- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
Aynı durumu yaşadık. Eşimin asla hayır diyemeyeceği bir arkadaşı 50.000 kredi çekmemizi istedi. Hemde kefil falan olarak değil direk krediyi kendi adımıza çekmemizi istedi. Asla istemediğim için yalana gerek olmadan eşim arkadaşına benim karşı çıktığımı evde huzursuzluk oldugunu ve çekemeyeceğini söyledi. Arladaşınızın söylediği sebepler 15.000 kredi için yeterli gelmedi bana . ben olsam direk söylerim.Benim çevremde de kötü örnekler var o yüzden kefil olmak istemiyorum ben, ama yüzüne karşı ben kefil olmam sana guvenmiyorum der gibi oluyor o yüzden bişey uydurup çıkmak istiyorum bu işin içinde
Bence bahane uydurmayın. Bu kefil işleri bana zor geliyo ilk sefer kırmadım ama bidaha kefil olmak istemiyorum kimseye diyinKızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
Kızlar çalıştığım kurumdaki bayan arkadaşım samimi sayılırız dönem dönem kötü aramızda çünkü, 2 yıl önce kredi çekecekti 5.000 tl. beni kefil etti istemeye istemeye kefil oldum.dün o kredisinin bittiğini ve şimdi 15.000 tl. kredi cekeceğini söyledi bana kefil olur musun bana dedi , bende bir düşünmem lazım dedim. Ne için lazım dedim , kızkardeşi doğum yapacakmış, kızkardeşinin durumu biraz kötü 1.500 - 2.000 lira hastane masrafı tutar onu ödeyeceğim, takı takacağim çocuğa dedi, bir de kredi kartlarının hep asgarisini ödüyorum onları kapatmak için dedi , ama ben kefil olmak istemiyorum yarın bigün bir sorun çıkar ödeyemez, iyiyken kötü olmak istemiyorum ama bana kefil olmadın deyip alınmasını da istemiyorum, Sizce ne demeliyim, yada siz olsanız napardınız?
jessey sana neden özel mesaj atamıyoruz
kapatmıştım ondan
ben sana atsam oradan devam edilir mi
yoksa açayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?