- 4 Şubat 2022
- 3.556
- 8.507
- 108
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Lütfen şu metrese acimayinBaskıcı aileden kurtulmanın yolu bu değil önce bunu idrak edin. Evlenirseniz aynı durumu yaşayıp(çünkü bu adam sizi de aldatacak, şu an bile aldatıyor olabilir) sizde çocukla o baskıcı aileye muhtaç kalacaksınız, bosanmazsaniz da bile bile hayatınızı ziyan edeceksiniz.
kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucakAilem cok tutucu demissiniz yukarda. Onlar böyle bir adami ve sizi düsürdügü durumu kabul ediyorlar mi? Cünkü zamanla sizinle esinizi aldattigi ortaya cikacak. Siz ne kadar bilmiyordum deseniz de inanmayacaklar olucaktir.
Ne iyi olur şunun saçını başını yolsalar,metres tir diye boynuna yazı assalar.Birde ailesi çok baskıcıymış,bir de olmasalar ne olurdu acaba???Yeni doğum yapmış kadının gözü önünde adamın koynuna girerdi,öyle pişkin arsız bunlar.....Sen çok fenasın hiç masum saf kız rollerine girme o bastı bacağını kırarlar bak bi tane deliye denk gelirsin de.
ahahahaha kaçma bence yarın seni de cocukla kapıya attığında babana sığınacaksın nasıl olsakabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Ay sonradan gördüm bunu yazdıktan sonraLütfen şu metrese acimayin
Ödün patlıyo de mi adam senden sıkılıp gidecek belki de eski karısına dönecek diye.kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olunca kadar
kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Kaç ne olur daha heyecanlı olurkabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Anladık zaten iyi örnek yok ailesinde, aile neyse o oluyosun.Aile yadigari töresi "kacmak" mi?! Sacmalama lütfen. Heleki böyle bir "adam" icin. Ömür boyu pisman olursun. Degmez
Sadece buna mı cevap yazdın bunca sayfa yoruma, tövbe estağfurullah.kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Diğerlerine cevap verecek kadar karakteri yok da ondan böylesi işine geleni anlar işine geleni yaparSadece buna mı cevap yazdın bunca sayfa yoruma, tövbe estağfurullah.
ben ona cevap vermesine de şaşırdım, kapatıp gitmesi gerekirdiSadece buna mı cevap yazdın bunca sayfa yoruma, tövbe estağfurullah.
30 yaşında adam 19 yaşında bir genç kıza bakıyorsa siz 30 yaşınıza geldiğinizde de böyle olacak.kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Ban yememek için zor tutuyorum, o kadarını söyleyeyim yani. O kadar sinirlerimizi zorlayan insan oluyor burada ama bu kadar pişkinlik çok fazlaDiğerlerine cevap verecek kadar karakteri yok da ondan böylesi işine geleni anlar işine geleni yapar
BendeBan yememek için zor tutuyorum, o kadarını söyleyeyim yani. O kadar sinirlerimizi zorlayan insan oluyor burada ama bu kadar pişkinlik çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?