bir bakar mısınız kızlar??

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kk'nın güzel bayanları,

Bikaç kere burda konu açmıştım ve benim sevgilim asker biz 1 ay konuştuk ve o askere gitti dağıtım izinine geldiydi gideceğine son 2 gün kala görüşmüştük ve cumartesi gidicekti vazgeçti pazar günü gitti ve biz cumartesi buluşamadık
Neyse öyle böyle derken bu 8 gün aramazdı tabi sinir harbinde olurdum üzülürdüm ,sıkılırdım ama nafile bu 1 mayısta izine geldi hep tartışmalı geçti gideceği son zamanlarda iyiydik görüştük gzel günler geçirdik 22 mayısa gitti yanına telefonu götürdü fakat bu köyün karakolundaydı.Fakat bunu ilçeye almışlar baya morelimiz bozuldu telefonu sakladı çok ispiyoncu var ceza alırım diye kullanmıyor
her gün vardı beni ama bu son zamanlarda 2-3 -4 günde bir aramaya başladı ve en son salı günü aradı bir daha aramadı beni zaten tartıştık telefondada.
Konuşmamız şöyleydi;
Ben 2-3 gün aramıyorsun dedim işte ne farkeder arıyorum nasıl olsa dedi bozuldum ama ben bunları haketmiyorum dedim sen benim yaptıklarımı görmüyorsun,benim seni sevdiğim kadar sen beni sevmiyorsun,değer vermiyorsun,aramıyorsun,önemsemiyorsun,umursamıyorsun dedim onunda dediği sadece önemsemesem seni aramazdım şu anda konuşmazdık dedi ama isterdimki, seni çok seviyorum demesini ama demedi yani işte ben sana söylüyor muyum buradakilerin eşi,sevgilisi arıyor diye,

ama ben takmam böyle şeyleri 2-3 gün aramadı diye niye aramıyorsun diyorum sebeb ne diyorum bir sebebi yok herşeyde bir sebeb arıyorsun dedi bende tabiiki arıcam söylersen o zaman düşünmem işte şu sebebten dolayı arıyamıyor diye dedim neyse kontür bitiyor demeye başlarken teli kapandı bir dahada aramadı kızlar ya
ben çarşamba günü psikiyastriye gittim
doktor sorunumun erkek arkadaşından dolayı olduğu yani depresyona girmemin sebebi oymuş ailenden yana sıkıntın yok dedi ve ilaç verdi ben önceden kafama takardım ama şu 2-3 aydır acayip yemek yerken bile aklımda oluyor ve kendi kendimi yiyorum beynim o kadar doluki artık bazı şeylerin yanlış mı doğru mu düşünemez oldum çıktım,

şimdi erkek arkadaşıma söylesem mi depresyona girdiğimi veya ona karşı davranışlarım nasıl olmalı kızlar yardımınıza ihtiyacım var uzun oldu biraz kusura bakmayın lütfen.:bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:

söylemeye gerek yok

hayatını kendin için yaşa

ondan beklentiye girme

asker bu kişi çok ilgi göstermemesi normal hele bir de zor bir yerde ise

askerde iken fazla nazlanma

askerden geldikten sonra burnunu sürttür derim:lepi:

askerlik adı başlı başına kişinin psikolojini bozuyor zaten bir de orada yaşananlar var üstüne bir de sevgili nazı çektirmeyin

kaldı ki 1 ay konuşmuşsunuz öyle gitmiş "seni çok seviyorum" deseydi bile yalan söylerdi. ne kadar yer ettiniz ki onun hayatında hemen onun için vazgeçilmez olmayı , çok sevilmeyi bekliyorsunuz:1ninca:

canım balıkesir'de yapıyor askerliğini ve rahatda yani bizim toplam da 1 sene oldu haziran 2009 çıkmaya başladık 1 sene oldu yani ne bilim izindeyken felan hep sölerdi izine gelmedne öncede sölerdi ama bu gidişinden beri hiç söylemedi açıkcası benden soğudu acaba diyorum ama hep alttan alan bendim yani

