aynen tavrını koymayı bilmezsen sinirlerin yıpranır..zaten toysan anlıyorlar hemen..yandın gitti..siz çok kibar birisiniz çok net.. meraklı komşu soru sorduğunda cevap vermeyin, açıklama yapmayın.. siz kibar davranıp cevap verdikçe soruların ardı arkası kesilmez.. evinize dalıyorlar o derece.. ben kıyameti koparırırm kesin..
bizim apartmanda komşuluk yok "meraklı dedikoducu garip teyzeler" var.. hiç göz açtırmıyorum walla :)
bazı komşular gerçekten "hastalıklı" derecede meraklı ve rahatsız edici..
tek kelime ile nefret ettiğim bir komşum var.. neden nefret ettiğimi de çok iyi biliyor.. hala 6 ayda bir "acaba bu sefer konuşacak mı benimle" diye "sen bana niye selam vermiyosun bakiiim" diyor.. 30 yaş büyük benden, kibirli deli bir kadın..
her seferinde, "bi müsade eder misiniz geçeyim" diyip yürüyüp gidiyorum..
Virgülü aradım bulmadım buldum sonra basınca ö harfi çıktı ondan virgül koyamadım.
aynen tavrını koymayı bilmezsen sinirlerin yıpranır..zaten toysan anlıyorlar hemen..yandın gitti..
Geçenlerde kek yapmıştım neredeyse yarım tepsi götürdüm komşu dedi ben çikolatalı keke bayılırım eee banada bir tepsi yaparsın artık dedi bende güldüm geçtim insan tarif ister
bize tavsiyen varmı sedacım..babaannemin bir komşusu vardı resmen babaanneme hayatı dar etmişti.. babaannem rahatsız olur yüzüne diyemezdi..
30 saniye konuştum kadınla bir daha kapının önüne gelmedi :)
kibarca kavgasız def etme mümkün..
Allah size dha cok sabir versin ne yuzle gelip soyluyor anlamis degilimmbiz teyzemle komsuyuz.yaptiklarini burada anlatsam halinize sukredersiniz.ama en azindan birini soylemek istiyorum.gelen goruculeri geri yolluyomus o okuyo calisiyo diye.(yas 29.yani evlilk yasim)sonrada anneme helallik alma dusuncesiykemi artik niyeyse soyluyormus boyle yaptim diye.
ağzına sağlık arkadaşım..bravoDeğil, heryerde olabiliyorlar. Bir tanesinin merakından bana da gına geldi.
En sonunda bir gün ben dışarı çıkarken kadın kısmının akşam ezanından sonra sokakta ne işi var? dedi yine.
hayat sokakta, senin gibi evde oturup milletin nereye gittiğini merak etmekle geçmiyor, dedim o günden sonra bir şeye karışamıyor.
Açıklama falan yapmayın daha fazla sinirlenirsiniz. Nezaketle, susmayla olmuyor, anlamıyorlar.
ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende
Valla tebrik ederim. Bende başıma gelirse böyle davranayim. Cevap verdikçe abartirlar tepene çıkarlar. Cevap vermeyip kestirip atmak en iyisi. bizde de var boyle hesap soranlar.siz çok kibar birisiniz çok net.. meraklı komşu soru sorduğunda cevap vermeyin, açıklama yapmayın.. siz kibar davranıp cevap verdikçe soruların ardı arkası kesilmez.. evinize dalıyorlar o derece.. ben kıyameti koparırırm kesin..
bizim apartmanda komşuluk yok "meraklı dedikoducu garip teyzeler" var.. hiç göz açtırmıyorum walla :)
bazı komşular gerçekten "hastalıklı" derecede meraklı ve rahatsız edici..
tek kelime ile nefret ettiğim bir komşum var.. neden nefret ettiğimi de çok iyi biliyor.. hala 6 ayda bir "acaba bu sefer konuşacak mı benimle" diye "sen bana niye selam vermiyosun bakiiim" diyor.. 30 yaş büyük benden, kibirli deli bir kadın..
her seferinde, "bi müsade eder misiniz geçeyim" diyip yürüyüp gidiyorum..
bize tavsiyen varmı sedacım..
