Bır anne kızını sevmekten vazgecer mı?

GUELO

PAMUK
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
49
0
36
Almanya
Cok üzgünüm annem benı sevmıyor olabılır mı? Bır anne kızgın olsada bedua edebılır mı? Annemı eskı annemı özlüyorum ne yapsam olmuyor (

kızgınlıkla insanlar neler söyleyebılıyor yeri geri bunu annende yapar yerı gelir baban kardeşin sevgilin arkadaşın olabılır bence böyle şeyler he olmasa daha ıyı ama sonradan eminimki pişmanlık oluyordur

yaşanılan olaylardan dolayı tavır alabilir belki ama
kesinlikle bir anne ,yavrusunu sevmekten vazgeçemez,
insan canını,kanını sevmez mi,içten gelerek beddua eder mi hiç...

Düsünmeden konusmustur,kendine hakim olamamamıstır hemen kötüye yormayın. Biz de bazen kendimize hakim olamıyoruz degil mi? =)

Sizin konunuzla alakasız ama söylemeden edemeyecegim, cöp kontynırlarına atılan bebeklerinde bir anneleri vardı. Yani bence herkes sever demeyelim. Bu vahsetin bir acıklaması olamaz !! Malesef her doguran anne olamaz.lmaz:

Son düzenleme:
beddua da eder,döver de..

nasıl yani dersen. artık kimsenin psikolojisi eskisi kadar sağlam değil.
hepimiz çıldırmaya ramak kalmışçasına hareket ettiğimiz anlar oluyor.
o yüzden annenizi gözlemleyin ve yardım almasını sağlayın.

Konuyu dağıtmadan sadece birşey yazmak istiyorum arkadaşım.
çöp kontenyırlarına bebeklerini bırakanlara ben ""ANNE"" sıfatını yakıştıramam,
yani herkes anne olamaz zaten.
dolayısıyla anne dediğimiz kişide evladını ölene kadar sever,
hatalarıyla,günahlarıyla...kısacası her anne sever yavrusunu diyorum ben.

insan sinirlendimi beddua da eder normaldir ama tabiki sinir anında ama hemen geçer öfkesi ve vazgeçemez yavrusundan.

kizginlikla neler neler söylüyor insanlar
benim annemde bana cok beddua etti
ama beni sevmedigini düsünmedim hic

kendine göre bir SIKINTISI olabilir
üzerine gitmeyin varsa bir sorunu sorun konusmayi deneyin

Dagıttınız anlamında söylemedim zaten kesinlikle!!
Sanım sadece yeri gelmisken söylemek istedim yani birinin cevabına karsılık degildi.

Yanlıs anlasılmak istemem dogrusu.

Son düzenleme:
eğer annenize gittiğinizde sizinle konuşmuyorsa,siz konuşun,
size cevap vermesede dinliyordur sizi.
onu çok sevdiğinizi,ama eşinizi de sevdiğinizi söyleyin.
onun bu davranışlarının sizi ne kadar üzdüğünüde söyleyin,
dertleşin,cevap beklemeyin,sadece konuşun,
eminim bir andan sonra size cevap verecektir ve
orta yolu bulacaksınız
.

Son düzenleme:
Amın canım ınsallah denıcem dua edın ne olur ınan ona sarılamıyorum bıle kokusunu cok özledım

annelerimizin bazı davranışları bizi böyle bir düşünceye sevkediyor olabilir.Ama onları da anlamamız lazım.ben küçük yaşlarda annemden çok çektim,çocukluğumu bir an olsun yaşayamadım.O dönemler hep derdim annem beni sevmiyor istemiyor.Biraz daha büyüyünce annemin sinir hastalığı yaşadığını görmeye başladım yine çocukluğumu yaşayamıyordum ama anneme eskisi kadar kızmamaya başladım.daha da büyüdüm,evlendim şimdi 25 yasındayım eskiden annem için düşündüğüm bir çok olumsuz şey için şimdi kendimi kınıyorum.hiç onu düşünmemişim.Onun duygularını,düşüncelerini anlayamamışım.Şimdi annemin beni çok sevdiğini düşünüyorum,bende onu çok seviyorum.
Bilmiyorum yaa anne belki döver,belki beddua da eder,ama döner yine evladına sarılır,yine bağrına basar.

annenın bedduası tutmazmıs..
eger sınırlı halıne denk gelmıssenız bı ofke patlaması yasamıs olabılır..
annedır kızarda severde ama kıyamaz evladına..

anne kızını sevmekten asla vazgeçmez.. annenin bedduası öyle sinirle yaptıgı beddua tutmaz.. çünkü senin kılına zarar geleceğini bilse canını verir anne...
öyle düşünme biz genç kızlar ençok anne ile tartışırız.. anneye kızarız anneye laflar sayarız.. ama annemiz biraz vakit geçsin hemen unuturlar.. sonra bi düşünürüz sinirle annemize değdimiz o lafı başkasına desek ne olur... daha yüzümüze bakmaz değilmi... ama anne... öylemi... yok asla arkasını dönmez... annen eminim seni çok seviyordur sinirle sana kızmasına sakın aldırma hep alttan alan sen ol annen bu...
Annem kurban olurum sana .......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…