Bir bebek meselesi ?

Çocuğu olacağına ne kadar da emin net tavırlar sergiliyor..
Kasımda oldu da sen kabul ettin ama onda sorun çıktı çocuk olmadı sende ona "ee 10 yıl seni mi beklicem" diyebilirsin o zaman..

Çocuğu olacağına ne kadar da emin net tavırlar sergiliyor..
Kasımda oldu da sen kabul ettin ama onda sorun çıktı çocuk olmadı sende ona "ee 10 yıl seni mi beklicem" diyebilirsin o zaman..
Birtanesi de öyle tavırlar sergiliyordu,ukalalikda cabasi bana, karısına karşı..
Sonuc kendinde sorun çıktı yuksek ihtimal aşılama eylül ayında.
Allah dağına göre kar veriyor gerçekten.

Bu adamı sen bu hale getirdin senden umudu kalmamış ki artık sonrada acaba boşanmak mı istoyor diyorsun bi şeyi kırk defa söylersen sen o şeyi kafanda oldurursun zaten sen istedin daha doğrusu adamı istemedin senden hala çocuk düşünebildigine şükretmelisin biraz şapkanı önüne koy düşün bence artık sürekli takip ediyorum konularını sen zorladın bu hale gelsin diye

İşte böyle ahkâm kesenler ilahi adaletle mors oluyorlar.
Bana ne diyordu biliyon mu
Askim coook kafana takiyorsun yeaaaaaa
Icme sigara icme
Yaa biseyin yok senin o senin hic ummadigin bir anda gelcek zatennn
Bide ben hastayken biraz sizlanirim,cunku cok sukur az hastalanırım.
Bana uffff bıktım senin hastalığından,ben senin hastaligina inanmiyorumm..
Boyun fıtığım ve boynumda düzleme var,belki bilirsiniz cok acı verir insana
Kendisi de şuan tibben hasta,sperm sayisi dusuk hareketi bozuk morfoloji yuzde 3.
Ama ben ona bana yaptığını yapmadım cunku ben adam gibi adamım
Simdi de dediki daha demin,askim ama benim sperm dusuk olmasada sendr tiroid var nolcak
Dondum dedimki ben ilacla kontrol altina aliyorum suan degerim cok dusuk kadinlar kulubunde okudum düşük olan degilde yuksek olan zararliymis.
Oyle bisey okumustum cidden de. Ses yok.ama bu defa kotu niyetli söylemedi
Hayatının dersini aldı gercekten.
Eskiden doktora gitmeye burun kiviran adam simdi aşılama ya götürecek beni.

Ben sizin yorum ve konularinizi ara ara takip ediyorum. Bir evde sürekli böyle ayrılık, boşanma konuşulması; hiç sağlıklı değil. Madem ayrilacak cesaret yok ya da kesin karar yok; dillendirilmemeli. Ayrilalim, ayrıl, ayrilicam, bu böyle olmaz, sen git, vs gibi cümleleri eşiniz kullansa dahi siz kullanmayın. Zaten sorunlu olan bir evlilik, daha çok çıkmaza girer. Eşinizin gerçekten boşanmak istediğini düşünmüyorum, boşanacak adam şartlara ya da aya yıla güne bağlamaz öyle. Çocuk olursa, kasıma kadar vs.

Eşiniz çocuk istiyorsa; bunu biraz daha tatlı dille konuşup orta yolu bulmaya çalışın. Çocuğu neden istemediğinizi anlatın. Hatta bir farklılık olsun, yazı ya da çizimle iletişim kurun. Çocuk için, öfke problemini aşması gerektiğini, aranızdaki sorunların halledilmesi gerektiğini vs anlatın. Eşinizin uzun vadede kendine gelmesi için bir vesile olur belki. Eşiniz gitmese bile, siz bir evlilik terapistine gidin, çok işe yarıyor.

Icme sigara icme
Kendisi de şuan tibben hasta,sperm sayisi dusuk hareketi bozuk morfoloji yuzde 3.
Simdi de dediki daha demin,askim ama benim sperm dusuk olmasada sendr tiroid var nolcak
Dondum dedimki ben ilacla kontrol altina aliyorum suan degerim cok dusuk kadinlar kulubunde okudum düşük olan degilde yuksek olan zararliymis.
Pardon da sende troid olunca ne oluyormuş? Hayır söylesin de bende bileyim. Bende troid hastasıyım ve istediğim zamanda hamile kaldim., İki çocuk doğurdum ve ikisi de çok sağlıklı. Troid neyi etkiliyormus ki?

