Bir benim komşum mu böyle

aynen tavrını koymayı bilmezsen sinirlerin yıpranır..zaten toysan anlıyorlar hemen..yandın gitti..

Geçenlerde kek yapmıştım neredeyse yarım tepsi götürdüm komşu dedi ben çikolatalı keke bayılırım eee banada bir tepsi yaparsın artık dedi bende güldüm geçtim insan tarif ister

aynen tavrını koymayı bilmezsen sinirlerin yıpranır..zaten toysan anlıyorlar hemen..yandın gitti..

babaannemin bir komşusu vardı resmen babaanneme hayatı dar etmişti.. babaannem rahatsız olur yüzüne diyemezdi..
30 saniye konuştum kadınla bir daha kapının önüne gelmedi :)
kibarca kavgasız def etme mümkün..

bize tavsiyen varmı sedacım..

Allah size dha cok sabir versin ne yuzle gelip soyluyor anlamis degilimm

ağzına sağlık arkadaşım..bravo

ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende

bu durum çok sinir bozucu arkadaş sen çat diye geliyosun da bakalım ben seni görmek istiyor muyum komsu yüzünden hemde 8 senelik komsu karıya ne olduysa son 1 sene azdı altımda oturuyodu ben kırıldıkça aman kusura bakma söyle böyle bi g.tü kalktı anlatamam en son evde tık ses yok 2 yaşında çocuğum yürüyo diye duvara vurunca apartman tlfnun aradım düzgünce konuştum tek kötü söz etmeden valla hani bizde ses yok bi yanlışlık olmasın diye bu koptu............ vs vs o günden sonra kin güttü resmen evimde huzur bırakmadı çocuklarıma eziyet etmeye başladım yürüme oyuncak arabanı yerde sürme top falan zaten yok salonda oturuyodum salonu kapattım küçük odaya geçtim orda kızı yatıyo beim yatak odamın altında oğlunun odası var ebe Allahın belası biz nerde oturalım sinir krizleri yaşadım psikolojim çöktü ciddi ciddi.. kendi mi de çocukları da muftağa hapsettim tüm gün.. Ama o hızını hiç kesmedi kendi tapulu evim kiracı falan değilim burada istesem ben onun üstünde oturuyorum burnundan getiririm ama Allah var yapmadım en son sırf huzurumuz için arabayı sermaye yaptık kredi çektik oturduğumuz sitenin karşı binasında ev aldık altımız boş daire yok şimdi çocuklarım evde maç yapıyo rahat rahat oynuyo şükürler olsun... o kadın benim insanlara olan güvenimi çaldı çünkü senelerce evime girip çıkmışlığı var yemiş içmişliği var hiç mi bişeyin hatrı yoktu ama hakkımı helal etmiyorum...
yeni evimde 2 ay kimsenin kapısını çalmadım kimseyi de istemiyordum ama hoşgeldine gelen iki komsu oldu biri kafa dengine benziyo biraz ama öbürüne zerre ısınamadım bi kere geldi ya şimdi canı istediğinde sabah 11 oldu mu evime damlıyo kiii ben bu saatten sonra hele hele çat kapı kimseyi istemiyorum açık açık söylüyorum hiç üstüne almıyo ben rahatsız oluyorum ev dagınık olabiliyo misafir geldiğinde diyorum (daha mutfağımı bile toplamamışım saat sabah 11 belki uyuyorum arkadaş) amaan boşver benim de dağınık falan diyo..... çat diye kapıya geliyo açmadığımda uzun uzun 4 kere zile basıyo en son mecbur açıyorum çünkü çocuklarım kapıya koşuyo açmaya çalışıyolar açınca da MÜSAİT MİSİN diyo ölür müsün öldürür müsün ASLINDA DEĞİLİM AMA BUYUR GEÇ DİYORUM 5 KARIŞ SURAT utanmadan giriyo üstüne bi de kahve içmeye geldim diyo.. ben olsam o lafın üstüne o eve girmem bi daha da gitmem ama insanlarda yüz kalmamış valla birinden kaçtım kurtuldum şimdi de bu

Acayip doluymuşum kızlar özür dilerim çok uzun yazdım

Karşı komşum ile banyo havalandırmaları karşılıklıydı,banyo yaptığım günlerde beni görürse pis pis gülüyordu,kıızzzz naptınız gündüz gündüz ,kocanmı geldi diyodu ,yoo diyodum ,ee banyo yaptın diyodu ,töbe yarabbim sanki bi tek banyo o zaman yapılıyo,tuvalete girmeye korkuyodum ,biraz ses olsun hemen sesleniyodu havalandırmadan .heyy napıyosun diye,hatta ordan seslenip çaya filan çağırıyodu ,artık banyoda yaşadığını düşünmeye başlamıştım,en sonunda pimapen pencere yaptırdım da kurtuldum,var yani öyle meraklı tipler,hatta dediğin gibi kapımı açık görsünler ,sigorta atardı bi ara aşşağı inip kaldırmaya gittiğimde kapıyı açık bırakırdım ,çocukları eve dalardı .allahtan bende oda taşındı da kurtuldum.

