Bir ben adam olamadım....

Amin sağolun.ne bileyim neye elimi atsam kurudu sadece koca da değil iş,okul vs kendimi beceriksiz uğursuz görmeye başladım

Doğru söylüyorsun kendimizi sıkıp üzmekte bi işe yaramıyor zaten

Teşekkür ederim empati kurabildiginiz için. Aynen dediginiz gibi 20 li yaşlarında koca ve çocuk derdine düşmedim 34 yaşim sağlık problmemimde var anlatmak istediğim bu

Evlilik kısmet işi benim sorunum aslında şu an yalnız olmam değil hiç birseyin yolunda gitmemesi çocuğumun olmaması daha cok

Hayatım boyunca kimseye zararim dokunmadı .hayatımın geri kalan kısmında da bunun için uğraşacağım. Şu an icimde bi mutsuzluk ve hüzün var onu atamıyorum nereye gitsem benimle

Evlilik kısmet işi benim sorunum aslında şu an yalnız olmam değil hiç birseyin yolunda gitmemesi çocuğumun olmaması daha cok
Tatlım o hissiyat bazen bende de oluyor.
İki eliyle bir gözünü çıkaramayanlar iyi kocalarla evlenip çocuk yapı kıfır kıfır gezerken ben her düğünde bekar olmam annemin de halime üzülmesi canımı sıkmıyor değil. Keza çocuğum olsa çok sağlıklı kültürlü yetiştirirdim bunu düşünüyorum ki sen de bence öylesin.
İnşaAllah kıymetını bılen bırı olur da sen de çocuk sahıbı alır mis gibi koklar büyütürsün.

Amin. senin de gönlüne göre umarım herşey. Buradaki eksik hissettiren olay ben neden yapamadım hayat bana neden böyle bir yol çizdi düşünceleri oluyor

Çikolata kisti nasıl gebeliğe bu kadar kesin engel diyorsunuz?onu anlayamadım ve merak ettim. Bende de var küçük bir tane. Pek çok kadında var. Çocuğum yok henüz korunmayı bırakmak üzereyiz. Doktorlar olur diyor çocuk. Sadece zamanı var bence. Son zamanlarda çok inançlı biri olmasam da hep sığındığım bir şey var stres olmamak için. "Allah ol der ve olur"

Ben iki kez ameliyat oldum yumurtalik rezervi azaldı karin içinde sorunlar var yaşım 34 herkesin durumu farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…