Bir akıl verinnn. Biraz uzun ama okuyup yorum atarsanız sevinirim....

Lütfen daha düzgün yorum yapalım. Düşünüp yorum yapıyorsunuz sağolun ama ne olursa olsun anne ve babam onlar

Gönderme tabiki , sevgilin destek olurum demiş ama gerek yok ilerde yeri gelir gocunursun, aileler nedense çocuklarını gelir kaynağı olarak görür olmuş bu devirde ,çeyiz dizme işinide kafaya takma , evlendikten sonra herşeyi Zaman'la alıyor insan

Yazdiklerini okurken evlenmeden onceki hayatimi hatirladim benim babam yok annem yanliz buyuttu kucuk yasda calismaya basladik kardesimle anneme yardim olsun diye annem bizden maasimizi alirdi okula filan harclik istedigimizde hic vermezdi cok onemli bisey icin para lazim oldugunda konusa konusa verirdi maas alinca veririm diyene kadar vermezdi geleceginiz icin biriktiriyorum derdi hep evlendim annemden 1 kurus bile almadim yukde olmak istemedim annemin bu huyu beni cok uzuyordu massimi yarisini verirdim lazim bana diye yoksa hepsini isterdi vermedigim zaman sana anan lazimdegil diye kizardi bana

Lütfen daha düzgün yorum yapalım. Düşünüp yorum yapıyorsunuz sağolun ama ne olursa olsun anne ve babam onlar

Inan bana su anlattigina az bile dedim, sen turkiye gibi yerde kiz halinde bursla akrabanin verdigi hayirla okuyorsun onlar senin elindeki paraya goz dikiyorlar...

Inan bana su anlattigina az bile dedim, sen turkiye gibi yerde kiz halinde bursla akrabanin verdigi hayirla okuyorsun onlar senin elindeki paraya goz dikiyorlar...
Evet ama insanın yinede zoruna gidiyor kalbim kırılıyor ben birileri hakaret etsin diye yazmadım düzgün bir şekilde yorum bekliyorum

Allah yardimcin olsun cok zor anne babaya hayir demek! ama annen ve babanla acik acik konus gelecegin icin opara lazim oldugunu hatirlat

teşekkür ederim yorumunuz için sizin adınıza üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…