- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Sabah dedim ailen böyle işte dedim.
İnsanın barışası bile gelse bu ailen boşanmaya iter dedim.
Haklısın dedi.
Bana destek çıkacaklarına ya kız iyi değil aramamış olabilir biz arayalım bari diyeceklerine, kv ye bizi aramadı kafa mı tutuyor diyen kb, ve bunu saniyesinde oğluna yetiştiren bir kv.
Allahım sen ıslah et yarabbiiii
adam bu lafından sonra tamam boşanmayacak bu demiştir bile, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sabah dedim ailen böyle işte dedim.
İnsanın barışası bile gelse bu ailen boşanmaya iter dedim.
Haklısın dedi.
Bana destek çıkacaklarına ya kız iyi değil aramamış olabilir biz arayalım bari diyeceklerine, kv ye bizi aramadı kafa mı tutuyor diyen kb, ve bunu saniyesinde oğluna yetiştiren bir kv.
Allahım sen ıslah et yarabbiiii
Nasilsin?
adam bu lafından sonra tamam boşanmayacak bu demiştir bile, hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Iyi olmaya güçlü durmaya çalışıyorum...
Adam 1 yıldır istediğim ama yapmadığı herşeyi 4 gündür yaptı...
Hattını değişti yeni facebook açtı benim fotograflari koydu heryerine, ekranına kapağına masasına vs..
Kafası dank mı etti desem ne desem bilmiyorum geç kalınmış olduğu için benim için önemi yok dedim..
ne desem yapan bir adam oldu..
ailelere rezil olacaksın ayrilsam ondan böylesin dedim aileler duydu zaten kimse önemli degil senin gözünden düştüm o beni mahvetti dedi.. beni sevmiyorsun hissediyorum bitirdin herseyi dedi..
farketmene sevindim dedim..
adam 1 yıldır yap dediğim herseyi dediğim gibi 4 günde yaptı..
Ne karar verirsen ver soyledigimi unutma olur mu? Cocuklarin huzuru hakediyor. Eger gercekten gecmise sunger cekebileceksen devam de. Yoksa sen senlikten gidersin. Ve bundan cok daha iyisini hakediyorsun.
Zaten bence konu sahibinin eşi o yüzden "annemi söyle tersledim, babama şöyle kızdım" diye anlatıp duruyor. Aralarındaki tek sorun buymuş gibi görüyor çünkü
Hakkınızda hayırlısı olsun. Vereceğiniz karara karışmak haddimiz değil. Ama tekrar üzülme ihtimalinizi göz ardı etmeyin derim. Bir şans verecekseniz bile bu kadar kolay olmamalı.
Arkadasim guclu ol esinle yuz goz olma muhattap dahi olma
Tabii ki yapacak, şuan suçüstü yakalandı.Iyi olmaya güçlü durmaya çalışıyorum...
Adam 1 yıldır istediğim ama yapmadığı herşeyi 4 gündür yaptı...
Hattını değişti yeni facebook açtı benim fotograflari koydu heryerine, ekranına kapağına masasına vs..
Kafası dank mı etti desem ne desem bilmiyorum geç kalınmış olduğu için benim için önemi yok dedim..
ne desem yapan bir adam oldu..
ailelere rezil olacaksın ayrilsam ondan böylesin dedim aileler duydu zaten kimse önemli degil senin gözünden düştüm o beni mahvetti dedi.. beni sevmiyorsun hissediyorum bitirdin herseyi dedi..
farketmene sevindim dedim..
adam 1 yıldır yap dediğim herseyi dediğim gibi 4 günde yaptı..
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?