Bir akıl verinnn. Biraz uzun ama okuyup yorum atarsanız sevinirim....

Bence gönderme öğrencden para mı istenilirmiş hem de aile yani asıl onların sana vermesi lazım

Doğuralım bir tane de emeklilik için bize para verir diye mi dünyaya getirmişler sizi?
Param yok deyip geçin. Okul masraflarını bahane edin. Kesinlikle göndermeyin. Kendi hayatınızı kurtarmaya bakın.
Ayrıca sevgilim gönderecek nasıl olsa gibi bir düşünceye kapılmayın, dünyanın bin türlü hali var.

Hmmm bilemedim ki..
Hepsini degil bir miktar gonder mesela, bana da anca yetiyor desen.
Babam annem calismiyor diyorsun, evin gecimi nasil saglaniyor ki?

He pardon calisiyormus baban.

Bencede para istesem vermezler.. açıkçası artıyor çünkü okuduğum şehir küçük tek otobüsle her yere gidebiliyosun ama kendim için biriktirmek istiyorum

Dimi destek olmadıkları gibi köstek oluyorlar.. Sevgilim şu ana kadar çok yardım etti bana ama bende istemiyorum zaten belki ona göndereceği dokunmaz ama yinede kıyamıyorum diyeyim

Hmmm bilemedim ki..
Hepsini degil bir miktar gonder mesela, bana da anca yetiyor desen.
Babam annem calismiyor diyorsun, evin gecimi nasil saglaniyor ki?

He pardon calisiyormus baban.
evet çalışıyor ama sigortalı bağlı bir yerde değil günü birlik gibi düşünün..

bursum kesildi de, vs bişeyler, hatta kendini acındır iş arıyorum, falan de, eğer o kadar muhtaçlarsa annenin bişeyler yapması lazım, sadece çalışan kadınlara yemek yapıp para kazananlar var, evde bişeyler üretebilir. Öğrenciden para mı istenirmiş. Vermeyeceğini açıkca belli et. Yani sen çalışıyo olsan senden rica etseler yardım etmesen olmaz hatta istemeden yardım etmelisin ama verecek mecbur modundaki insanlara hem de aldığın burstan yardım etmek gerekmez. Bursun bu yıl devam edip etmeyeceğini bile bilmiyorsun OHAL deyiz ne olacağımız belli değil

Zaten öğrenciyken böyle davranıyorlar çalışsam ne yaparlarmış acaba merak ediyorum.. Bende hep diyorum öğrenciyim diye anlasalar istemezlerdi herhalde..

Tabiki gönderme, o bursları babana göndermiyorlar eğitim masraflarına harca artan olursa kenara at kpss kazanamazsan düşme o adamın eline

çikabilir herkes cikiyo tekrar bulabilir Sigortali bi iş bulup çalisirsa çocugunun 900 lirasina gerek kalcağını sanmiyorum
haklısın ayıptır söylemesi kendisi çok beceriksiz olduğu için bi işe girip tutunamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…