cok sağol artık hayata olan umudumu yitirdim iyiye giden hiç bisey yokki ayakta kalamıyorumKıyamam
Bu hayatta hepimizin farklı sınavları var.
Emin ol bende de ve bu forumda da o kadar çok sıkıntılı kadın var ki.
Sadece ayakta durmaya çalışıyoruz çünkü hayatımız 4 4 lük değil.
Sende öyle düşün.
Ben böyle sıkışınca hep derim ki kendime;
" Sabır acı meyvesi tatlıdır "
İnşallah atlatırsın, çok geçmiş olsun
Dogurmadanda anne olabılırsınız , olabılırdınızde.2 kez yumurtalık ameliyatı oldum artık dr a gitmeye de korkuyorum her yönden çöktüm dışıma baksaniz pırıl pirilim ama içim her yönden virane
Biliyorum herkesin sıkıntıları var bu hayatta hiç birşey göründüğü gibi değil fakat ben hiçbiseyi olduramiyorumHerkesin hayatında sorunlar var dışardan gözüktüğü gibi değil, hele düğün vs insanlar genelde mutlu gözükmek ister.
Inanın şu an cinsiyetcilik tartışacak psikolojide degilimAllah aşkına lütfen önce şu konu başlığını değiştirir misin? Ne kadar cinsiyetçi bir deyim "adam olamamak".Bakış açını da yansıtıyor.Hadi sözcüklere takılmayalım dertlerine gelelim diyorum dert dert dediğin evet sana zor gelebilir , kaldıramıyor olabilirsin.Ancak diğer insanlarla kendini kıyasladıkça birçok insanın sahip olduğu dertlerin sana dağ görünür.
Ayrıca hayatı yoluna koymaktan kastettiğin ne? Evlenip çoluk çocuğa karışmak mı? Bakış açını değiştirirsen hayatın bize verilen bir hediye olduğunu anlarsın.
Bir işin var , sabahları kendin uyanıp kimseye muhtaç olmadan işine gidebiliyorsun.Dışım pırıl pırıl diyorsun , içini de pırıl pırıl yap.Nasıl ki dışımızı pırıl pırıl yapmak bizim elimizdeyse içimizi pırıl pırıl yapmak da bizim elimizde.Ne diyim Allah derdini dertle unutturmasın.
Haklısın ama en azından bir ilerleme var hayatlarında ben hep aynı yerde hatta gerideyimCanim nerden biliyorsun evliliklerinin yolunda oldgnu bak kendin diyorsun disim piril piril icim virane e peki sen merden biliyorsun o gordugun insanlarin icindekileri birde boyle dusun
Bunun içinde madden manen alt yapı gerekiyorDogurmadanda anne olabılırsınız , olabılırdınızde.
Ben emınım hıc bır farkı olmayacaktı
Işimi zar zor buldum o da sallantılı fazla bi kazancım yokEvlenmek ve çocuk yapmak bir başarı değildir ki niye böyle düşündün
Çalışmak yükselmek başarıdır ee çalışıyorsun da işinde ilerlersin
Eskiyi bırak önüne bak
Cok sert tepki vermiyormusun yani sanane kadinin derdinden senin gibiler kimseye cvp vermesin benceAllah aşkına lütfen önce şu konu başlığını değiştirir misin? Ne kadar cinsiyetçi bir deyim "adam olamamak".Bakış açını da yansıtıyor.Hadi sözcüklere takılmayalım dertlerine gelelim diyorum dert dert dediğin evet sana zor gelebilir , kaldıramıyor olabilirsin.Ancak diğer insanlarla kendini kıyasladıkça birçok insanın sahip olduğu dertlerin sana dağ görünür.
Ayrıca hayatı yoluna koymaktan kastettiğin ne? Evlenip çoluk çocuğa karışmak mı? Bakış açını değiştirirsen hayatın bize verilen bir hediye olduğunu anlarsın.
Bir işin var , sabahları kendin uyanıp kimseye muhtaç olmadan işine gidebiliyorsun.Dışım pırıl pırıl diyorsun , içini de pırıl pırıl yap.Nasıl ki dışımızı pırıl pırıl yapmak bizim elimizdeyse içimizi pırıl pırıl yapmak da bizim elimizde.Ne diyim Allah derdini dertle unutturmasın.
Olsun başka bir iş bulursun belki kendi işin olurIşimi zar zor buldum o da sallantılı fazla bi kazancım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?