- 13 Ağustos 2022
- 8.896
- 4.462
- 123
- 32
Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.Merhaba herkese.
Bu konu baya dert oldu bana ne yazık ki, içimi dökmek için yazmak istiyorum.
Kızım(4,5 yaşında) okulda ki bale etkinliğine katılmak istiyor, fiyatı 1750 tl ve ben malesef gönderemiyorum.
Yani imkanlarım el vermediği için bu kadar yüksek bir tutarı ödeyemiyorum ama kızım gerçekten yatıp kalkıp baleye gitmek istiyorum diyor.
Bir şekilde göndericem ama nasıl bilmiyorum umarım bir yolunu bulurum.
Gelelim bana asıl dert olan meseleye.
Babasına söyledim, çok gitmek istiyor bir şekilde para koy bende koyayım gönderelim diye.
Verdiği cevap aynen şöyle: Ben kızımın baleye gitmesini istemiyorum bu konuda da hiçbir katkım olmayacak. onun önce dini eğitim alması gerekiyor baleye karşıyım anlayışın için teşekkür ederim.
Yani ne diyeyim bu adama?
Hiç bir konuda katkısı olmuyor sadece nafakayı ödüyor düzenli bir şekilde.
Kendisi çok inançlı olduğunu iddia ediyor, ve sürekli kızıma duaları öğretmem için baskı kuruyor, dini bir okula vermedim diye söylenip duruyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum valla çok sıkıldım tüm masrafları benim üzerimde
Niye törpülesin ki?Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
Ya İran'da, Afganistan'da kadınlar neyin savaşını veriyorrrr bizimkiler ne diyor eğitim şart.Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
Niye törpüleyecekmişim? törpülemek istediğimi nerden çıkardınız? ayrıca bu yaşta dini eğitim alsa ne işine yarayacak?????Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
ben onun beynine başlarım gerçekten.onun sığ düşünceleri boş beleş düşüncelerini dikkate alacak bir kadın değilim. elbette çocuğumu o pis insanların eline bırakmam. dini eğitimini de kendi alsın büyüdüğünde bu yaşta küçücük çocuğun beynini sulandırmiycam. baleye gitsin piyanoya gitsin kendini değişik şeylerde geliştirsin. beyefendinin beyni sulanmış çocuğun da beynini sulandırma peşinde ama ben yemem bu saçmalıkları. benim bitane kızım varKusura bakmayın da dini kursa çocuğunuz hayatı boyunca unutamayacağı travmalar yaşasın taciz edilsin filan diye gönderilsin istiyor bu eski kocanız galiba kendi gitsin dini kursa hirzo herif
Y a kuzum benim bu insanla iletişim kurmak imkansız. bu kadarını bile konuştuğuma şaşırıyorum. bi şekilde yollicam şimdi yollayamasam da bir ay iki ay sonra yollarım. kızımın isteklerini yapabilmek için borca girip iş kurmaya çalışıyorum kendimce. umarım başarılı olurum da güzel bir çocuk yetiştiririm o pis insanın parasına ihtiyaç duymadan. her yerden engelledim konuşmak isterse telefon almasını söyledim telefon alacakmış bir daha da muhattap olmayacam. ne hastalığında ne ölüsü umurumda değil artık.Çocukken baleye gitmek isteyip aynı sebeplerden dolayı gidememiş biri olarak ekstra üzüldüm kızınıza ve kendi çocukluğuma sarılmak istiyorum şu an
o haysiyetsiz, cibiliyetsiz 5 para etmez babasını bir şekilde ikna etmenin yolunu bulun bence. Dinden imandan girin, etkileyecek ne varsa bütün kozlarinizi kullanın. Ne biçim adamsın, erkek misin sen küçücük bir kız çocuğunu bile mutlu edemiyorsun utan kendinden falan deyin. Benim babam da aynısını yapmıştı. Annem muhatap olmamak için hiçbir şey dememiş ama siz deyin
kendisi ümreye götürecekmiş küçücük çocuğu. yok yok hiç bir şekilde bu insanı ikna edemem çünkü bu adamın asıl derdi benim çocuğu değil. istiyor ki ben zorlanayım sıkışayım üzüleyim gönderemiyorum birşey yapamıyorum diye çocuğuma karşı beni zora sokmaya çalışıyor o sebepten dolayı bu şekilde yaptığna eminim.4 yaşındaki çocuğa dini eğitim diye zırvalayan bir herifi iyi ki boşamışsınız yalnız ,kararınızın sağlaması olmuş resmen.
Özel din dersi aldırıyorum deyip aylık 1000 lira isteyinhatta umreye götürecem falan da diyebilirsiniz. Böyle eşeklere yalan söylemek şart
eski eşim :) lütfen eşim diye hitap etmeyin kurtulduğuma bin kez şükrediyorum gündeAynı konu bizim evde de var 4 yaşında kızım baleye gitmek istiyor ben araştırdım bayağı uyguna buldum aylık 250tl tek seferlik elbise parası 400tl başka yok siz nerde oturuyorsunuz rakam bana çok geldi illa okul değilde disarda bir yer arastirsaniz uyguna bulursunuz bence. Eşiniz hakkinda yorum yapmak istemiorm gereğini yapıp yol vermissiniz zten
günah mı acaba onların beyinlerine göre?Niye törpülesin ki?
Ne tuhaf kafalar…günah mı acaba onların beyinlerine göre?
valla garip gerçekten benim düşünce tarzım bu tarz düşünen insanları kabul etmiyor ya. küçücük çocuğun niye hevesini kırayım ki?Ne tuhaf kafalar…
Hey yavrum hey. Dini eğitimi o yaşlarda bana ananem vermeye başladı jimnastiğe de kendim istedim de gittim. Sabah bana dua öğreten kadın kendi elleriyle beni giydirir süsler püsler salona bırakırdı. Mekanı cennet olsun.Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
Bence biraz eşiniz haklı dini egitimde almalı ve bale isteğini jimnastiğe yönlendirerek torpuleyebilirsiniz.
inanın dikkate dahi almıyourm bu tarz insanları. gerçekten hiç gerek yok :)Hey yavrum hey. Dini eğitimi o yaşlarda bana ananem vermeye başladı jimnastiğe de kendim istedim de gittim. Sabah bana dua öğreten kadın kendi elleriyle beni giydirir süsler püsler salona bırakırdı. Mekanı cennet olsun.
İçiniz sıkışıyor değil mi kuğu gibi kız çocuklarını görünce :d bir düşünsenize tüm dünya böyle olsaydı sanattan geriye ne kalırdı?
Bu gibi yorumları bosverin konu sahibi, müziği duymayanlar dans edenleri deli zannedermiş.
bu kadar basit birşeye takılıyorlarsa gerçekten bu insanların sapık olduklarını düşünüyorum eski eşim de sapığın önde gideni bu durumdaBale de ne var ki?
Yoksa küçük çocukların külotlu çorap benzeri kıyafetleri giymesi mi sorun?
Eğer sorun buysa zihniyet ve kötü niyet vardır burada.
Hadi "kadın" bedeniyle bazılarının bitmez tükenmez sorunları var, onu biliyoruz. Ama şimdi bir de çocuk bedenini dillerine dolamaları çıktı.Bale de ne var ki?
Yoksa küçük çocukların külotlu çorap benzeri kıyafetleri giymesi mi sorun?
Eğer sorun buysa zihniyet ve kötü niyet vardır burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?