• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Altın Bileklik Mevzusu

Politik ol, istediği bilekliği al
Sonrada ay sonu aşkım karına destek çık de olsun bitsin, bir iki ayda tahsil et bilekliğin parasını
Şahsi fikrim yaptığı çok ayıp ama böyle seviyor demek ki, onun dilinden konuş
Ha bu arada ; kendin için birikim yap eşin bana hiç güvenilir görünmedi buradan
Keşke yapabilse ama kiralar,borçlar ödemeler biraz zor gibi,sadece kocası birikim yapan taraf çok uyanık üstüne bir de altın bileklik 🤷

Erkekte altın bileklik nedir ya ilginç 😀 ayrıca arkadaşlarına da bir daha birşey anlatma hiç samimi değiller. Birde hediye istemek nedir ya herkes bütçesine göre hediye alır

Biz eşimle ortak birikim yapmaya çalışıyorduk. Aylık 5 bin koyuyorduk diyelim. Abim evlendikten sonra ve onun kirası da bize dahil olduktan sonra eşim sen 2 bin abinin kirasını öde 3 bin bana at. Ben senin yerine de birikim yaparım. Yine aynı kapıya çıkıyor dedi. O yüzden abimin kirasına karışmadı. Birikim yapıyorum diye de benim taksitlerime de destek olmadı. Geçen ay da tüm parasını birikime yatırdı döviz, altın yükselecek diye. Eksiye girdi.
Şimdi de bileklik istiyot işte. Belki altından maddi olarak kalkabilirim ama içimden gelmiyor işte. Eşime almayacağımı da söyledim. Tamam dedi. İş arkadaşlarımın da beni cimri pinti yerine koyması da canımı sıktı..
Eşinin ödediği herhangi bir şey var mı bütün şeyleri siz almışsınız gibi geldi

iş yerindeki görgüsüzler de yorum yaparsa :rahatsız olduysanız parasını siz verin alayım altın bilekliği diyin onlara ne.

Ayrıca eşiniz size alıyor mu özel hissedeğiniz maddiyatlı hediyeler

Günümüzde erkeklerde aşırı bir dişil enerji var her şeye küsüp trip atmalar, altın hediye beklemeler vs bu ne ya

Eşinin ödediği herhangi bir şey var mı bütün şeyleri siz almışsınız gibi geldi
Atandığımda eşyalarımı sıfır dizdiğim için çoğu şeyi ben aldım. Eşimle de salon takımı, yatak odası takımını ortak aldık. Amaan anlatsam bir sürü şey işte. Evliliğimizde bir çok fedakarlığı ben yaptım ama konusunu açınca malesef Allen ediyor kallem ediyor üste çıkıyor. Bundan sonra dikkat edicem.

Biz eşimle ortak birikim yapmaya çalışıyorduk. Aylık 5 bin koyuyorduk diyelim. Abim evlendikten sonra ve onun kirası da bize dahil olduktan sonra eşim sen 2 bin abinin kirasını öde 3 bin bana at. Ben senin yerine de birikim yaparım. Yine aynı kapıya çıkıyor dedi. O yüzden abimin kirasına karışmadı. Birikim yapıyorum diye de benim taksitlerime de destek olmadı. Geçen ay da tüm parasını birikime yatırdı döviz, altın yükselecek diye. Eksiye girdi.
Şimdi de bileklik istiyot işte. Belki altından maddi olarak kalkabilirim ama içimden gelmiyor işte. Eşime almayacağımı da söyledim. Tamam dedi. İş arkadaşlarımın da beni cimri pinti yerine koyması da canımı sıktı..
İş arkadaşlarıniza bu kadar detay vermeniz yanlış, onlara ne ? Bide ti ye almislar sizi. Ne gerek var herseyi anlatıp kendinizi dusurmenize? Esinizde bilekliği birikim amaclimi istiyor valla çok ilginç, eşim benden istese gülerim, şaka yapıyor derim. Değer pahali hediyeyle ölçülmez. Erkeklerin altın takmasinida doğru bulmuyorum vede yakismiyor.