belki de askerde olduğu için çok fırsat bulamıyordur. Bir de erkekler bizim gibi değiller. buradaki sorunları okursan bir çok bayanın ilgisizlikten şikayet ettiğini görürsün. iki üç gün aramaması elbette ki canını sıkar. ama kendini yıpratmamaya çalış. senin sağlığından değerli mi aramaması

cnm oda şuan askerde dedigi gibi bi yakalansa ceza alcak zaten gurbette vatani görevinde bide sen bence bu şekilde üstüne gelme kolaymı sanıyonuz asker olmayı sizler onlarda orda bütün gün yatmıyolar bence anlayışla karşıla hiç aramasa haklısın ama 2-3günde bir ARIYOMUŞ zaten seni bence sorun etme depresyonada girme hiç eşini bekleyenler var bebegiyle asker yolu gözleyenler var onları düşiün onlar neyapsınya kendini başka şeylerle oyala cnm hayırlı tezkereler şimdiden arkadaşınızada allah kavuştursun

okuyorum tabiki canım kimi zaman söylüyorum benimkide dert mi yani diye allahım hepimize yardım etsin ama gerçekten düşündükçe insan kuruyorda kuruyor yani

zaten bende dedim boşver kullanma diye kullanmıyor ama arada açtığını söylediydi anlam veremediydim buna neyse unutulup gitti o konu haklısın tabiki herşeyin ayrı bir zorluğu sonuçta beklemek hepimizinki farklı ama ne bilim işte ok fazla takıyorum kafama.saol canım amin.:Saruboceq:

asker yolu beklemek zor bir süreç...her iki kişi içinde ben askerlik olayı yaşamadım
ama arkadaşlarım ve ve çevremde rasladım bu tür şeylere...normal bir durum o psikolojik
olarak da zor bir durumda sen de etkileniyorsun..."musyas"ın dediği gibi evli olup bekleyenler
üstelik çocuğu olanları ne yapsın bir de o yönden bak olaya haline şükret derim...
eğer olmuyorsa ilişki yürümeyecekse de dönüşünde söylersin ama sen bilirsin genede.

zaten birkaç hafta öncesinde bitirmek istiyordum ama yapmadım kıyamadım psikolojisi bozulur belki askerden döndüğünde düzelir dedim 71 gün sonra burda o zaman herşey anlaşılıcak bakalım.

emek verdin karşılığını bekliyorsun haliyle haklısın

asker diye bir de onun açısından bakalım dedim rahatsa soğumuş da olabilir. asker bende bekledim zor bilirim. hiç aramamazlık yapmadı. belki sana aksettirmek istemediği zorlukları vardır bekle hemen hükmünü kesme.

depresyona girecek kadar hayatının odağına getirme. onu çıkar biraz hayatından. kendi yoluna bak

soğumuşsa, askerden döndükten sonra bitirenlerden olursa çok üzülürsünbilmiyorumkismile

Sen bu sebepten mi girdin depresyona?
Adamakıllı bir sebep bulup bari öyle girseydin
Askerdeki adam o kadar sık boğaz edilmez canım.

Sen bir konu açmıştın mezheple ilgiliydi
orada yeni dememiş miydin ilişkimiz?

Sen bu sebepten mi girdin depresyona?
Adamakıllı bir sebep bulup bari öyle girseydin
Askerdeki adam o kadar sık boğaz edilmez canım.

