Bir benim komşum mu böyle

Cevap ver ama sanane de ne ilginc benim komsumda oyle esim eve gelirken alisveris yapmisti elinde 2 poşet varmış sans iste yolda kadınla karsilas kadin posete bakip acaba ne var icinde demis sozde esim duymicak sekilde esim duydum diyo o nasil bi kadın falan allah yardimcimiz olsun. .

rehabilite etmek lazım böylelerini..
tomlum içinde yaşamdan habersizler...

ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende
iyi sabretmişsin 3 sene. ben birak üç seneyi 3. gün geri çeviririm işim gücüm var derim.saygısiz dusuncesiz insanlara tahammulum olmaz . herkes evini bilsinn hergün hergün bi insan rahatsiz ediliyorsa enayi yerine koymktir

e peki siz niye bende çalışıyorum benim de kafam kaldırmıyor demediniz. sonuçta elin insanı bi samimiyetiniz yok. almayın çocuğu eve yorgunum git sonra gelirsin deyin.
demi ama bizim bu kibar bayanlarimiz beceremiyo geri gondermeyi. düsuncesiz insandan utanmayacaksin. ayy ben daralip tükeniyorum arsiz komsulara yem olanlara

Geçenlerde kapıyı açtım çöp dökmek için bir baktım karşı komşunun iki çocuğu bizim kapıya dayamış kulağını birde cips var elerinde bizim evin önüne dökmüşler birde çöp atarken hiç istiflerini bozmuyolar duruyolar ben birşey söylemedim ama kızım söyleniyor yüzlerine karşı çocuklara dedi döktüklerinizi toplayın çocuklar baktı sonra gitti.Suç annede hiç eğitmiyor bikere ilk geldiklerinde çocuklarını evde oynatmak için almıştık evi altüst ettiler koltuklarda zıpladılar çekmeceleri karıştırdılar birde evden çıkarmaya çalışırken illa çıkmadılar.Komşunun evine birşey dökülsün çocuklara kızar ama çocuklar bize geldiklerinde ev ali babanın çiftliği oldu kızım baktı çocuklar gitmiyor en son yüklüyerek çıkardı çocuklarda küçük .Anneleri babaları çocukları dövüyor sesleride geliyor çocuklarda sürekli bunu dışardaki kişilere uyguluyor.

bende yeni taşındım 1 ay ancak oldu.büyük bir siyah poşeti çöp yapmıştık eşim atmaya giderken karşıda ki teyze ne var içinde diye sormuş. amann yaşlı değil mi meraklı diyip geçtim.geçen gün de ben annemin evine yemek götürüyordum iki tencere , evden çıktım arabaya yerleştirdim tencereleri,eve dönüp bir şey alıcam merdivende karşılaştık benimde onunla yüz yüze ilk karşılaşmam nezaket " nasılsın teyze" dedim .kadının bana verdiği cevap "tencere de yemek mi götürüyorsun"oldu..ne ara beni gözetledinde gördün a kadın. ahh ahh o an aklıma geleydi de "yok adam kestim onu götürüyorum" deseydim bi daha soruyor muydu bakalım böyle soru ama bir daha böyle meraklı tavırlar sergilerse vericem cevabını da bakalım bulaşabiliyor mu bir daha

var canım var böyleleri..yalnız senin komşu değil..fazla yüz vermişsin..bir komşu olacak kişi taşınırsa daha ilk günden samimi olma yüz buluyor astar istiyorlar..üstelik komşuluk iyi bir şey değil ben hiç hazzetmem..

poşet merakı çoktur komşularda

canım seviyeli gidip gelirsen iyi bence..ben burda 3 arkadaşla tanıştım..2 si birbirinde yiyip içiyor..acayip yakınlardı..kardeşden öte..sonra bunlar küsmüş facede seviyesiz seviyesi laf göndermeler..
ben hala görünce merhaba diyorum hepsine

çok yaşlı yalnız teyzeler oluyor bazen kötü niyetleri olmuyor ama başka işleri de olmuyor onları idare ediyorum aslında.. hatta onlar soru sormadan öylesine anlatıyorum birşeyler zaman ayırıyorum günde 5 dakika mutlu oluyorlar..
ama kötü niyetliler gıcık teyzeler var ki onlar zaten bana yaklaşamıyor artık..
"aman aman ona bulaşma" diyeni duydum :)
yarın öbürgün bi laf ederler millet de ciddi sanar.. başına geldi.. asla yüz vermeyin.. komşuluk güzel ama tehlikeli de olur..

