Allah Allah başka biriyle evleneme diye mi böyle düşünüyor acaba?
O da bana bayılmıyormuş ama çocukları üvey baba ile yaşamasın ya da aile birliği bozulmasın diye bir ömür benle evli kalırmış, Ben neden bu fedakarlığı evlatlarım için yapmıyormuşum?
Hayatta sadece anne degiliz kadınız da ve bu hayat bir kere bahşediliyo bizlere sevgisiz evlilik olmaz ki yapmayın lutfen
Ben de öyle düşünüyorum, ev arkadaşı bile bulsa insan evine iki sohbet edeyim kafalarımız uyuşsun, gülelim eğlenelim anlaşalım ister kaldı ki evlilik..
1.adam sizi manüple ediyor zaten çocuklara faydası yok daha oyalayamıyor bile ne diye çocuklar için bir arada olmayı istiyor?
2.Siz önce insansınız bana göre elbette seks ihtiyacınız ya da birisi tarafından sevilmek ihtiyacınız
3.tamam ayrı yaşıyor zaten boşanmış gibisiniz ama yasalarla ona bağlısınız
Erkeğe tövbe diye bir şey olmaz rahatça hayatımı yaşamak varken bütün sıfatlardan uzak neden ..... nın karısı sıfatım varken ay millet ay şu ay buyu düşünüp yaşayayım
Onunla alakalı bütün sıfatlardan sıyrılın özgür hayatınıza başlayın
Manüple edilmelere gelmeyin çok iyi babaysa çocuklarını çok düşünüyorsa boşandıktan sonra da gelir görür basit
Sizin tamamen gitmenizi istemiyor erkekler basit başka birisini tercih etmenize dayanamaz bile seks yok sevgi yok alak yok ama paşa bey o
sizi anneliğinizden vurmaya kalkıyor yol öyle
Aklınızı başınıza toplayın sizi elinde tutma çabasına izin vermeyin
Yani bilemiyorum, onun beni elde tutma çabasının ona getirisini anlamıyorum. Sevgi göstermiyorum, konuşmuyorum, yılın 9 ayı yemeğini tek yapıyor, yani ona sunduğum bir şey yok açıkçası. ( Aynı evde yaşasak aman yemeğimi yapan var, ütümü yapan var diye benden vazgeçmemesini anlarım ama şu an ona sürekli surat asan, yüzüne bakmayan, onu sevmeyen bir kadın var elinde)
10 yıl mı? Gerekenden çok daha fazla sabretmişsiniz zaten. Adam resmen çocuk olsun diye ilişki yaşamış
Öyle olmuş evet.
Eşin kusurlu taraf olduğunu biliyor o yüzden yanaşmıyor boşanmaya
Hiç bir paylaşımın olmayan bir adamla neden evli kalasın ?
Çocuklara zaten bir faydası yok
Şöyle bir altmış yaşında falan olsan boşver bu saatten sonra derim ama önünde yaşanacak bir hayat var ; ne kadınlıktan, ne insanca mutlu yaşamaktan vazgeçecek yaşta değilsin, çocukların var diye hayattan el etek çekmek zorunda da değilsin. Sırf bu vazgeçmişlik yüzünden bir psikolog desteği almalı ve boşanmalısın bence, hayata geri dönmelisin
Teşekkür ederim, duymak istediklerimdi, kendime geldim.
Siz eşinizi tarif ederken benim midem bulandı. Misafir olarak bile kabul edemem böyle insanımsı şeyi
Dışarıdan öyle görülmüyor ama, geçen sitede gezen kadınlar eşimi gösterip "ay bu adama acıyoruz nasıl da düzgün adam, karısı çekti gitti bu da böyle kaldı" diyorlardı. İçi beni yakar hesabı.
adam için değil. kendiniz için geleceğiniz gençliğiniz için.
zaman öyle kıymetli ki. geriye dönüp ben kendime ne yapmışım dememek için.
Çok haklısınız, teşekkür ederim.
Şu konuyu açma sebebiniz bile bi kere boşanmanız için yeterli bir sebeptir. Eğitimli bir kadınsınız, sizin adınızın yanına öyle bir adamın soyadı yakışıyor mu?
Eğer borca girse vs siz de sorumlu olacaksınız çünkü şu an eşisiniz. Devletin verdiği bir bağlılık var size. Hem omuzlarımda bir yük olmasın diyorsunuz hem de o yükü atmaya üşeniyorsunuz.
Ayrıca siz nerden biliyorsunuz karşınıza birinin çıkmayacağını? 2 sene sonra ne olacağını biliyor musunuz?
Muhabbet yok, cinsellik yok, sevgi yok... Eee? Kafanıza sorun olmaktan başka ne işe yaşıyor bu evlilik???
Boşanıp kendi soyadınıza kavuştuktan sonra bir rahatlık gelecek. Ayrıca sizin evinizde de kalmasın boşanınca ne değişecek diyorsunuz ama... Bu bile değişecek. Bir kere sizi "seks istiyorsun, ne biçim annesim" diye yargılayacak bir insan olmayacak hayatınızda. Cinsellik istemeniz de çok normal, adam size resmen mutlu olmayı,cinselliği çok görüyor.
Uyanın bence, kendinize değer verin.
İstediğim silkeleme ve ittirilme buydu teşekkür ederim. Hepsine katılıyorum ama nasıl anlatayım böyle gözlüklü nine gibiyim, 38 yaşındayım ama ruhum 78 sanki. Boşanıp ne yapayım dövmez sövmez zaten ayrı yaşıyoruz diye pısıp oturuyorum.
