Bir bale meselesi :(

açıcam dava kesinlikle.
Hatta başladım tüm fişleri biriktirmeyi de.
Yaptığım tüm masrafları biriktirip avukatla görüşüp nafaka arttırma davası açıcam. Onu kast ediorsunuz değil mı?
Aynen öyle. Herşey bir dünya para olmuş. Erkekler nafaka konusunda ve mal paylaşımı konusunda boşanırken inanılmaz çirkef oluyorlar. Din insanın kendi inancıdır. Kızınız büyüdüğünde istediği gibi inanabilir. Siz doğruyu yanlışı gösterirsiniz ama illla ki dini eğitim almak zorunda değil. Benim kızım da bale eğitimi alıyor 2 yıldır. Çok seviyor. İnşallah ülke çapında bir sanatkar olur kızınız. Babasına da kapak olur. Genelde böyle herşeyi dine bağlayan insanlar iç dünyasında tam tersi olur.

Bununla protokolde masraflarla alakalı bir bölüm varsa icraya veririm desenize. Bir de bu yazışmaları kaydedin çocuk büyür bu bir anda kıza rüşvet verip kendine baktırmaya çalışır ileride. Size kanıt lazım yüzüne vurmak için. İnşallah tekrar evlenip çocuk yapmaz da en azından parası mirası kızınıza kalır.

Eğer bu şaka değilse yaptığınızın ne kadar yanlış olduğunu umarım yakın zamanda fark edersiniz. Çocukta çok büyük tramvalar oluşmasına yol açıyorsunuz. Umarım böyle bir şey yapıyorsanız hatanizdan dönersiniz. Çocuk yetişkin olduğunda her şeyin doğrusunu görür zaten merak etmeyin. Yetişkin olmadan oncede böyle şeyler dusunmesine gerek olmamalı.

Benim yeğenlerim sürekli bir kursa gidiyor. İlgileri ne yöndeyse devam ediyorlar. Baleye de gittiler. Sonrasında süreklilik göstermediler. Jimlastiğe gittiler. Piyano dersi aldılar. Şimdi anaokuluna başladılar. Sürekli ders çalışıyorlar. Yabancı dil öğreniyorlar.
Kızınızın babası despot bir adam gibi. Boşandığınız isabet olmuş. Nafaka haricinde bir katkısı olmaz. Ondan medet ummayın. Sizin el işi, yemek gibi beceriniz var mı? Kendinize ek gelir elde etmeye çalışsanız.

Konunuzu saptırmak gibi olmasın ama ne zaman baleyle ilgili bir konu görsem, bir şey duysam aklıma hep Ceren Özdemir geliyor istemsizce üzülüyorum…Daha uygun yerler araştırdınız mı? Belki daha uygun fiyat veren yerler vardır.

Küçükken en büyük hayalim di bale ailem de eski eşiniz gibi dini eğitim al kuran öğren, bale ne demişlerdi. Hep içimde kaldı :) zorla kuran kursuna gönderildim ama hiç öğrenmedim. Ailem düzeldi şu an kardeşim çok çağdaş yetişiyor (dine laf ettiğim yok) maalesef tüm cahilliği ben çektim. Harika bir annesiniz. İyi ki o adamdan boşanmışsınız. Ayrıca çocuklara dini baskı yapılması çok yanlış! Sonra ateist olan gençler dolu diyorlar çünkü hepsi baskı görüp dinden nefret etmiş

Halbuki ikisinede gonderselerdi daha guzel olurdu.. herkes unlu baleci oluyorda bizim mi haberimiz yok bugun baleye gider yarin baska birseye ama bir mesgaledir spordur cocuklar icin ve bu cok guzel birsey. Evde pinekleyeceklerine birseyler ogrensinler deneyim edinsinler firsat ve zamanlari varken.

Neden secim yapmak gerekiyor anlamis degilim.

Yok canım onlara göre gitsem oramı buramı açsam ahlaksız bir çocuk olurdum.. neyse ki şu an düzeldiler ve özgürüz

ben de baleyi sevmiyorum, kiz cocuklarinin da erkek cocuklarinin da.. ayrica o ayaklarinin kanamasi vs cok korkunc geliyor. vucuda zarar veren spor, sanat vs seylerini sevemiyorum. bir de bazi dans kurslarinda cok cok kucuk kiz cocuklarina makyaj yapiyorlar, ya da cok kadinsi kiyafetler giydiriyorlar.. bence guzel bir sey degil. ama daha yasina uygun, cocugun obje haline getirilmedigi bir seyse olabilir bence..

Boşanma nedeniniz özel degilse merak ettim

Yok canım onlara göre gitsem oramı buramı açsam ahlaksız bir çocuk olurdum.. neyse ki şu an düzeldiler ve özgürüz
Ya iste icinde kalinca ilerde yapasin varsada yapmazsin zaten. Cocukluktan bazi seyler icinde kalinca buyuyuncede acisi kaliyor hala..neyseki duzelmisler zaten size karsi

Ya konu o mu? Sizene çocuğun balesinden?

Kimse seçim yapmıyor ben konuyu mu anlamadım acaba? Dini eğitim görmesini istiyorsa dini eğitimini de görür,baleye de yazdırır çok zor birşey değil.

Para vermek istemiyor yoksa din don hikaye.. iyi bir baba olsa heves etmis gitsin derdi. O zaman kursa gondercem para ver de.. sanki verdigi 3 kurusla sen cocuguna bakiyorsun
Bu adam sevgilisine araba almış adam düşünebiliyor musun? Ama çocuğuna gelince bahane üstüne bahane. Allah bin kere belasını versin

Ek gelir elde etmek için takı satıyorum işimi de büyütmek için adımlar atıyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…