Benim oturduğum binada hiç türk yok. Komşularımın hepsi yabancı ve onlar bizim insanlarımız gibi meraklı değiller. Üst katıma öğretmen bir kız taşınıncaya kadar hiç sorunum yoktu. Komşumun (ayıptır söylemesi) sabah akşam sevişme seslerini duyuyordum. Kadın resmen çığlık atıyor 1-2 saat boyunca. Ama hergün. Birgün oğlumla oturmuş kitap okurken yine coştu bizim komşu. Ama çok utandım. Oğlum olanları fark edecek yaşta. Dayanamadım Apartman görevlisi bir amca vardı ona çok gürültü yapıyorlar dedim. tabii ayrıntıları anlatmadım. Adamcağzda kavga falan sandı bir bakayım diye bizim eve geldi. Sesleri duyunca o da çok utandı. Ben hallederim deyip gitti. 2 gün sonra işten kovulmuş galiba benim yüzümden. Artık daha sakin sevişiyorlar :) bende evde sürekli tv yi açıyorumki duymayalım sesleri diye. Ama şimdi de her hafta sonu başımdan aşağı halı çırpıyor :) napcamı bilemiyorum. laf söylemeye utanıyorum. sonuçta öğretmen bir bayan. Eve aldığım erkekleri mi gözetliyorsun veya evimdeki temizliğe mi taktın derse ne derim. Kendimi şu bahsettiğiniz meraklı teyzeler gibi hissediyorum :)

e peki siz niye bende çalışıyorum benim de kafam kaldırmıyor demediniz. sonuçta elin insanı bi samimiyetiniz yok. almayın çocuğu eve yorgunum git sonra gelirsin deyin.

işte diyemedim o an basireti bağlanır ya insanın bazen.. kadın öyle güzel anlatıyor ki...

geçen hafta tatildeydik zaten karşılaşmadık hiç Allah'tan..
bi kere de çocuğu gönderdi gene..
15 dakika sonra tam saat tuttum yolladım geri evine..
"arkadaşın yıkanıcak banyo yapıcak" dedim..
"ben beklerim sorun diil" dedi çocuk..
"aa olur mu öyle şey ayıp" dedim gönderdim.. giderken de salona daldı kutu çikolata vardı masanın üstünde,çikolata avuçlayıp gitti.. yemesinde diilim de..
bi gün de eşim pasta getirmişti, çocuk gene bizde.. benim oğlan koşmuyor babasına, bu oğlan koşup eşimin elindeki pasta torbasını aldı mutfağa götürdü.. açmaya kalkıyor.. "bırak bakiim" dedim "daha yemek yemediniz.." "hadi yiyelim" dedi.. "annen bekler" diye zorla gönderdim koca bir dilim de pasta koyup verdim.. tabağım da gelmedi hala.. 15 gün oldu...
oğlan da annesi gibi rahat...
ben olsam yeni taşındığım apartmanda yeni tanıdığım komşuya gönderemem çocuğumu..
benim oğlum bi kere "gidiim mi anne onlara" dedi.. göndermedim valla.. ne olur ne olmaz...

haklısın bencesık girip çıkmasına müsaade etme..

meraksız yaşlı teyze azdır bence

sedacım hep biz neden büyükleri idare ediyoruz ki onlarda bizi idare etsiz biz küçüyüz dimi..

Allah muhtaç etmesin ama komşuluk yapmayı sevmiyorum. yapamıyorum da, uyum sağlayamıyorum. benim şansım mı nedir dedikodu yapandan başkasına denk gelemedim.

benim apartmanımdada meraklımı meraklı bir komşum var.kapısının önünden geçerken parmak ucunda yürüyoruz ve konuşmadan sessiz sessiz geçiyoruz . tık duysa kapıyı açıyor apartmanın muhtarı herşeyden illaki haberi olmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…