Canım ne mezunusun. Bak bende Üniden mezun oldum 7 aydır iş arıyorum bulamıyorum bu da beni çok sıkıyor üzülüyorum. Paraya ihtiyacım varmı? Tabiki var kimin olmaz herkes kendi giderlerini kendi karşılamak ister, Allah'a şükür annem babam parasız bırakmıyorlarda o yönden rahatım ama artık gelmişim 21 yaşına kendim kazanmak istiyorum. İşi monotonlaşma olarak düşünme bence canım yani eğer ilerleyebileceğin bir mesleğin varsa farklı farklı şeyler yapacaksındır yükselmek için. Ayrıca bir yerde 1 ay çalışmakta olmaz firmalar personel alırken biliyorsunki referanslara bakıyorlar. Bakıcam orda 1 ay, burda 1 ay, şurda 1 ay şirketleri arıcaklar neden çıkmıştı onların vereceği cevap " bilemiyoruz sıkılmış heralde" olucak ve iş başvurunda bulunduğun şirket seni çağırmayacaktır. Bak ben hiç çalışmadım daha ama stajlarımı hep okuduğum bölümle ilgili en iyi firmalarda yaptım, bazen iş için arıyorlar ama bana çok uzak oluyor serviste olmuyor kabul edemiyorum o yüzden ve çok üzülüyorum. Baktığın zaman ikimiz aynı gemideyiz ama farklı dümenlerdeyiz. Bence sen aklından bu monotonlaşma durumunu sil canım. Yani muhakkak bir yere girip çalışmaya başlayacaksın ve bu düşünceyle hem kendine hemde çalıştığın firmaya yararlı olamazsın. Haa belki biraz olsun kafanı dağıtmak için hoşlandığın farklı faaliyetlerle ilgilenebilirsin. Ne bilim resim olur, tiyatro olur, drama olur, olurda olur hoşlandığın birşeyler elbet vardır canım.:121:
işte sorunum bu canım ben kendimi bildim bileli kafayı tiyatro ile bozdum ama aile baskısıdır o bu derken gidip sayısal seçtim ve bambaşka bir bölümnde 5 yıl okudum. şimdi mutlu olamıyorum belkide buna sığınıyorum. haklısın bişeyler yapmaya başlamalıyım ama kendimle alakalı olan:)
çok teşekkür ederim
sen zengin bi koca bul gez toz eglen calısmak sana göre değil
Sen ıs bulup calısmak ıstemıyorsun
ben ıs bulamıyorum calısamadıgım ıcın kafayı yemek uzereyım ..
4 ay oldu uni.mezun olalı hala iş bulamadım(
Rabbım herkeze istediğini verse keşke ..
Vala bende canım 7 ay oldu iş bulamadım. Çok sinir oluyorum annemle babamdan para istemek çok koyuyor bana :105:
bir kere hic bir ise azcik calisip cikayim diye girilmez , e calistin biraz para aldin ciktin sonra ?
baska bir iste bir kac ay dahami ? en iyisi sevdiginiz , keyif aldiginiz bir iste calismaniz.
sen zengin bi koca bul gez toz eglen calısmak sana göre değil
aynı duyguları paylasıyoruz bende babamdan para ıstemekten cok utanıyorum
gerekmedıkce dısarı cıkmıyorum para ıstemıyeyım dıye
artık cok bunaldım(
Allahım bıran önce kendı rızkımızı kazanmamızı nasıb etsın
canım senle aynı durumdayım bende... 1 aydır çalışıyorum. çok sıkılıyorum iş yerimde... hep aynı işler.. her gün git gel.. sabahın körü kalk gitama genede şükretmemiz lazım halimize, bi işimiz var ve para kazanıyoruz. ayrıca benim üni biteli 2 yıl oldu ve ben 2 yıl boyunca boş gezdim... adam akıllı bi yer bulamadım, ya yolu uzaktı yada mesleğimle alakalı bi yer değildi vs... evde oturmak kadar iğrenç birşey olamaz, bunalıma filan girmiştim nerdeyse... gene o günlere dönmek istemiyorum.. durmak yok çalışmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?