Sen bir konu açmıştın mezheple ilgiliydi
orada yeni dememiş miydin ilişkimiz?

canım sende asker beklyorsun ama ben çok fazla takıntı yapıyorum askerden döndüğünde bu ilişki biterse diye düşünüyorum sonuçta biz 1 aylık konuştuk ve gitti yani
ewet ilişkimiz yeniydi şu şekilde söledim burda 1 aylık ilken gitti askere şu anda 13 aylık sevgiliyiz canım sık boğaz etmiyorumki sadece olanı söylüyorum şurada anlattığım sık boğaz etmek mi yani anlamadım açıkcası

şimdi öyle yapmaya çalışıyorum pek düşünmke istemiyorum akışına bırakmak istiyorum bakalım böyle nereye kadarr sürecek
kesinlikle kaldıramam yani düşün 15 aylık sadık bir şekilde bekliyorsun ve sonunda bitiyor

kimse kaldıramaz

bu süreçte onun yüzünden depresyona girdiysen

Allah korusun ayrılık olursa toparlanman çok zor olur

şimdi ne kadar soyutlarsan o kadar iyi olur:1ninca:

Ben asker bekliyorum evet ama kardeşim asker.
Hani seni depresyona sokacak kadar ne yapmış olabilir ki
bu çocuk?Anlattıklarına bakılırsa olağan,sıradan şeyler bunlar.
Hayatı biraz hafife al.Bunun için ilaç kullanılır mı?
Bence ilaçsız atlatabilirsin.guclubacismile
Bu senin elinde.İlaçlarla yaşamanı istemem.
Hee sadece depresyon sebebi bu değil dersen onu da bilemeyeceğim...a.s.

kimse kaldıramaz

bu süreçte onun yüzünden depresyona girdiysen

Allah korusun ayrılık olursa toparlanman çok zor olur

şimdi ne kadar soyutlarsan o kadar iyi olur:1ninca:

hemde baya zor olur allahım sonumuzu iyi azsın hakkıızda hayırlısı ne ise onu görelim ,yaşıyalım şu 2 gündür düşünmüyorum pek akışına bıraktım canım.

hım pardon ben sevgilin askerde sanmıştım kusura bakma.
yazdığım gibi bizim ilşkimiz yeni olduğu için hafife almak yerine daha çok üstüne düşüyorum o aradığında 10 dak.konuşuyosak ben aradığımda yarım saat konuşuyoz ve yine yaranamıyorum en fazla ben arıyorum diye söylüyor.ben buna sinirleniyorum yani ha sen ha ben farkeden bişey okki yeterki birbirimizin iyi olduğunu bilelim yeterli
yanlış mı düşünüyorum tatlım yinede saol

askerligin kolay birsey olmadigini düsünüyorum..ister batida yapsin ister doguda,sizce orda aksama kadar eli el üstünde oturuyor mu?
yapmayin Allah askina yeri rahat diyorsunuz size göre rahatlik sanirim dogud askerlik yapmamasi ama bide onu düsünün su yasa kadr belki hic emir altinda calismadi,sabah erkenden kalkip istimaya cikmadi bu kadar hakli görmeyin kendinizi madem öyle ayrilin gitsin...
nefes filmde bir sahne vardi,askerden cocuk ariyor sevgilisini oda böyle kapris yapiyordu cok cirkin geliyor bana bu seyler..insan birazda askerde yasadigi zrluklari düsünür.. benim sevgilimde istanbulda yapti askerligni söyle düsününce size ne kadar rahatti ama bir ara baska bir yere gitti istanbul icinde oldugu kogus tamanen madde bagimlisi sorunlu kisilerin oldugu yerdi cocuk uyku uyuyamazdi birsey olacak diye bence burdan oturup cok kolay demek gercekten cok kolay...
birde bu sebepten depresyona girmissiniz sanirim hic hayatta zorluk cekmemissiniz her zaman hersey elinizin altinda olmus bence bir düsünün sen rahatca istedigin zaman yatip istedigin zaman kalkiyorsun,istedigin sürece nete giriyorsun hatta canin ne istiyorsa yiyiorsun ama orda o cocuk nasil düsünmüyorsun da sadece aramadi diyorsun valla anlayamiyorum bu nasil ben merkezcilik asker olan o ama siz onun adina kolaydi yerde diye diyebiliyorsunuz..önce su düsüncelerinizi bir gözden gecirin doktorunuz hic mi bunlari söylemdi direk sucu sevgilinize mi atti..hay Allahim yazik gercekten

ben sen mi kafamçokkarıştı

yaşı kaçakannehir

ben 1 kere olsun aramadım da ziyarete de gitmedim hiç böyle triplere girmemişti. hep aranan bendim.:1ninca:

sizin durumunuz daha oturmadığından böyle sanırım. ilişkinin ne olduğundan da bir haber arkadaşın bence

Eski konularınıza şöyle bi göz attım da ,siz baya baya kafaya takmışsınız bu askerliği ama...

