Bir bale meselesi :(

aynen öyle ne düşünüyor kim bilir yobaz. bu adam eskort eskort dolaştı şimdi de herkese vaaz veriyor.
Hah tamam o zaman. Kendi zihniyeti böyleyse baleye göndermek istememesi normal. İyi ki kızınız sizin yanınızda. O pislik zihinlere temas etmeyecek.
 
Hah tamam o zaman. Kendi zihniyeti böyleyse baleye göndermek istememesi normal. İyi ki kızınız sizin yanınızda. O pislik zihinlere temas etmeyecek.
inşallah etmez ben çok çabalıyorum güzel bir çocuk yetiştirmek için. arada gidiyor ama çok fazla kalmıyor o sebeple içim çok rahat.
 
Jameya daha evvel de benzer bir konun vardı diye hatırlıyorum,bu sebeple kalıci bir aksiyon alman gerektigini düşünüyorum, yalan söylesen 1 kez ödese,2 ay sonra ödemeyecek. Nafaka arttırma konusunu değerlendirmeni öneririm,seve seve vermiyorsa diğer türlü verecek yani,çocuğu bu.
Öte yandan çocuk büyüdükce masrafları artıyor,nereye kadar böyle gidecek ki. Adam 300-400 fazla vermeye inatlasıyor ki o paraya çocuğa eli yüzü düzgün bir mont,ayakkabı bile alınmıyor.
 
evet yapıcam zaten ilk önce halletmem gereken işler var ona da sıra gelecek. Böyle konuş konuş birşey hallolmuyorsa bende dava açarım problem değil.
Zaten masraflarının fişlerini biriktirmeye başladım bile.
 
bence bale male bahane, kuran kursu diye yalan söyleseniz ona da para vermemek için kendini yırtar, ücretsizi var onun falan der. aileniz de destek olacak demişsiniz bale kursu için. bütün masraflar da sizin üzerinizdeymiş zaten. hayat çok pahalı, tek başınıza aşırı zor oluyordur ama bu çöl faresinden maddi destek ne kadar az alırsanız hatta kızınızla ilgili ne kadar az şey bilirse o kadar iyi. böylelikle kızınıza daha az musallat olur. hiç bilmesin bile baleye gittiğini, uğraşmasın sizinle ve kızınızla. sapık mıdır nedir.

hele ki kız çocuğu bu, büyüdükçe daha da saçma sapan iğrenç fikirleriyle karşınıza gelecek. kızınız, maddi olarak karşılayamadığınız için istediklerini yapamadığında üzülür tabii ki ama eminim aklı erince bu kadar iğrenç zihniyetteki bir herifi hayatının dışında tuttuğunuz için çok minnettar olacaktır. üzmeyin kendinizi.
 
evet evet sapıüın teki gerçekten doğru tespit.
Ben elimden geleni yapıp göndericem zaten bir şekilde. Kızım için iş kurmaya çalışıyorum onun masraflarını karşılayabilmek ve babasına tek kelime etmemek için.
İnşallah işim düzgün gider de ounla muhattap olmak zorunda kalmiyim tek dileğim bu.
Ve evet haklısınız ne kadar uzak durursa o kadar iyi olur.
Hiç bir masrafına karışmak istemiyor konu baleden bağımsız zaten.
 
Çocukların bale, cimnastik, resim vs. kurs eğitim giderlerinin tümü nafakayı ödeyen kişiye aittir. Yargıtay kararı var. Belki dava yoluna gidebilirsin.
açıcam dava kesinlikle.
Hatta başladım tüm fişleri biriktirmeyi de.
Yaptığım tüm masrafları biriktirip avukatla görüşüp nafaka arttırma davası açıcam. Onu kast ediorsunuz değil mı?
 
Siz çocuğu dini egitim alacağı bir yere gönderip kendisinde ekstra para isteseniz, gönderecek mi? Yok. Biliyor sizin istemeyceginizi,onu kullanıyor aklınca.
Eşiniz okul masraflarına bile sıkıntı çıkaran biriydi, ekstra masraf gerektirecek hersye karşı çıkar zaten.
 
Ekonomik boyutu ins asarsiniz benim dedem de dindardi benim hep balerin olmami isterdi sen kursa git parayi vereyim derdi o zmn böyle imkanlar yoktu ki cocuk o üstelik yigenim gidiyor ins iyi bir balerin olur kızınız ins bilen vardirda uygun bir kurs söylerler size belki şehrinizi söyleseniz bizim kiz eskisehir de 600 e gidiyor
 
Gerçekten şu adam bile demek istemediğim karaktersiz için o kadar cok şey yazabilirim ki.. hic bisey demek istemiyorum sadece Allah yardımcınız olsun tek basınıza cok zor gercekten cok guclu bir annesiniz oyuzden takdir ediyorum sizi, umarım hayatınız boyunca tüm güzellikler sizi bulur.
Bale kursu meselesine gelirsek, illaki alfernatifleri vardır halk eğitim, kültür merkezlerini bi arastırsanız? Kayıt dönemlerini kaçırmamış olursunuz en azından yada dışarda biraz daha uygun fiyata belki fırsat çıkar önünüze
 
araştırıcam farklı bir yer bulabilirsem daha uygun bir yer bulursam yazdırıcam. kız kardeşim de bende kızımın baleye gitmesi için elimizden geleni yapıyoruz gerçekten :)
çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. evet kelime sarf etmeye değmez onun için adam demeye bile utanıyorum.
 
zaten çıkıyor da dediğiniz gibi. ben kızıma yaptığım en ufak harcamanın fişini bile biriktirmeye başladım zaten dava açıcam madem insan gibi konuşmakla olmuyor.
 
bunun dinle bir ilgisi yok zaten ya bir bayan sapık mıdır nedir yazmış gerçekten de sapık bence. Camiye götüreceği zaman çocuğa tayt istedi düşünün elbise vardı üzerinde almaya gelmişti, tayt yok mu camiye götürücem dedi. ne saçmalıyorsun küçücük çocuk ne taytı dedim
 
yani her yolu denedim. geçen 2 ay önce alerji testi yaptırıcam 1700 tl sadece testi tutuyor muayene ücreti 700 tl tutuyor dedim oralı bile olmadı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…