• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Altın Bileklik Mevzusu

Nedense konunun icinde maddi islerini bir arada tutabilen kimse yok. Siz baskasinin kirasini ödüyorsunuz, bir sürü borc var. O yetmiyormus gibi kocaniz da altin bileklik istiyor. Bilmiyorum kuzum sanki herkes seni sagacak 🐄 gibi görüyor
Başkasının kirasını da eşi bedavaya annesinin dayalı döşeli evinde oturduğu için ödüyor. Yaa hiç mi kimse sana napıyorsun demedi konu sahibi. Madem o evde sen oturuyorsun abimib kirasını da sen öde diyemediniz mi. Bu adam yarın bi gün abinizin kirasını ödemenizi de başa kalkar. Ben o evde kaldığım için ödedin demez. Adam gerçekten çok uyanık

Vay be böyle kocalarda varmış gözlerim yaşardı hala umut var demekkı Allah mutluluğunuzu daim etsin kıymetini bil kocanın nesli tükeniyor bu adamların

Benim kocam da öyle. Adam çalışır maaş yattığı gibi benim hesaba havale. Borçlar bittikten sonra kalanı harcadım mı biriktirdim mi karışmaz. Olması gereken de bu değil mi. Kocam benden altın bileklik istese ne yapardım düşünemedim😒

Adamınne anasının gözü değil ya
Altınla kendini daha değerli hissedecekmiş
Altın sende değersizleşir
Üsteki yorum Mizah amaçlıdır😁
Ülkemizde altının değersiz olma olasılığı dürüst bir memurun 5 yıldızlı otelde 1 hafta tatil yapması kadar imkansız🤣🤣🤣

Bu ne ya. Kendimi değerli hissetmek istiyorum diyip altın bileklik al diyen biriyle evlendiğim için saçımı yolardim ben olsam.😁
Altin bileklik kullanan biri olmasını geçtim Bi de nazlaniyor değerli hissedecekmismiş
Acayip dişil enerjisi varmiş
😁
Altın zaten dişil enerjiyi yükselten bir maden, östrojen hormonunu etkiliyor. Enerji ile uğraşan kişiler o yüzden kadınların altın takmasini söylüyor. Sanırım İslam da erkeğe haram olması da bu yüzden

Aman napalım dişil enerjiyi baksana bu zamanda erkek olmak var. Çıkar çorapları çıkar., 😂😂😂

Yalnız olay erkeklik değil. Zira konudaki koca dişil enerji saçıyor.
Ve dişi enerjiye sahip kadınlar böyle bir erkeği alıp abisinin evine oturtup her masrafi karsilayip prenses gibi yasatmaz. O sıkıntı 😅

Back
X