiçekli yollar nasip etsin tuttuğu altın olsun kimseye muhtaç olmasın evladini büyütsün çok ama çok sevilsin

O yüzden bu tarz kadınlara şerefsiz adamlara acımıyorum.Beter olsunlar ,sürünsünler.....

O.ha bunu yapan adamla mı evleneceksiniz.

yalan söylerler veya saklarlar olanlari. Hic sasirmam. Var olan cocuklarini saklayip evlenenleri gördüm.

Aslında ailem tutucu diyen kadınların büyük çoğunluğu konu sahibi gibi anormal hareket edenler oluyor. Normal davranmadıkları için aileler mecburen baskı uyguluyor. Sonrada ailem baskıcı acaba neden?

Hayır boşanma sebeplerinin senin açından görünür tarafı gayette sensin, az gururunuz olsun. Boşandı kapına geldi ve sevdiğin için affettin ya böyle bir durum olabilir mi? Bu basit bir şey mi? Hiçbir zaman o adamın öncelik sırasında olmayacaksın hatta daha kötüsü bir süre sonra senden de sıkılacak eski karısını özleyecek çocuğuyla daha çok zaman geçirmek isteyecek. Bu işler böyledir senelerdir böyle ilerledi.
Evlenmek bir yana görüşmeyi bile kesmelisin acil olarak.

ciddi ciddi ikili bir hayat süren erkek gizleyebilir
eşi/çocuğu memleketinde olan var
hiçbir sosyal medya hesabında eşi/çocuğu olmayan var
çapkınlık yapmayı normal görüp tüm arkadaş çevresi eşini/çocuğunu bilmesine rağmen asla öyle bişey yokmuş gibi davrananlar, birlikte gezenler var
ben kız kardeşinin kocasıyla birlikte çapkınlık yapan adam biliyorum, kendisi de evli.

o yüzden "asla" dememek lazım bazen oluyor mu oluyor
ama yok aile tutucuymuş (nasıl tutucu aileyse gencecikten beri ilişkisi var, saatlerce konuşuluyor kimsenin haberi yok)
yok sonra öğrenmiş, hadi diyelim öyle.
e öğrenmişsin işte eninde sonunda, o zaman bırak?

başkasına yapanın sana yapmayacağına garantin ne? daha bir de evlencem diyor. acaba boşandı mı bakalım o da belli değil.

Evlenmeden çocuk yapma çalışmalarına başlamış minnoş metres kızımız

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Yazacak çok şeyim var da ikinizi de Allah bildiği gibi yapsin

çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde

Anlamayabilir. Adam da bilinçli olarak ailesiyle yaşayan ve kısıtlı zamanlarda kendisiyle görüşebilecek konu sahibini seçmiş zaten.

Rezil pislik

Senin sevgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…