- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 29
- Konu Sahibi uhappygirl
-
teşekkürler..Gönderme
işten çıkarıldı şimdi bi yere bağlı çalışmıyor dışardan yatırılabiliyor ya onu yatırıyorHaklısın . Baban neden para yatiriyor calistigi yee odemiyor mu sigortasini?
evet bunu bende diyorum giderim olmadığını düşünerek istiyorlar ne yapıyon parayı diyorlar. Aynen malesef atanma sıkıntı. Sevgilime yüklenmek istemiyorum aslında bu yüzden para biriktirip kendim gitmek istiyorum çünkü o da kolay kazanmıyor o parayı dershaneye gidip atanamazsam (kim atanmış tabi ilk senesinde :) ) bu sefer vicdan yapacam boşa parasını yemişim gibi..Ogrenci insandan para mi istenir hem atamasi kolay degil ki sizin bolumun yani dershaneye muhakkak gitmen gerek diyorum. Sozlune de yuklenmenin geregi yok.
Teşekkürler..Haklisin gonderme
Okulunu bitir kendin ceyizini al ise gir ve uygun olunca da evlen mis gibi temiz is
Mutluluklar
Bi de benden istedikleri kadarını gönderdim şimdide annem acıtasyon yapıyo sen göndermezsen yatıramayız bizim paramız yok emekli olamayız diyo vicdan yaptırıyor..Sakın gönderme. Param yetmiyo de. Zorla alacak değiller ya. Hiçbir şeye mecbur değilsin. Konuşurlarsa konuşsunlar..
:) :) Umarım bu sene para biriktirebilirsin Allah kolaylık versin sanada.. Teşekkürler..Sizin gibi ben de üniversite öğrencisiyim. Aylık 1100 1200 lira para geçiyordu elime (çalışıyordum + burs). Bir gün fark ettim ki benim sürekli param bitiyor. Artması gerekirken erkenden bitiyor. Sebebi de annemin benim paramı bir yerlere bağlamış olması. Sağ olsun her ay düzenli ödeme yaptırmış bana. :)
Bu yıl kesinlikle kararlıyım vermemeye. Verdikçe sonu gelmiyor. Kendiniz için harcayın, gerekirse dershaneye erken kayıt falan yapın.
bu arada hangi bölümü okuyorsun ?Sizin gibi ben de üniversite öğrencisiyim. Aylık 1100 1200 lira para geçiyordu elime (çalışıyordum + burs). Bir gün fark ettim ki benim sürekli param bitiyor. Artması gerekirken erkenden bitiyor. Sebebi de annemin benim paramı bir yerlere bağlamış olması. Sağ olsun her ay düzenli ödeme yaptırmış bana. :)
Bu yıl kesinlikle kararlıyım vermemeye. Verdikçe sonu gelmiyor. Kendiniz için harcayın, gerekirse dershaneye erken kayıt falan yapın.
Biriktirme niyetim yok bu yıl çalışmayı düşünmüyorum yarısı kadar para geçecek elime. Onunla geçinsem yeter. :):) :) Umarım bu sene para biriktirebilirsin Allah kolaylık versin sanada.. Teşekkürler..
Gönderme yine de. Sen öğrencisin. Onlar sana yardım edecek yere senden yardım istiyolar. Çok zordalarsa iş bulup çalışsınlar.Bi de benden istedikleri kadarını gönderdim şimdide annem acıtasyon yapıyo sen göndermezsen yatıramayız bizim paramız yok emekli olamayız diyo vicdan yaptırıyor..
Hayır 4 kardeşiz Abimde okuyor bu sene son sene ama ona da çok bi para vermiyorlar onunda bursu var benim aylık elime geçeni abime yarım dönemlik veriyorlar nerdeyse ki abim çok tutumlu zaten ona da babaannem yardım ediyor. ablam evli kardeşim var o da liseye gidiyor ona da pek bi para gitmiyor. Kısacası pek bi giderleri yok.. Bende ona sinir oluyorum bana ne yaptı ki şu güne kadar para vermeye mecbur olayım.. Akrabaların haberi yok istediğinden duysalar düşünemiyorum.. :)Tek cocukmusun?
Babanin mecbur gonderecek demesi biraz garip geldi.
Neden mecbur oldugunu dusunuyorlar?
Harcligini akrabalarin veriyormus.
Biz seni gecindirmek icin veriyoruz sen de babana mi veriyorsun diye rest cekmesinler.
Neticede onlar da gondermek zorunda degil.
Anne babaya da bir sey demek istemiyorum ama baban emekli olsa bile sana destegi pek olacakmis gibi durmuyor.
Annen de keza oyle gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?