Bir anne kızını bu şekilde üzebilir mi ?

benim annem de aynı beni hala der hele kız kardesimi sirf bu nedenle eşiyle evlenmekten vazgecirmeye bile calistilar annedir ya kırıldığınızı ve yapmamasını içeren ciddi bir mesaj atın olmadı yüzyüzeyken de bu konuda hassas olduğunuzu ve kırıldığınızı tekrarlamamasını rica edin
 
Allah daha da mutlu etsin sizi kötülüklerden esirgesin fakat hormonların yoğunlaşmasından dolayı hassas olmuş olabilirsiniz :)

Belki kötü bir niyeti yoktur, ki hiç bir anne evladı için kötü bir şey düşünmez.

Benim ablamda evli enistemten de güzeldir tabi bu göreceli kavram tabi ki ama %80 benim düşüncem yönünde.

Annem de enistemi ünlülerden birine benzetir bazen isminden dolayı makara konusu olur bazen saçlarının azlığından şaka yaparız . Hep beraber gucenmeden incitmeden herkes güler eğlenir yani .

Ablam da hiç öyle demeyin,Hayır, kendinize bakın, karismayin, benim kocam vs falan demez aksine oda katılır birbirimizle şaka yaparız .

Hassassiniz demek ki bu konuda ama anne kalbi kirmayin yine de .
 
ya kayınvalideniz, inşallah bebek oğluma benzer sen çok çirkinsin, oğluma yakışmıyorsun deseydi

bütün anneler kendi çocuğunu dünya güzeli görüp kimseyi yanına yakıştıramama eğilimindeler de, bazılarınınki sizin annenizdeki gibi diline vuruyor, bazısı içinde tutuyor. boşverin, kimbilir sizi nasıl büyütmüş ki gözünde, eşinizi yakıştıramıyor.
 
Kaç kere neler neler söyledim güzellikle de söyledim sert şekilde de ama diyor ki sen beni bilmiyor musun ben şaka yapıyorum diyor. açıklaması """""şaka."""""

Şaka dediğin komik olur. Senin dediğin komik değil. Şaka anlayışın çok kötü. Bir daha bana asla şaka yapma deyin.
 
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmis.
karga ya yavrusu kuzgun görünürmus v.s v.s
kaynananiza sorsanız oda oğlunu daha yakışıklı görür.
beğenen beğenmiş gerisi boş.
mutlu huzurluysaniz tamamdir.
sağlıkla kucaginiza alın .kime benzediginin önemi yok.
annenize bunları düşünmek yerine hayırlı sağlıklı bir torun için dua etmesini.güzel temennilerde bulunmasını söyleyin.
çocuğunuz dogdugunda kime benzerse benzesin kim ne derse desin.
sizin gözünüzde dünyanın en guzel bebeği olacak..
 
esinizi yaniniza yakistiramadigi icin sindirememis sanirim anneniz ama cok ayip soyledikleride yaptiklarida gercekten koskoca kadin guzelligin tende degil ruhta oldugunu anlayamamis demekki
 
insan zaten hamileyken hassas oluyor...birde insan sevdiklerine laf edilmesin istiyor kendi kızsa sinirlense beğenmese bile zaman zaman...keşke böyle söylemeseydi anneniz...ama düşünemiyorlar mıdır nedir yaşlandılar mı iyice anlamıyorum.
bende şu an anneme kırgınım...bazen eşimin hareketleri hakkında tip tip hareket ediyor yine diyor şaka ile karışık.sonra bazen yine surata bak diyor eşim fotoğraf çekilirken gülmeyi sevmiyor pek bu durumu kastederek söylüyor bu lafı.en son haftasonu bir mevzu oldu eşimde biraz durgun davrandı bir eve baktık kiralamak için annem gösterdi eşimde beğenmedi yorum yapmadı biraz ciddi durdu filan ama daha önce oraya gitmeden orası olmasın demişti bana.neyse annemde bir daha onun suratını tafrasını çekemem siz kendiniz bakarsınız ben karışmıyorum sizin işinize vazgeçtim dedi.
o kadar çok kırıldımki tamam anne ya dedim 2 gündür tlfnlarını açmıyorum.
ya ne yapayım neden beni eşime karşı dolduruyorsunki kaç yaşında adamı nasıl değiştireyim o da böyle bir insan işte. her hareketini inceleyeceksen eleştireceksen beğenmiyorsan görüşme yani ne yapayım ya...hayır sonra ben eşime patlıyorum bana da batmaya başlıyor bazı şeyler...resmen düşüncesizlik yaptığı
 
Offf bu kadar Alıngan olmayın benim annemde evleneceğimde senin gibi aşırı şişmanı alan oldu ya dünyada kimse evde kalmaz dedi Annem sonuçta Allah başımdan eksik etmesin
 
Bazı geline karşı takıntılı kaynanalar gibi annenizde damada takmış.
Sizi paylaşmakta zorlanıyor sanırım.
Agresif cevaplar vermeyin çok kırılır,size sevgisi çok belliki.
Eşinizin çirkin olmadığını oda biliyordur,ama kendine kuma gibi gelmiş görüyor eşinizi ondan yerip duruyor belliki.
Kötü anne yoktur,en kötüsü annesiz olmaktır.
 
Ne güzel bir yorum ağzına sağlık
 
Bosverin annenizdir zaten bagirmissiniz..

Bir daha bagirmayinn..anne ya kapa bu konuyu sen de taktin ama kiriliyorum bak..deyin en fazla guzelce.

Kirilmak da haklisiniz ama ne de olsa annedir
 
Kirpi yavrusunu " yumusak yavrum pamuk yavrum" diye severmis..
Annenize dunyanin en guzeli gelirsiniz bosverin takilmayin esinize dediklerine.
Esinizin annesi icinde esiniz cok guzeldir.
 
Offf bu kadar Alıngan olmayın benim annemde evleneceğimde senin gibi aşırı şişmanı alan oldu ya dünyada kimse evde kalmaz dedi Annem sonuçta Allah başımdan eksik etmesin




Ben slim fitim ama evde kaldim yani lutfen bunu annenize boylece soyleyin Kendisine sevgilerimi iletin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…