Atandığımda eşyalarımı sıfır dizdiğim için çoğu şeyi ben aldım. Eşimle de salon takımı, yatak odası takımını ortak aldık. Amaan anlatsam bir sürü şey işte. Evliliğimizde bir çok fedakarlığı ben yaptım ama konusunu açınca malesef Allen ediyor kallem ediyor üste çıkıyor. Bundan sonra dikkat edicem.
Mavi valla kusura bakmayın, kadınlar erkekler yüzünden üzülmesin istediğim için dilimi tutamıyorum ama sizin akıllı saat içerikli bir konunuzu da okudum şimdi, maddi fedakarlıklarınızı belirttiğiniz bu mesajı da görünce, ben eşinizi güvenilir bulmadım, kendinizi maddi güvenceye alın, borçlar bitince ilk işiniz bu olsun, öyle ortak hesap vs değil direkt kendi adınıza banka hesabı açıp birikim yapın, normalde maddiyatı sadece erkeğe yüklemem, eşler birlikte hareket etsin, maddi konularda birbirlerinin yükünü sırtlansın derim cinsiyet ayırt etmeksizin maalesef bazı insanların eşlerine karşı hiç iyi niyetli olmadığını da gördüm, fedakarlık yaptığıyla kalan insanlar var.

Şimdi karşıma çıktı🥹 tüm fedakarlıkları siz yaptığınız için ekleyeyim dedim 🥹

Çok doğru burda anlatılan gibi ilerlenirse evlilik çok güzel, bizim ilişkimiz tamda bu şekilde, bazen bildiğim birşeyi bile eşime sorarım hoşuna gidiyor gaza geliyor bana geri dönüşü de çok güzel oluyor 😚😚

Merhabalar arkadaşlar.
Farklı bir bakış açısına ihtiyacım var.
Eşimin gelecek hafta doğum günü var. Eşim benden altın bileklik istedi ama ben şu an bunu karşılayacak durumda değilim. Zaten tayin durumundan dolayı ayrı yaşıyoruz. Kendi kiram, abimin kirası (annem gile ait evde eşim kirasız oturup, abim kirada oturduğu için ve düğün borçları olduğu için biz karşılıyoruz) süpürge, kurutma makinesi taksitlerim, diğer kredilerim vs vs var. Bunların hiçbirine eşim karışmıyor. (birikim yapmaya çalışıyor) Kendim ödüyorum. Eşim de Doğum gününe altın bileklik istedi işte. Kendini değerli hissetmek istiyormuş. Ben de almak istemedim. İş yerindeki arkadaşlarımla bu konuyu konuşurken sen yabancı birine almıyorsun eşine alıyorsun. Kredi kartının asgarisini öde, istediği altın bilekliği al. Eşya aldıysan da kendine almadın aynı eve çıkınca beraber kullanacaksınız dediler ama ben yapamayacağımı söyledim. Bugün de eşime gömlek bakarken şok olmuş ifadeyle bana bakıp arkadaşın değil o kişi, eşin. Sen hâlâ gitmiş gömlek bakıyorsun deyip ayıpladılar. Bizim doğum günümüze de kararmış bileklik alır gelirsin diyerek dalga geçtiler. Benim de zoruma gitti. Şöyle de bir durum var. Eşimin tayin aldırıp yanıma gelme durumu vsr. O zaman da ev ya da araba kredisi çekicez. Benim şu an borca girmek istemeyip altın bileklik almak istememem mantıklı mı değil mi?
Ben ne okudum şimdi?

Bu adam ömür boyu değişmeyecek. Her seferinde allem edip kallem edip üste çıkacak. Bi bakacaksınız ki evde tüm sorumluluğu siz almışsınız o ise kendi maaşıyla sadece birikim yapıyor 🤷

Eşin ailenin evinde oturuyor?
2 kira ve eşyaları sen ödüyorsun?
Eşin kendini altın bileklik isteyerek değerli hissetmek istedi? Eşin napıyon Bu evlilikte? Ne işe yarıyor?
Senin sokma akıllı arkadaşların da al diye baskı yapıyor. O sana alsın demiyor. Çok ilginç.
Birikim yapıyomus ama hesap ortsk değil anladgm kadaryla

Back
X