Şakın çovcuk yapayım deme hatta siz ayrılın. Bütün konularını okudum. Ne adam seni seviyor ne sen adamı.
Böyle sevgi olmaz.
Hiç bir şekilde birbirinizi idare edemiyorsunuz. Adam seni hırs yapmış evlenince işine gelirse demiş sense adamın vakti zamanındaki ilgisine kanmışsın kabarmışsın ama ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz. YaZık sana da adama da doğacak çocuğa da çok yazık.

Pardon da sende troid olunca ne oluyormuş? Hayır söylesin de bende bileyim. Bende troid hastasıyım ve istediğim zamanda hamile kaldim., İki çocuk doğurdum ve ikisi de çok sağlıklı. Troid neyi etkiliyormus ki?
Yüksek tiroid erken Doğum ya da düşük riski yaratıyor da zaten hanımefendinin ki düşükmüş. Ben de yüksek tiroid var ama gebeyim. İlaçla kontrol altında tutuluyor.

Yüksek tiroid erken Doğum ya da düşük riski yaratıyor da zaten hanımefendinin ki düşükmüş. Ben de yüksek tiroid var ama gebeyim. İlaçla kontrol altında tutuluyor.
Benim troid bezlerin hiç çalışmıyor. Bende ilaçla kontrol altında tuttum hep. Yüksek troidin düşük yaptığını bilmiyordum. Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Simdi biz doktora gittik ben hastalik gecmisinden bahsedince doktor bana iyiki tsh yuksekken hamile kalmamissin yoksa bebeğin düşerdi dedi. Buda duydu ya.. tamam artık diline dolar.
Geçen sene ogrendim ben tiroid olayini tsh 27 ydi
Gecen ay 8 di
1 senede kaydettigim ilerleme
Ilac icmeden kan verdim 8 . Icince 0,80 gibi oluyor suan yine doz ayarlamasi yapildi.
Allah icin beni aydınlatın beni delirticek bu doktorlar ben napcam hamilelik icin 2,5 mi yoksa 1,5 mi olmasi lazim cildirtcwklar beni ve tsh icin yine euthyrox dozu yukselttiler doktor bana 3 4 hafta musade ver bana kullan gel dedi kan vercem ben her ay nerdeyse kan veriyorum nodullerim de var sizin gebelik nasil oldu kac degerde? Bana ozelden de yazabilirsiniz. Bana yardım ederseniz en azindan tecrubelerinizi minnetar olurum.

Canim normalde hipotiroidiyim ama ilac ictim kan verdim 0,80 3 ay sonra kan verdim ilac icmeden 8 cıktı. Yani ben her sabah ac karnina iciyorum ilacimi cok şükür düşük sorun yapmiuor sanirim yani düşük deger beni delirticek bu doktorlar

Icme sigara icme

Aklınca yine kadında sorun olduğunu empoze etmeye çalışıyor da burdan çok komik duruyor

Bu adamı sen bu hale getirdin senden umudu kalmamış ki artık sonrada acaba boşanmak mı istoyor diyorsun bi şeyi kırk defa söylersen sen o şeyi kafanda oldurursun zaten sen istedin daha doğrusu adamı istemedin senden hala çocuk düşünebildigine şükretmelisin biraz şapkanı önüne koy düşün bence artık sürekli takip ediyorum konularını sen zorladın bu hale gelsin diye

Neye şükredecekmişim ki..
Kendisi madem bu evlilik ömür boyu böyle gidecek,bi çocuğum olsun ben kendimi ona adayayım,senle zaten olmuyo kafasındaki biri..
Acaba boşanmak mı istiyor diye üzülmüyorum,eğer çocuk istemiyorum diye benden boşanacaksa zaten durmasın.. evet benim de hatalarım oldu bu evlilikte.. ama eşimin bu denli değişmesine, bana karşı böylesine öfke patlamaları yaşayacak kadar ben ona bir şey yapmadım..
Benim kendimce aldığım kararlara bile saygı duymayıp,sinir küpüne dönebiliyor bu normal mi..

