- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
Bizim dişil enerji işi yine yalan oldu aasdffHeralde boru mu çük
Birlikte taktıralım indirim yaparlar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim dişil enerji işi yine yalan oldu aasdffHeralde boru mu çük
Birlikte taktıralım indirim yaparlar.![]()
Başkasının kirasını da eşi bedavaya annesinin dayalı döşeli evinde oturduğu için ödüyor. Yaa hiç mi kimse sana napıyorsun demedi konu sahibi. Madem o evde sen oturuyorsun abimib kirasını da sen öde diyemediniz mi. Bu adam yarın bi gün abinizin kirasını ödemenizi de başa kalkar. Ben o evde kaldığım için ödedin demez. Adam gerçekten çok uyanıkNedense konunun icinde maddi islerini bir arada tutabilen kimse yok. Siz baskasinin kirasini ödüyorsunuz, bir sürü borc var. O yetmiyormus gibi kocaniz da altin bileklik istiyor. Bilmiyorum kuzum sanki herkes seni sagacakgibi görüyor
Vay be böyle kocalarda varmış gözlerim yaşardı hala umut var demekkı Allah mutluluğunuzu daim etsin kıymetini bil kocanın nesli tükeniyor bu adamların
Aman napalım dişil enerjiyi baksana bu zamanda erkek olmak var. Çıkar çorapları çıkar.,Bizim dişil enerji işi yine yalan oldu aasdff
Altın zaten dişil enerjiyi yükselten bir maden, östrojen hormonunu etkiliyor. Enerji ile uğraşan kişiler o yüzden kadınların altın takmasini söylüyor. Sanırım İslam da erkeğe haram olması da bu yüzdenBu ne ya. Kendimi değerli hissetmek istiyorum diyip altın bileklik al diyen biriyle evlendiğim için saçımı yolardim ben olsam.
Altin bileklik kullanan biri olmasını geçtim Bi de nazlaniyor değerli hissedecekmismiş
Acayip dişil enerjisi varmiş
![]()
Teşekkür ederim canım benim. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınVay be böyle kocalarda varmış gözlerim yaşardı hala umut var demekkı Allah mutluluğunuzu daim etsin kıymetini bil kocanın nesli tükeniyor bu adamların
Yaa iç sesimsin resmenHani düşünüyorum düşünüyorum erkeğe nasıl bir altın bileklik olabilir. Yani nerede görmüş erkeğe altın bileklik modelini. Aklıma gelen modelse ııyy çok kıro![]()
Aman napalım dişil enerjiyi baksana bu zamanda erkek olmak var. Çıkar çorapları çıkar.,![]()
Altın zaten dişil enerjiyi yükselten bir maden, östrojen hormonunu etkiliyor. Enerji ile uğraşan kişiler o yüzden kadınların altın takmasini söylüyor. Sanırım İslam da erkeğe haram olması da bu yüzden
Çok enteresan insanlar var,Yaa iç sesimsin resmen
Doğru herif benden daha dişilYalnız olay erkeklik değil. Zira konudaki koca dişil enerji saçıyor.
Ve dişi enerjiye sahip kadınlar böyle bir erkeği alıp abisinin evine oturtup her masrafi karsilayip prenses gibi yasatmaz.
![]()
Kocam altın bilezik istese güllü fistanla beraber yollarımUmarım öyledir de altin bileklikkkkk diye ısrar eden bir erkek yoktur yeryüzünde![]()
Yalnız değilmişimBende bı an okurken konu sahibi erkek mi acaba diye düşündüm kafam karıştı![]()
Yalnız değilsinOkurken erkek üye karısı için konu açtı sanıp şikayet edecektim. Değilmiş![]()