- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Kötüysen git Merve, ben de katılıyorum arkadaşlara daha fazla aynı evde durmayın. Çok geçmiş olsun.Hastaneye gideceğim sanırım iyi değilim...
Kaldiramadim öğrendiklerimi..
Başım dönüyor
Git canım, sana neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu yap. Ama yaşadıkların geçecek, hep böyle acın olmayacak, bunu unutma. Rabbim şifa versin.Hastaneye gideceğim sanırım iyi değilim...
Kaldiramadim öğrendiklerimi..
Başım dönüyor
vay yiğide bak daha önce yapaydı ya bunları demek senden başka insanlara da kafa tutabiliyomuş isteyinceHer cuma tanistigimizdan beridir ailesini ararim..
Bugün aramadim kb demiski bize kafa mi tutuyor niye aramiyor demis..
Eşim de bagirmis biz bosanma derdindeyiz siz ne derdindesiniz diye
vay yiğide bak daha önce yapaydı ya bunları demek senden başka insanlara da kafa tutabiliyomuş isteyince
bunları varya meydanda sallandırıcan bak bakalım bi daha yapabiliyomu
en çok ta o kıza canım cicim derken sana işkence edip ezmesine kızdım başından beri takip ediyorum çok üzüldüm gerçekten inşallah doğru kararı verirsin ama barışırsan bile süründür sürünsün
evlendikten sonra mı öğrendin nişanlıyken aldattıgını bunu kendısımı söyledı bence esınıze neden okızla konustugunu yuzyuze gelıp sormalısınızEşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Bir daha yapmayacagina inanıyorum çünkü tüm sulaleye rezil oldu..
Dedim zaten benden sonraki çok şanslı onu aldatmayacagina eminim aklın başına gelmiş senin dedim..
Annesini susturmus aksam aksam kendine bagirtiyorlar biz ne derdindeyiz falan dedi...
Bir daha yapmayacagina inanıyorum çünkü tüm sulaleye rezil oldu..
Dedim zaten benden sonraki çok şanslı onu aldatmayacagina eminim aklın başına gelmiş senin dedim..
Annesini susturmus aksam aksam kendine bagirtiyorlar biz ne derdindeyiz falan dedi...
ve bunları sana yetiştiren bir eş!Sabah dedim ailen böyle işte dedim.
İnsanın barışası bile gelse bu ailen boşanmaya iter dedim.
Haklısın dedi.
Bana destek çıkacaklarına ya kız iyi değil aramamış olabilir biz arayalım bari diyeceklerine, kv ye bizi aramadı kafa mı tutuyor diyen kb, ve bunu saniyesinde oğluna yetiştiren bir kv.
Allahım sen ıslah et yarabbiiii
ve bunları sana yetiştiren bir eş!
Uzaklaşın artık birbirinizden canım.
Yanımda aradı canım suratı düştü ondan...
Yanımda aradı canım suratı düştü ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?