Bankalar kefil istemiyor artık biliyorum. Bir sorunu vardır belki ondan istiyordur. ben asgeri ücretli iken 15 bin tl çektim hemde netten bankaya bile gitmedim.Ona da bunu söyle kendinin de kredi çekeceğini kefil olunca cekemediğini söyle .Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Bu güzel bir fikir, bende kredi kullanmayı düşünüyorum ev alım, sana kefil olduğumda benim kredi limitimden düşüyor o yüzden olamam : ) tuttum bunuKefil olduğunda aylık ödenen miktar sizin kredi limitinizden düşüyo. Eğer Kendiniz bi kredi kullanacağınızı veya eşinizin kullanacağını o yüzden de kendinize limit açmanız gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Sana gelene kadar ailesi yakını kimse yok mu? Hayır demen yeterli bence.Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Bu fikir. İyiymiş. Diyinki ev tadilatı için kredi çekeceğim bende kefil arıyordum. şimdi ben çekiyim sen kefil ol. Limit yeterse banka kabul ederse bende sana kefil olurum de :)benimde kredi çekmem lazım 30 bin lira kadar sende bana kefil olur musun de. eğer olursa sizde olun. zaten 30 bin çektiğiniz için ödemezse ödersiniz çektiğiniz krediden. sorna sizde ödemezsiniz krediyi kalanını kendi düşünür
kaldı ki eminim ki arkadaşınız olamam diyecektir. olamam dedikten sonrada zaten sizden birşey beklemeyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?