- 14 Ağustos 2014
- 63
- 4
- 13
- 34
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Buraya yaziyorum, siz onu affederseniz zamanla rehavete kapilacak ve en kisa surede eaki haline donusecek. Cunku adamin ozu bu degil. Bir insan degismez sadece gecici bir sure icin kendini zorlar en fazla. Esiniz iyi biri degil. Olsaydi suana kadar yasadiginiz hicbir kotu seyi yasamazdiniz.
Kv de kendini akıllı sanıyor anlaşılan. Senin tarafındayim oğlumu affet. İronik.
Bak böyle yapmayın gelmem yazmış birde çok istiyorum ya gelmesini daha gelme derdinde cildiracamkayınvalidenle kayınbabana de ki aynı şeyi ben yapsaydım ne olurdu? Ben oğlunuza böyle şerefs*zlik yapsaydım ben de bir şansı hakeder miydim? Oğlunuzun öyle adi biriyle ömür geçirmesini ister miydiniz?
Merve böyle bir şey yapsaydı adı 'namus cinayeti' olurdu. Burası Türkiye..kayınvalidenle kayınbabana de ki aynı şeyi ben yapsaydım ne olurdu? Ben oğlunuza böyle şerefs*zlik yapsaydım ben de bir şansı hakeder miydim? Oğlunuzun öyle adi biriyle ömür geçirmesini ister miydiniz?
Eşinizin nişanlıyken sizi aldattığını öğrenseniz ve 1 buçuk yıllık evliliğinizde 1 yıl öncesine kadar telefonla kız arasa ve eşiniz konuşsa.
Ve son 1 yıldır da tövbe etmiş olsa eşim ve doğacak çocuğum dışında kimsem olmayacak diye büyük yeminler etmiş olsa kendi kendine..
Affedebilir miydiniz?
Eşinizi seviyorsunuz oda sizi seviyor, eminsiniz.
Kırıcı olmadan yorum bekliyorum.
Bak böyle yapmayın gelmem yazmış birde çok istiyorum ya gelmesini daha gelme derdinde cildiracam
Daha önceki mesajlarınızda eşinizin sizi nişanlıyken aldattığını söylemişsiniz, yani bunu yeni öğrenmediniz o halde.
Haklısınız
Tüm yazışmaları tek tek okudum. Eski eşim sayesinde aldatılma hakkında epeyce bilgi ve tecrübe sahibi olmuştum fakat aldatıldığımı öğrendiğim günün ertesinde, evime gidip eşyalarımı topladım ve yaklaşık 4 ay sonra da boşandım.
Çok üzülmüştüm ama sanki ne bileyim elektirik çarpmış gibiydi duygularım, karmakarışık ve ne hissedeceğimi bilemiyordum. Kızgınlık, delilik, korku, endişe, utanma, suçluluk belki biraz... Her duyguyu dibine kadar yaşadım ama ilk andan itibaren ne yapmam gerektiğini biliyordum; kesinlikle ayrılacaktım...
Umarım siz de kendinizde bu gücü bulabilirsiniz. Çünkü seven kişi erkek olsun kadın olsun farketmez; aldatamaz... Çünkü sevdiğini söylediğin kişinin uyumasını, banyo yapmasını fırsat bilerek arkasından iş çevirmek olmaz.
Nedense aldatan erkekler, aldattıkları kadına bambaşka bir senaryo çiziyorlar. Benim örneğimde eşim evli olduğunu hiç söylememiş. Genelde sorunlu evlilikler, bitti bitecek, zaten ayrı uyuyoruz, o ayrılmak istemiyor vs deniliyor.
Kararınız her ne olursa olsun bence nacizane olarak fikrim bu süreçte aynı evde kalmayın. Hiç ummadığınız şekilde gelişebilir olaylar, şiddete dahi maruz kalabilirsiniz. Boşanmaya karar versiyseniz (ki Allah yardımcınız olsun fakat tebrik ederim) ev ikinize aitse, o ailesinin yanına gitsin. Boşanmada evi terk eden eş kusurludur. Biran önce kendinize bir avukat tutun. Tüm yazışma ve resimlerin kopyalarını ev dışında güvenli bir yerde saklayın.
Yok yeni ogrendi konu sahibi. Ama yeni ogrendigi bu iliski nisanliliktan baslayip evlenince de bir sure devam etmis. Konu sahibi 1.5 yillik evli. 1 yil oncesine kadar olan bir seyi yeni ogrenmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?