- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Mutsuz evlilikte çocuk da mutsuz olur. 2 mutsuz kişiye 3.yü eklemek mantıksız. Kasımı falan beklemeyin adli tatil bitince açın davayı.
Baştan beri yamulan bir evlilik çocukla düzelmez. Böylesi yamuk bir adamın baba olması için önce düz bir koca olması lazım. Zira bebek doğduktan sonra size yardımcı olmazsa eğer hayatınızın en büyük mutluluğu evladınıza bakıp hayatınızın en büyük pişmanlığı kenarda köşede horluyor olacak. Mantıklı düşünüyorsunuz bir anlık gaza gelmeyin yinede. Sizi sevmeyen değer vermeyen sadece 'bebe taşıyan bir nesne' gözüyle bakan adama çocuk çok fazla
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bazen bırakmak gerek devam etmek için. Sizin açınızdan söylüyorum. İnşallah bu adamın olacaksa evlatları da kendi gibi ruhsuz olmazSorsanız çok seviyor :)
Ama sevip te bebek olmuyor çok zaman geçti hadi ben gidiyorum demek sevgiye dahil değildir herhalde:)
Kasımda bunu yapacak ta sanırım :)
Akvaryum baligi bile fazla kismina cok guldumadam açıkça seni mutlu etmek için hiçbir çaba göstermeyeceğim, benimle evli mutsuz çocuklu yaşa ve öl diyor.
böylesine çocuk değil akvaryum balığı bile fazla, mutsuzsa ayrılsın, önce mutlu bir hayat kursun sonra çocuk mu yapıyor, ne yapıyorsa yapsın.
Evet olmayacak diyin.Hayırlı akşamlar kk hanımları,
25 aylık evliyim, ve evlendiğimden beri hiç bebek düşünmedim..
Nedense Allah benim kalbime hiç bebek isteği,sevgisi,özeni de koymadı. Bebek görünce benim de olsun diye hiç düşünemiyorum..
Eşimin öfke kontrolü ile ilgili bazı sıkıntıları var,en büyük sebebi de bu istemeyişimin..
En son ailem kendisi ile konuşmak istedi ve gündemde olan bazı sıkıntılı konular konuşuldu,ben alttan aldıkça kendisi üste çıkmaya,ben uzlaşmaya çalıştıkça o yokuşa sürmeye çalıştı,ve ailemin yanında benden bu kadar,boşanmak istiyorsun sen sanırım peki dedim,ve ondan sonra geri adım attı ve devam ettik..
Yukarıda bahsettiğim bebekle ilgili mevzuya değineyim, ben kendisine evlendikten sonra 2 sene kadar çocuk istemediğimi söyledim ve o süre doldu,KPSS sınavına çalışmak istediğimi söyledim ve bana “ ben 2 senedir bekliyorum daha fazla bekleyemem,ben senin oyuncağın değilim,kasım ayından sonra hala çocuk istemiyorsan belki de ayrılacağım senden dedi” dün akşam..
Ve bunun üzerine ; ayrılmaksa maksadın o zamanı bekleme şimdi ayrıl dedim..
Bana diyor ki; “bir 10 yıl sonra bizim senle evliliğiniz yine böyle mutsuz olacak” diyor..
Bende sen müneccim falansın herhalde, madem bu kadar eminsin neden devam ediyoruz bu evliliğe diyorum bana “ yine ayrılığı andın” diyor.. beni söyletmeye o zorluyor..
Sen böyle böyle diyorsun,ben neden mutsuz bir ortama çocuk getireyim diyorum.. “ eee o zaman benim mutsuzuz diye hiç çocuğum olmayacak mı” diyor
Ben neye,kime güvenerek çocuk düşünebilirim..
Kasım ayında da fikrim şimdikinden farklı olmayacak böyle bir ortamda ,ve bu sebeple benden ayrılmak isterse onu durdurmayacağım..
Birgün çocuğu olduğunda birlikte olsun istemiyorsa onu tutamam..
Bu konu geriyor şuan da beni.. siz ne dersiniz?
Önlisans mezunuyum ve 2 senede bir giriyorum sınava.. şiddet yok,sağa sola vurur birşeyleri yere atar,psikolojik şiddet mevcut ama..Evet olmayacak diyin.
Öfke kontrolü sorunu bar ne demek sizi dövüyor mu yoksa eşyadan falan mı alıyor hırsını.
Benim için farketmez ben geleceği bu adamla şekillendirmezdim önce kpss kazanırdım 2 sene niye boş durdunuz
Yapma o adamdan çocuk falan. Seni mutsuz etmeye devam edecek çocuğa bunu yapmaya ne hakkı varmadem mutsuz olduğunuzun farkında ve böyle de devam edecek diyor neden hala evlisin ki?
Eee sorun nedir öyleyse? Kararınızı vermişsiniz zaten.Zaten öyle olacak..
Bebek olmadı diye benden vazgeçen birini yanımda tutacak değilim..
Eee sorun nedir öyleyse? Kararınızı vermişsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?