Bir bakın lütfen..

adam bu lafından sonra tamam boşanmayacak bu demiştir bile, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Nasilsin?

Iyi olmaya güçlü durmaya çalışıyorum...
Adam 1 yıldır istediğim ama yapmadığı herşeyi 4 gündür yaptı...
Hattını değişti yeni facebook açtı benim fotograflari koydu heryerine, ekranına kapağına masasına vs..
Kafası dank mı etti desem ne desem bilmiyorum geç kalınmış olduğu için benim için önemi yok dedim..
ne desem yapan bir adam oldu..
ailelere rezil olacaksın ayrilsam ondan böylesin dedim aileler duydu zaten kimse önemli degil senin gözünden düştüm o beni mahvetti dedi.. beni sevmiyorsun hissediyorum bitirdin herseyi dedi..
farketmene sevindim dedim..
adam 1 yıldır yap dediğim herseyi dediğim gibi 4 günde yaptı..

Ne karar verirsen ver soyledigimi unutma olur mu? Cocuklarin huzuru hakediyor. Eger gercekten gecmise sunger cekebileceksen devam de. Yoksa sen senlikten gidersin. Ve bundan cok daha iyisini hakediyorsun.

Ne karar verirsen ver soyledigimi unutma olur mu? Cocuklarin huzuru hakediyor. Eger gercekten gecmise sunger cekebileceksen devam de. Yoksa sen senlikten gidersin. Ve bundan cok daha iyisini hakediyorsun.

Cekemeyecgimi o da biliyor bende sana unutturacagim söz veriyorum dedi..
Anneme de herseyi anlattım kadın kötülendi baya kötü oldu..
Ama ben dedi Uğuru seviyorum o benim olmayan erkek evladim gibi onun ds seninde uzulmeni istemiyorum her insan tek bir şansı hakeder dedi..
Bak senin uzulmeni istemem kızımsin tabiki dedi ama Ugura ben inanıyorum dediklerini yapacak cahilligine ver dedi..
Hattini değişsin düzgün adam olsun dedi yaşınız küçük ona veriyorum dedi..

Zaten bence konu sahibinin eşi o yüzden "annemi söyle tersledim, babama şöyle kızdım" diye anlatıp duruyor. Aralarındaki tek sorun buymuş gibi görüyor çünkü

Kızlar yanlış düşünüyorsunuz..
Affetmeyecgimi tüm sulaller biliyor hatta annesi babasi gelecekmis bu haftasonu kabul etmedim evden giderim dedim..
Evde iki yabanci gibi bile değiliz..
Ama yasadigim yer pek tekin değil evde tek kalmaktan korkuyorum daha onceki konumdada acmıştım tek kalma fobim var bu şehirden tamamen gitmem lazim bosandigimda.. ki ihbar süresi ve bosanma süresi ile bu ne kadar zaman alir bilmiyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun. Vereceğiniz karara karışmak haddimiz değil. Ama tekrar üzülme ihtimalinizi göz ardı etmeyin derim. Bir şans verecekseniz bile bu kadar kolay olmamalı.

Sans vermeyi düşünmüyorum tabiki..
Ama annem ve ailemden kimse arkamda değil su anda affet surundur ama affet diyorlar onu beceremem ki..
Maas kartimi altinlarimi aldim hersey bende su anda..
Dediğiniz gibi imkansiz hersey artik..
Eskisi gibi olmak imkansiz..
Allaha siginiyorum güçlü olmak icin

Tabii ki yapacak, şuan suçüstü yakalandı.
En geç 1 yıl içinde eski haline döner merak etme.

Şaşkınlıkla izliyorum..
Bir adam 180 derece ancak bu kadar döner...
Istedigim adam olmasi ne kadar da kolaymis megerse..
Ailesine ağzının payini vermesi, sigarayi birakmasi, hattını kolayca değişmesi, ywni bir facebook, her yani benim fotograflarim.. hersey ne kadar kolaymis..
Ne kadar yazık verdiğim emeklere..
Benim utuledigim gomlek benim aldığım saat...
Ki benimle olmak için o kadar cok ugrasti ki tanistigimizda..
Hep istediği gibi biriydim ve öyle oldum kendimi hic değişmedim ama ne yazikki yanilmisim..
Seven degil baska birsey yapan yaranirmis..
Su anda ki gibi tersleyen agzina s.can Merve olmak lazımmış...
Köpek gibi pesinde olurmus...
Cok buyuk ders aldim ben

Kv mesaj attı..
Bu konuda kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam. Serefsizliktir dedi..
Sonuna kadar arkandayim oglumun da karsisindayim iyin g.tune sktum onu dedi bir daha yapmayacak cok buyuk yeminler etti dedi..
Üzerinde hakkım varsa nolursun tek bir seferlik affet dedi, yuva kolay kurulmuyor inat etme bir seferlik şans ver dedi..

Buraya yaziyorum, siz onu affederseniz zamanla rehavete kapilacak ve en kisa surede eaki haline donusecek. Cunku adamin ozu bu degil. Bir insan degismez sadece gecici bir sure icin kendini zorlar en fazla. Esiniz iyi biri degil. Olsaydi suana kadar yasadiginiz hicbir kotu seyi yasamazdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…