Allah Allah, kendi evde kalmış, ya da mutsuz bir evliliği varda seni mi kıskanıyor? Ne cins insanlar var.biz teyzemle komsuyuz.yaptiklarini burada anlatsam halinize sukredersiniz.ama en azindan birini soylemek istiyorum.gelen goruculeri geri yolluyomus o okuyo calisiyo diye.(yas 29.yani evlilk yasim)sonrada anneme helallik alma dusuncesiykemi artik niyeyse soyluyormus boyle yaptim diye.
Banada yeni dadanan bi komşu çocuğu var,kızım 7 yaşında ve sürekli bi arkadaşı gelsin ,yada o gitsin derdinde ,geçenlerde kapı çaldı ,alt kat komşunun oğlu gelmiş o da aynı yaşta kızımla ,teyze ben kızınla oynamaya geldim dedi ,annesiyle hiçbir samimiyetim yok ,görürsem merhaba o kadar ,oğlunu yollamış oynamak için ,e be kadın ,kimim ben ,hırlı mı hırsız mı ,sapıkmı ,nasıl güvenip yolluyosun tanımadığın bir eve ,birde dadandı ki oğlan ,hergün geliyo,evi darmadağın ediyo ,anası sormuyo bile ,geçen gün tam 5 saat oldu gitmiyoda çocuk,başım şişti , bebeğim var birde evde ,kadın hiç düşünmüyorda bu kadın uykusuzmu ,kafası kaldırırmı diye,çocuğu zor yolluyorum ,annen merak eder diyorum ,yoo etmez diyo,hey allahım ,allahtan okullar açıldı ,ödev mödev yapıcak der yollarım evine belki .yada annesi o kadarını düşünüp göndermez belki .
e peki siz niye bende çalışıyorum benim de kafam kaldırmıyor demediniz. sonuçta elin insanı bi samimiyetiniz yok. almayın çocuğu eve yorgunum git sonra gelirsin deyin.ay aynı benim komşu.. yeni taşındılar.. oğlumla aynı yaşta oğlu varmış..
ben çalışıyorum, kadın ev hanımı..
işten geldiği gördüğü anda oğlunu yolluyor.. her gün..
bir gün saat 18,30 da geldi.. akşam 23,00'te annesi geldi almaya..
girdi içeri bi de kahve içti..
"benim eşim çalışıyor tüm gün yorgun argın geliyor kafası kaldırmıyor" diyor bir de..
e be kadın ben de çalışıyorum!!!
onun yüzünden kaç gündür hırsız gibi griyorum eve
Bir yere gidiyorum direk kapıdan çıkarken birden kapılarını açıp nereye gidiyorsun diyor.Geçenlerde de sen niye çok çarşıya gidiyorsun dedi yani birde yapışıyor cevap almadan gitmiyor ev ihtiyacı olsun fatura alışveriş ben almaya gidiyorum dedim.Okul zamanında küçük çocuğumu okul servisine götürüyordum hemen gelecem diye kapıyı açık bıraktım çocukları eve dalmış kızımda evdeydi ona sormuşlar abla abla annen gitti gördün mü kızım evet demiş çocuklarda nereye gitti ne zaman gelecek neden gitti demişler kızım sınava çalışıyordu bide diye şimdi siz gidin sonra gelin demiş çocuklara çocuklar dışarı çıkmamışlar bide hala soru sormaya devam etmişler.Yani insaf en sonda çocuklara dayanamamış hafif eliyle itekleyip kapıyı örtmüş birde kapıyı örtünce çocuklar zile basmaya başlamış.Zaten ilk taşındıklarında tüm gelen misafirler bizim zile basıyordu gece 10 da bile gelen misafir bizim zile basıyordu bende dayanamadım gittim konuştum komşuda bizim zili bilmiyorlar iki zile bastılar yani birşeymi olmuş dedi bende dedim çocuklar çok zor uyuyorlar bir tıkta uyanıyorlar yani basmayın dedim diyor yok birdaha olmaz.Yine bizim zile basıyorlar.
Sonra birde yangın merdivenini kaplamışlar.Kızım bisikleti koydu sonra bir baktı çocuklar bisikleti almış izinsiz kullanıyor.
Biz tatilden yeni geldik gitmeden önce kapının önündeki çöpü yıkayıp koymuştum sonra geldiğimizde baktığımda çöp leş gibi kokuyordu içinde de sarı bir sıvı vardı .
ya çok fena bende o gün bu gündür çağırmadım..korkuyo insan..derli toplu gidip gelmek yok,allah affetsin çoraplar kirli heryere çıkarlar,çoğu kişi burada evindede relax bilmiyorum vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?