Ben sana soylıyım bebekten sonra evlilikler baskalasim geçiriyor zannetme ki herşey daha iyiye gidecek su an 1 mutsuzsan o zaman 2ye katlayacak birbirinize tahammül gücünüz daha da azalacak günlük su an bile sağlıklı bi iletişim yok ortada o yüzden ben olsam aslaaa bebek düşünmezdim bebekten sonra öyle kolay kolay kapıyı çarpıp gitmek olmuyor evden

kesinlikle katılıyorum

Ben sizin yorum ve konularinizi ara ara takip ediyorum. Bir evde sürekli böyle ayrılık, boşanma konuşulması; hiç sağlıklı değil. Madem ayrilacak cesaret yok ya da kesin karar yok; dillendirilmemeli. Ayrilalim, ayrıl, ayrilicam, bu böyle olmaz, sen git, vs gibi cümleleri eşiniz kullansa dahi siz kullanmayın. Zaten sorunlu olan bir evlilik, daha çok çıkmaza girer. Eşinizin gerçekten boşanmak istediğini düşünmüyorum, boşanacak adam şartlara ya da aya yıla güne bağlamaz öyle. Çocuk olursa, kasıma kadar vs.

Eşiniz çocuk istiyorsa; bunu biraz daha tatlı dille konuşup orta yolu bulmaya çalışın. Çocuğu neden istemediğinizi anlatın. Hatta bir farklılık olsun, yazı ya da çizimle iletişim kurun. Çocuk için, öfke problemini aşması gerektiğini, aranızdaki sorunların halledilmesi gerektiğini vs anlatın. Eşinizin uzun vadede kendine gelmesi için bir vesile olur belki. Eşiniz gitmese bile, siz bir evlilik terapistine gidin, çok işe yarıyor.

Geçen yıl haziranda 1 ay ayrı kalmıştık ve İnanın 1 yıldır ben ayrılık kelimesini ağzıma dahi almadım asla..
En sonki konuşmamızda dediğim gibi kasım ayında böyle düşünürsen belki de ayrılırız demesinin üzerine ben de sinirlenip şimdi ayrıl istiyorsan dedim..

Çocuk düşünmüyorum şu aşamada diye benden ayrılmak istiyor ve sinirlendim haliyle.. neden çocuk istemediğimi bana sorup,hatalı olan kısımlarda düzelme sağlamaya çalışıp gerçekten ona güvenimi sağlayıp karşıma çıkmak yerine bunu demesi..

Tatlı dili yok ki bunun, eşime böyle böyle sebeplerden ben istemiyorum dediğimde, sesi yükseliyor başlıyor bağırmalara.. zorla bana çocuk yaptırmak istiyor resmen.. hazır değilim işte olamadım 2 yılda.. anlamıyor..

Terapist olayı ise ben kendisine bunu sundum bana; ben iş yerimden evlilik terapistine gidiyorum diye izin mi alacağım,elin terapisti mi düzeltecek durumu dedi,olumlu bakmadı yani..

Sansliymissin, daha çocuk da yok , ayrıl gitsin.

Olmaması İçin o kadar dikkat ettim ki 2 yıldır..
Zaten bu konuda kendisi benden ayrılacakmış..
Varsın istiyorsa yapsın.. içinde pişmanlık kalsın istemiyorum.. yıllar sonra geriye dönüp baktığımda vicdanım rahat olsun istiyorum o yüzden nedense şuanlık çekip gidemiyorum..

Bebek beklentisi çiftler arasında doğru orantılı olmak zorunda. Adam belki iyi bir eş olmayı beceremiyordur ama baba olma hakkı onunda var. Ben bir evleneyim gidişata göre birşey söylerimle evlenmeniz çok büyük hata. Bu yüzden kpss bilmem ne yoluna koyulmadan evlenilmemeli. Önünüzü göremiyorsunuz bile. Herşey bir kenara anne baba olmak istemek duygusu bambaşka. Siz gerçekten o adamdan çocuk sahibi olmayacaksanız adamı oyalamanın anlamı yok daha fazla.

Back
X