- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi garipbirhayat
Zaten öyle yapacağım dediğiniz üye,Eğer bu konuda dediği gibi yapacaksa olan tavrımdan bahsettim...
“Kasımı beklemeyin, hemen boşanın” demiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten öyle yapacağım dediğiniz üye,Eğer bu konuda dediği gibi yapacaksa olan tavrımdan bahsettim...
Ben de kasım olmaz aralık olur,gittiğimiz yol o demek istedim..Zaten öyle yapacağım dediğiniz üye,
“Kasımı beklemeyin, hemen boşanın” demiş.
Adli tatil bitmese de açılabilir dava :)Mutsuz evlilikte çocuk da mutsuz olur. 2 mutsuz kişiye 3.yü eklemek mantıksız. Kasımı falan beklemeyin adli tatil bitince açın davayı.
Belkide eşiniz çocuk olmadığı için gergindir? Belkide bebek size bi yumuşama ortamı sunabilir.Hayırlı akşamlar kk hanımları,
25 aylık evliyim, ve evlendiğimden beri hiç bebek düşünmedim..
Nedense Allah benim kalbime hiç bebek isteği,sevgisi,özeni de koymadı. Bebek görünce benim de olsun diye hiç düşünemiyorum..
Eşimin öfke kontrolü ile ilgili bazı sıkıntıları var,en büyük sebebi de bu istemeyişimin..
En son ailem kendisi ile konuşmak istedi ve gündemde olan bazı sıkıntılı konular konuşuldu,ben alttan aldıkça kendisi üste çıkmaya,ben uzlaşmaya çalıştıkça o yokuşa sürmeye çalıştı,ve ailemin yanında benden bu kadar,boşanmak istiyorsun sen sanırım peki dedim,ve ondan sonra geri adım attı ve devam ettik..
Yukarıda bahsettiğim bebekle ilgili mevzuya değineyim, ben kendisine evlendikten sonra 2 sene kadar çocuk istemediğimi söyledim ve o süre doldu,KPSS sınavına çalışmak istediğimi söyledim ve bana “ ben 2 senedir bekliyorum daha fazla bekleyemem,ben senin oyuncağın değilim,kasım ayından sonra hala çocuk istemiyorsan belki de ayrılacağım senden dedi” dün akşam..
Ve bunun üzerine ; ayrılmaksa maksadın o zamanı bekleme şimdi ayrıl dedim..
Bana diyor ki; “bir 10 yıl sonra bizim senle evliliğiniz yine böyle mutsuz olacak” diyor..
Bende sen müneccim falansın herhalde, madem bu kadar eminsin neden devam ediyoruz bu evliliğe diyorum bana “ yine ayrılığı andın” diyor.. beni söyletmeye o zorluyor..
Sen böyle böyle diyorsun,ben neden mutsuz bir ortama çocuk getireyim diyorum.. “ eee o zaman benim mutsuzuz diye hiç çocuğum olmayacak mı” diyor
Ben neye,kime güvenerek çocuk düşünebilirim..
Kasım ayında da fikrim şimdikinden farklı olmayacak böyle bir ortamda ,ve bu sebeple benden ayrılmak isterse onu durdurmayacağım..
Birgün çocuğu olduğunda birlikte olsun istemiyorsa onu tutamam..
Bu konu geriyor şuan da beni.. siz ne dersiniz?
Hayırlı akşamlar kk hanımları,
25 aylık evliyim, ve evlendiğimden beri hiç bebek düşünmedim..
Nedense Allah benim kalbime hiç bebek isteği,sevgisi,özeni de koymadı. Bebek görünce benim de olsun diye hiç düşünemiyorum..
Eşimin öfke kontrolü ile ilgili bazı sıkıntıları var,en büyük sebebi de bu istemeyişimin..
En son ailem kendisi ile konuşmak istedi ve gündemde olan bazı sıkıntılı konular konuşuldu,ben alttan aldıkça kendisi üste çıkmaya,ben uzlaşmaya çalıştıkça o yokuşa sürmeye çalıştı,ve ailemin yanında benden bu kadar,boşanmak istiyorsun sen sanırım peki dedim,ve ondan sonra geri adım attı ve devam ettik..
Yukarıda bahsettiğim bebekle ilgili mevzuya değineyim, ben kendisine evlendikten sonra 2 sene kadar çocuk istemediğimi söyledim ve o süre doldu,KPSS sınavına çalışmak istediğimi söyledim ve bana “ ben 2 senedir bekliyorum daha fazla bekleyemem,ben senin oyuncağın değilim,kasım ayından sonra hala çocuk istemiyorsan belki de ayrılacağım senden dedi” dün akşam..
Ve bunun üzerine ; ayrılmaksa maksadın o zamanı bekleme şimdi ayrıl dedim..
Bana diyor ki; “bir 10 yıl sonra bizim senle evliliğiniz yine böyle mutsuz olacak” diyor..
Bende sen müneccim falansın herhalde, madem bu kadar eminsin neden devam ediyoruz bu evliliğe diyorum bana “ yine ayrılığı andın” diyor.. beni söyletmeye o zorluyor..
