Pardon da benden sana ne !! Kendi işine bak.Cok sert tepki vermiyormusun yani sanane kadinin derdinden senin gibiler kimseye cvp vermesin
Bakarim bakmasinada sen kendine bakiyormusun o sikinti istePardon da benden sana ne !! Kendi işine bak.O i
Asıl benden sana ne !! İşine bak.
Bu konunun muhatabı konu sahibi.Rahatsızsa o yazar.Seni ilgilendiren bir durum yok.Beni alıntılama.İstediğim konuya yorum yazarım sana mı sorucam? Az önce de söyledim kendi işine bak.Bakarim bakmasinada sen kendine bakiyormusun o sikinti iste
Bence sadece komedisin. Ben burda sana farkli amaclarla gelmedim sadece soylemek istedim ondanda pisman ettirdinBu konunun muhatabı konu sahibi.Rahatsızsa o yazar.Seni ilgilendiren bir durum yok.Beni alıntılama.İstediğim konuya yorum yazarım sana mı sorucam? Az önce de söyledim kendi işine bak.
Cinsiyetçilik tartışalım demiyorum , bakış açın cümlelerine bile yansımış durumda.Ona dikkat çekmeye çalışıyorum.Bunalımdasın keşke bir psikologa gitsen.Yaşadığın şeyler zor olabilir ama dünyanın sonu değil.Diğer insanlarla kendini kıyaslamasan daha mutlu olabilirsin mesela.Burdan başlayabilirsin.Inanın şu an cinsiyetcilik tartışacak psikolojide degilim
Işimi zar zor buldum o da sallantılı fazla bi kazancım yokEvlenmek ve çocuk yapmak bir başarı değildir ki niye böyle düşündün
Çalışmak yükselmek başarıdır ee çalışıyorsun da işinde ilerlersin
Eskiyi bırak önüne bak
Yetiş ya Gansta !! Böyle diyince de sen neden evlendin diyorlar.Yahu arkadaşım evlenmek de bekar olmak da boşanmış olmak da üzülünecek şeyler değil.Bunlar yaşam biçimi.O onu seçmiştir sen diğerini seçmişsindir.Bilmiyorum diğer toplumları da bizim toplumda evlenmemiş olmak / yalnız olmak / boşanmış olmak ne büyük dertlermiş.Biraz cringe olmak istediğimde, youtube'dan "Gelin evi" "Gelinim mutfakta" "Gelin kaynana" "Kaynanamın madalyalı gelini" "Gelinin dibi" "En altınlı gelin ve ponçik kocası" gibi programları izliyorum.
Sen de izle, evliliğin süper mega ultra bi bk olmadığını hemen anlarsın.
yazdıklarımdan sadece bunu mu çıkarttınız? hayatta neyi tutsam elimde kalıyor madden manen iyi durumda değilim ailem sağlık ve maddi konularla boğuşuyor mutlu olmak istedim olamadım kadınlığımı insanliğimi anlamadım.......34 yaşındayım bulunduğum noktanın aşağısındayım anne olamamk beni yıpratıyorValla tam olarak neyi dert ettiniz anlamadım. Hayatta tek elzem şey koca mi? O olmayınca hiç mi oluyorsunuz?
üniersite mezunuyum zaten bulup bulabileceğim en iyi iş bu şu anOlsun başka bir iş bulursun belki kendi işin olur
Bir üniversite okursun vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?