Banada yeni dadanan bi komşu çocuğu var,kızım 7 yaşında ve sürekli bi arkadaşı gelsin ,yada o gitsin derdinde ,geçenlerde kapı çaldı ,alt kat komşunun oğlu gelmiş o da aynı yaşta kızımla ,teyze ben kızınla oynamaya geldim dedi ,annesiyle hiçbir samimiyetim yok ,görürsem merhaba o kadar ,oğlunu yollamış oynamak için ,e be kadın ,kimim ben ,hırlı mı hırsız mı ,sapıkmı ,nasıl güvenip yolluyosun tanımadığın bir eve ,birde dadandı ki oğlan ,hergün geliyo,evi darmadağın ediyo ,anası sormuyo bile ,geçen gün tam 5 saat oldu gitmiyoda çocuk,başım şişti , bebeğim var birde evde ,kadın hiç düşünmüyorda bu kadın uykusuzmu ,kafası kaldırırmı diye,çocuğu zor yolluyorum ,annen merak eder diyorum ,yoo etmez diyo,hey allahım ,allahtan okullar açıldı ,ödev mödev yapıcak der yollarım evine belki .yada annesi o kadarını düşünüp göndermez belki .

Valla tebrik ederim. Bende başıma gelirse böyle davranayim. Cevap verdikçe abartirlar tepene çıkarlar. Cevap vermeyip kestirip atmak en iyisi. bizde de var boyle hesap soranlar.

Bir de geçenlerde memlekete gitmiştik. teyzemin evinde tek basimaydim. kapı çaldı, bi kadın bana teyzemin karşı komşusunun balkonuna çamaşır düştüğünü, onların da evde olmadığını söyledi. varsa yedek anahtar istedi. Aradım sordum yokmuş yedek anahtar. Kadın dedi ki: "o zaman gelsen de benimle, alt kat komşunun balkonunun mermerine ciksan, şu elimdekiyle (2 metrelik kamış vardı elinde) üst kattan benim çamaşırı aliversen" dedi. Hayatında ilk kez gördüğü insana. Dedim yok teyze, ben sakar bi insanım kusura bakma düşerim falan başıma is açmaya gerek yok. Kaç kere ısrar etti ya. Çok garip insanlar var.

Allah Allah, kendi evde kalmış, ya da mutsuz bir evliliği varda seni mi kıskanıyor? Ne cins insanlar var.

ay aynı benim komşu.. yeni taşındılar.. oğlumla aynı yaşta oğlu varmış..
ben çalışıyorum, kadın ev hanımı..
işten geldiği gördüğü anda oğlunu yolluyor.. her gün..
bir gün saat 18,30 da geldi.. akşam 23,00'te annesi geldi almaya..
girdi içeri bi de kahve içti..
"benim eşim çalışıyor tüm gün yorgun argın geliyor kafası kaldırmıyor" diyor bir de..
e be kadın ben de çalışıyorum!!!

onun yüzünden kaç gündür hırsız gibi griyorum eve

e peki siz niye bende çalışıyorum benim de kafam kaldırmıyor demediniz. sonuçta elin insanı bi samimiyetiniz yok. almayın çocuğu eve yorgunum git sonra gelirsin deyin.

evet buna benzer bizim komşumuz da. eve gireni çıkanı kontrol eder kapıyı açar bakıp kapatır nereye diye sorar. annem de her seferinde ağzının payını verir. sanane der. senin derdin sıkıntın mı yok der. bir de bizim zile de habire basarlardı. zili kopardık. bize gelen cama çalıyor zaten öyle hallediyoruz.

zormuş valla Allah sabır versin yerinizde olsam hiç muhatap olmam
aklıma memolide ki berkin annesi geldi o sevimliydi ama

bu kadar yüz verme sen sana nereye gidiyorsun diyen kadına ne diye şöyle böyle diyorsun ki sanane de olsun bitsin

ya çok fena bende o gün bu gündür çağırmadım..korkuyo insan..derli toplu gidip gelmek yok,allah affetsin çoraplar kirli heryere çıkarlar,çoğu kişi burada evindede relax bilmiyorum vallahi..

Çok fena. Benim de alt komşum kızıyla geldi. Anahtarı pat pat benim orta sehpağıma düşürüp durdu. Sivri ucu yüzünden siyah olan sehpamın üstü hep beyaz beyaz noktalarla doldu. Taşınıp gittiler bana da hatıra kaldı işte.
Benim de kısmetse çocuğum olacak. Büyük konuşmak istemiyorum ama insan başkasının evinde çocuğum ne yapıyor diye bakmaz mı? Bir de dolap çekmece karıştıran cinsleri var. Analar yapma etme bile demiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…