Sen böyle böyle diyorsun,ben neden mutsuz bir ortama çocuk getireyim diyorum.. “ eee o zaman benim mutsuzuz diye hiç çocuğum olmayacak mı” diyor
Ben neye,kime güvenerek çocuk düşünebilirim..
Kasım ayında da fikrim şimdikinden farklı olmayacak böyle bir ortamda ,ve bu sebeple benden ayrılmak isterse onu durdurmayacağım..
Birgün çocuğu olduğunda birlikte olsun istemiyorsa onu tutamam..
Bu konu geriyor şuan da beni.. siz ne dersiniz?
Eski konulariniza baktim da bu adamdan çocuk yapmak.....Ne bilim hiç akıl işi değil.Ayrica mutlu bir evliliğiniz de yok gibi okuduğum kadariyla.Çocuk mutsuz bir evliliği daha mutsuz ediyor gördüğüm.Çocuk yapip hem o çocuğa mutsuz,huzursuz bir aile ortami vermeye hem de çocuk yapip bu adama daha da bağlı olmaya ne gerek var.Sizce eşinizle sonunuz var mi?Çocuktan sonra ha deyince öyle bosanamayacaksiniz da.
Ayrica bu adam sizle çocuk icin mi evlenmis.Laflarindan öyle anlasiliyor.Hata olur bu evlilikte çocuk.Siz kendinize yatirim yapip ufaktan tek basiniza gelecek planlari yapmaya bakin.Boşayin gitsin bu gereksizi de.Her daim öfkeli insan kadar huzursuz edici birsey yok.Ne zaman neye atarlanacaği belli değil.Her daim diken üstünde.
Uzun lafin kisasi;hayat kisa değmez diyorum.
Sirf ayrilma dusuncesini aklinizfan cikarmak icin istiyor olmasin ?
Boyle bir arkadasim vardi her seferinde ayrilik konuşan eşi demişki ben seni bi hamile birakim de sesini kes artik. Şok olmuştum. Yani o zaman bebekle ilgilenmekten kendisine kafa yoramaz , ve cocugu oldugu icin ayrilamazmissmissmisss...
Belkide eşiniz çocuk olmadığı için gergindir? Belkide bebek size bi yumuşama ortamı sunabilir.
Aranızdaki ilişkiyi bilmem ben de çocuğu olmayan biriyim ama fikrimi söylemeye geldim.
Eğer eşim çocuk istemiyorum deyip benim istegimi hiçe saysaydı onu boşardım.
Eğer eşim istediği halde çocuğumuz olmasaydı kader der susardım bunun için ayrılık asla düşünmezdim.
Not: Üreme konusunda sıkıntılı taraf benim eşim asla bu konuyu önüme getirmez sadece çok ağladığım için kızar.
Esimle 6 sene beraberlik ve 2 senelik.evlilik sonrasi cocuk yapmaya karar verdim. Verdim diyorum cunku o basindam beri cok istiyordu evlenmeden once de sik sik dile getirirdi ama benim baska planlarim vardi. Oturmus bi iliskimiz olmasina ragmen, esim dunyanin en sakin ve uyumlu insani olmasına ragmen cocuk icib acele etmedim cunku cocuk evliliği bambaska bi boyuta tasiyor. Sizin durumunuzda diger meseleleri halletmeden dusunulmemesi gerek. Mevzusunu bile actirma, kocanin isine gelirse
Ben maddiyat ve psikoloji konularını bilmiyordum haklisinizEşimle maddi durumumuz çok parlak değil..
Kira vermeden benim ailemin evinde yaşıyoruz,ve buna rağmen bayağı sıkıntı çekiyoruz ( şuan çalışmıyorum)
Ve kendisinin okulu var,bu yıl da okuyacak + sonra dgs ile tamamlayacak..
Bu koşullarda okuyan biri ile yaşam şartları nasıl olabilir bilmediğim için bu da ayrı bir konu çocuk fikrine sıcak bakmayışımda..
Ayrıca evliliğin başından beri en ufak tartışma konularında büyük tepkiler veren ( istediği gibi giyinmediğim için kendini camdan atmaya kalkan) bir insanla çocuk fikri hep korkuttu beni..
Eğer sizin bu tarz davranışlarınız olsa ve eşiniz istemese ben adama haklı derdim..
Onun dışında mutlu bir hayatım olsa şu aşamada neden çocuk düşünmeyeyim ki.. Bu sebeple dediği gibi gerçekten boşanacaksa da uğurlar olsun..
Hiç bilmiyorum amacı ne..
Belki dediğiniz gibi be kadar merhametli olduğumu biliyor,bir çocuk olursa bu evliliği onun İçin bitirmeyeceğimi tahmin ediyordur..
İletişim kuramaz, en ufak şey için tartışırken ben neye güvenerek çocuk isteyebilirim ki .. aramızda çocuk olacak kadar sağlam bir bağ hissedemiyorum işte.. sadece benden mi kaynaklı bu sorun..