Tamam kolay diyemem zor elbette.Ben de evlendim 2 ay sonra askere uğurladım eşimi.

Kısa dönemdi Allahtan ama zordu genede...

Askerlik askerliktir kısası uzunu olmaz.Canından can gidiyor o giderken sonuçta.

Bilirim o yüzden nasıl zor olduğunu.

Aramamasını kafaya takmayın bu denli lütfen.Bir de onun açısından bakın olaya.Ailesinden uzak,sevdiklerinden çevresinden herkesten uzak bir yerlerde..

Askerlik psikolojisi içinde.Kimbilir neler düşünüyordur oralarda çocuk.Siz de böyle üstüne giderseniz nolur o çocuğun psikolojisi hiç düşündünüz mü ?

Sakın depresyona girdiğinizden felan da bahsetmeyin,kaçar gelir mazallah.

Aklı daha çok sizde kalır.

Erkekler sevdiklerini fazla ifade edemez zaten.Biz bayanlar gibi seviyorum sözcüklerini sıkça kullanamazlar,hareketleriyle belli ederler sadece.

Sizi sevmese direk ayrılırdı zaten ne diye uğraşsın ki sevmediği bir insanla.Neden arasın .?

Bir sonraki görüşmenizde alttan alarak konuşun,o söylemiyorsa siz içinizden geçenleri söyleyin en azından moral vermek adına yapın bunu.

DEpresyona girmenizle ilgili şunu söylemek istiyorum.

Benim de sorunlarım vardı..Ama sizinkilerden kat kat fazla sorunlar.Doktora gittim depresyon dedi.Her hafta gidiyorum.İyi de geliyor,rahatlıyorum.

Rabbim daha büyük dert vermesin size ve kimseye...Varsın tek derdiniz bu olsun.Hallolur inşallah.

Gelecek güzel günlerinizi düşünerek içinde bulunduğunuz depresyondan kurtulmaya çabalayın.Ben depresyondayım ben depresyondayım diyip durursanız içinden çıkamazsınız.Atlatacağım,bu da geçecek diyin.

Öyle insanlar var ki ve öyle insanlar tanıdım ki karşısındakinin derdinden mutlu olan,mutlu olmak isteyen...O insanları sevindirmeyin eğer çevrenizde varsa o karakterde olan insan bozmaları...

Dediğim gibi herşey geçecek...Atlatacaksınız atlatacağız tüm sıkıntılarımızı rabbimin izniyle ..

tatlım ama sende yiyosun çoçuğu vay niye aramadın vay niye geç aradın insan telefonu bi muabbetle açar özlem dolu şeyler söyler ama sen sürekli söylenmişsin niye arasın ki ..ayrıca benim eşim subay ben bu çoçukların ne zor şartlarda askerlik yaptıklarını biliyorum yerinin rahat olduğun u nerden biliyorsun sana ben komutanımdan azar işittim demeyecek ya

o kadar güzel yazmışsınızki tek tek tane tane kaç defa okudum yorumunuzu

gerçekten çok teşekkür ederim uzun veya kısa farketmez tabikide sonuçta askerlik askerliktir yani

haklısınız aslında kimi eyleri düşnemiyorum dışarıdan gözlemlemek daha kolay tabiki insan nerde hata yaptığını anlıyor ama paylaşmdığı zaman o benim kafamda doğruysa doğru diye bilir giderim yani.
umarım sizde bir an önce bu durumu atlatır ve mutlu ve huzurlu bir yaşamınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…