Bir bakın lütfen..

güven kalmasada dogacak cocugunun hatırına ve ettiği yemin için affederdim sanırım

Haklısınız

Sevildigime eminsem ve seviyorsam
esim cok gozumden duserdi
kendimi aldatilmis hissedetdim
guvenim kalmazdi
ama beni ikna ederse bir sure beklerdim.
evliligimde bir donum noktasi olmustu. O surecte psikolog bir arkadasim bir bucuk ay brkle. Once konuyu kobus ayrintilari ogren
Sonra bir bucuk ay bekle dedi. Eger ikns olursan devam edersin. Bir bucuk ay sonunda hala icinde birseyler varsa kin nrfret ofkr gibi ya aile terapistine gidersin ya da basks yollar.
yasadiginiz kolay birsey degil. Bir gunde karar verilmez. Sure gecmeli. Esinizin tavri obrmli. Duzeltmek icin ne kadar cabaliyor yoksa yaptigini normal mi goruyor...

kayınvalidenle kayınbabana de ki aynı şeyi ben yapsaydım ne olurdu? Ben oğlunuza böyle şerefs*zlik yapsaydım ben de bir şansı hakeder miydim? Oğlunuzun öyle adi biriyle ömür geçirmesini ister miydiniz?
Bak böyle yapmayın gelmem yazmış birde çok istiyorum ya gelmesini daha gelme derdinde cildiracam

of of yüregin şimdi nasıl yanıodur allah bilir allahım sabrını artırsın çok üzüldüm hiç bi insan haketmio aldatılmayı ben biraz yazdıklarına baktımda affedecek gibiisin en azından affedeceksen süründürde ettinnden it gibi pişman olsunda bidaha yeltenmesn eminim iyi bi işin ve maasın olmasaydı bu kadarda dil dökmezdi

Affedersen diri diri mezara girersin gençliğine yazık .. İşin var eğitimin var .. Son kez yazıcam sana bu konuda KAÇ KURTUL

Beni daha nişanlıyken aldatan adamın sevgisine güvenmem.Kimse zorla yada yanlışlıkla aldatmaz bile isteye aldatır.Yani sizi çok sevdiğine emin olmayın bence.Ki nişanlıyken en güzel hayali sizinle bi an önce evlenebilmek olması gereken adam hen nişan döneminde hemde sonrasında 1 yıl boyunca sizi aldatmış.Böyle bir adam sevebilir mi ? Lütfen onu haklı çıkaracak sebepler bulmayın kendinize.Sizin cicim ayları dediğiniz dönemde,en güzel günlerinizde adam sizi aldatmış.
Ha ben olsam şu yaşadıklarım şu adama harcadıklarımın hepsi yalan mıydı derim.İnancımı yitiririm ki acırım verdiğim emeklere.Evet belki bekarım bana kolay geliyor ama öyle bir adama da mide bulantısından başka bir his besleyemem.
Pişman olabilir ama affedilecek pişmanlıklar vardır affedilmeyecek pişmanlıklar vardır.
Temeli yalan üstüne kurulmuş bir evlilikten kurtulun bence bir an önce.
Sorunuza gelince de affedemezdim.

Reactions: 2k1
Üzgünüm ama kocaniz size oyun oynuyor olabilir. Hem de o kızla birlikte. Şöyle ki şimdi herkes duyacakti bu durumu ama o uyaniklik yapip kendisi duyurdu hem de tövbe etmiştim yuvamı yıkmaya çalışıyorlar naralariyla. O kız da işin içinde büyük ihtimalle çünkü ailelere açılacaklarmis ama şuan kötü duruma düştüler. Bi nevi ikisi de kabul edilebilir olmaya çalışıyorlar. Kocaniz sizi kandırabilirse bi süre iyi davranacak sonra sizi yıpranmış bir halde terkedip olmuyor anlasamiyoruz diyecek ki aldatarak ayrilmamis olacak. Bu da benim senaryom tabi.

Tek diyebilecegim kendinizi ezdirmeyin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Daha önceki mesajlarınızda eşinizin sizi nişanlıyken aldattığını söylemişsiniz, yani bunu yeni öğrenmediniz o halde.

Yok yeni ogrendi konu sahibi. Ama yeni ogrendigi bu iliski nisanliliktan baslayip evlenince de bir sure devam etmis. Konu sahibi 1.5 yillik evli. 1 yil oncesine kadar olan bir seyi yeni ogrenmis.

Tüm yazışmaları tek tek okudum. Eski eşim sayesinde aldatılma hakkında epeyce bilgi ve tecrübe sahibi olmuştum fakat aldatıldığımı öğrendiğim günün ertesinde, evime gidip eşyalarımı topladım ve yaklaşık 4 ay sonra da boşandım.
Çok üzülmüştüm ama sanki ne bileyim elektirik çarpmış gibiydi duygularım, karmakarışık ve ne hissedeceğimi bilemiyordum. Kızgınlık, delilik, korku, endişe, utanma, suçluluk belki biraz... Her duyguyu dibine kadar yaşadım ama ilk andan itibaren ne yapmam gerektiğini biliyordum; kesinlikle ayrılacaktım...
Umarım siz de kendinizde bu gücü bulabilirsiniz. Çünkü seven kişi erkek olsun kadın olsun farketmez; aldatamaz... Çünkü sevdiğini söylediğin kişinin uyumasını, banyo yapmasını fırsat bilerek arkasından iş çevirmek olmaz.
Nedense aldatan erkekler, aldattıkları kadına bambaşka bir senaryo çiziyorlar. Benim örneğimde eşim evli olduğunu hiç söylememiş. Genelde sorunlu evlilikler, bitti bitecek, zaten ayrı uyuyoruz, o ayrılmak istemiyor vs deniliyor.
Kararınız her ne olursa olsun bence nacizane olarak fikrim bu süreçte aynı evde kalmayın. Hiç ummadığınız şekilde gelişebilir olaylar, şiddete dahi maruz kalabilirsiniz. Boşanmaya karar versiyseniz (ki Allah yardımcınız olsun fakat tebrik ederim) ev ikinize aitse, o ailesinin yanına gitsin. Boşanmada evi terk eden eş kusurludur. Biran önce kendinize bir avukat tutun. Tüm yazışma ve resimlerin kopyalarını ev dışında güvenli bir yerde saklayın.

Canım alıntı olmadığından araya kaynamasın. Bak bu arkadaşın yazdıklarını oku.

Yok yeni ogrendi konu sahibi. Ama yeni ogrendigi bu iliski nisanliliktan baslayip evlenince de bir sure devam etmis. Konu sahibi 1.5 yillik evli. 1 yil oncesine kadar olan bir seyi yeni ogrenmis.

Fakat daha önce açtığı konulardan birinde bu adam beni nişanlıyken bile aldattı diyor, yani önceden de biliyordu. Eski konularına bakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…