Çünkü kadın cinsellik isteyemez, böyle bir arzusu olamaz, olursa sen başkasına aşıksın, namussuzsun ahlaksızsın. Erkek ister çok doğaldır ihtiyaçtır. Bir gün bile beklemeyin bence dava açmak için
Cinsellikten de geçtim sadece başımdan atıp huzur bulsam yeter ama 10 kişiden dayak yemiş gibiyim, yorgun, hımbıl "amaan boşver" modunda.
Bencede silkelenin ve ayrılın. Normal birisi değil hani. Başkası var mı falan diye hemen triplere girmiş. Zaten ayrıymıșsınız, çocuklar için zor olmayacak
Teşekkür ederim evet çocuklara da boşanma provası gibi oldu bu 1,5 yıl.
Ben adama hak verdim.
boşanırsanız yine ayda bir adam geldiğinde eve alacaksanız, siz onun evine gidecekseniz boşanmayın zaten onun adı farklı bir şey olur. Şimdi en azından senin de kocan bir şekilde
bence de kendini bu evlilikten kurtarmalısın. Açıkçası cinsellik çok önemli bence. 3.5 yıl ayrı durabiliyorsanız, 1.5 yıl ayrı yaşıyorsanız boşanırken yaşanan eksikliğini hissetme duygusunu da yaşamazsınız. Zaten boşanmalarda en zorlayan duygu da bu bana göre. Siz resmen tüm şartları hazırlamışsınız. Çok da iyi görünüyorsunuz psikolojik olarak.
Evet evet, adliye önünde tek ayağım havada "Hayır dedim" pozum bile kafamda, düşündükçe gülümsüyorum.
Ama işte yorgunum, "amaan zaten boşanmış gibi ayrı evlerdeyiz" falan diye kendimi oyalıyorum.
Okurken midem bulandı, böyle bir adamla bir saat bile geçmez. Gerekirse 100 bin kaybedin yeter ki kurtulun şu vasattan
Teşekkür ederim
İmzayla belki maddi bi kazancınız olmayacak ama manevi yönden büyük rahatlama yaşayacaksınız. Adam bildiğiniz yük size. İtiraf edin boşandığınızı hayal edince bi heyecan gelmiyor mu gerçekten?? Ben sizin durumda olmadığım halde yük yüklenmiş gibi oldum okuyunca.
Ayrıca niye seks istediğiniz için kendinizi kötü hissettirmesine fırsat verecekmişsiniz? Herhalde 2 seferlik canı vardı çocuğu yaptı geçti kenara. Hiç çekilmez. Yaşlanınca zaten şimdiki gibi olmayacağız hazır hormonlar tavanken tabi ki cinsellik de isteyeceğiz aşk da tutku da. Bu işlerin altından kalkamayacak adam yolunuzdan çekilsin.
Son olarak da doğu göreviniz tam da sizin bu evlilikte kurtarıcınız olmuş.
Evet gülümsüyorum adliyeyi düşündükçe ama bir yandan da işte bayram temizliği adı altında 4 odalı evi yarım günde temizlemişim gibi yorgunluk var üzerimde. Aman kim uğraşacak, zaten ayrıyız, boşansak ne değişecek ki diye kendimi oyalıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Ne enteresan hayatlar var , surekli sasiriyorum ben bu kk da
Yani burda genc kadinlara oku , kendini egit , meslegin olsun falan diyoruz ama boşa diyoruz herhalde
İnanılmaz birsey bu sekilde yasamaniz
Degil 15 bin gerekirse 150 bin verir oyle adami bosar akli basinda bir kadin
Çok haklısınız.
Siz kafanızda bu evliliği öldürmüş ve taziyesini bile tutmuşsunuz.
Boşanma gerçekleştiğinde yüreğiniz asla yanmaz.
Şu an evli ama bekar bir yaşantınız var, bazılarına göre ha öyle ha böyle farketmez...
Ama öyle değil...
Bu adamla hala resmi olarak evli olmanın ağırlığı var üzerinizde, bu ağırlık sizi yavaş yavaş bitirir...
Sağlıklı bir zihne ihtiyacınız var, bu düşünceler kafanızda döndükçe sağlığınız bozulacak..
Bana göre parayı dert etmeyin.
Aynen boşansam ne fiziksel ne duygusal gram değişim olmayacak hatta çocuk sevindiririm sanırım. Sadece komik ama üşeniyorum.
evlenip iki çoçuk yaptıysanız seviyorsunuz demektir bir zamanlar bence eşinizle konuşun ya kendini değiştirsin yada bu evliliği bitirin ama bence çabalamaya değer 10 yıl ve çoçuklar için
Çabalayın diyen tek yorum.
Dikkate alacağım teşekkür ederim.
sadece bir imza deyip geçmeyin bence . o imza birbirinize karşı sorumluluklarınız var olduğunu bildiriyor.o imza var diye zaten birbirinize karşı bir takım beklentiler içindesiniz ki bu çok doğal bi durum. yerinizde olsam bi şekilde ikna eder boşanırdım. zaten düzeniniz de değişmicekse en azından kafanız rahat eder
Evet anlaşmalı boşanmaya ikna olsa bir dilekçe versek harika ve çok kolay olacak ama o aile birliği deyip duruyor.
Sizi yorumlarınızda biliyorum lütfen ama lütfen kendinize bunu yapmayın .
Bu enerji sömürücü kokarca ile ömür geçmez yazık değil mi kalan omrunuze .Yaşı ilerledikce daha da kötüleşir hiç duzeleni görmedim ben bu yaşıma kadar ..
İnşallah o bela okudugu kedi köpek tarafından yenir

15 bin lira değil 100 bin lira tutsa ben bu kokarcayi düğün yapar gibi bosarim , mahkeme önünde de şampanya patlatirim.
Az kullanılmış kaynananizla beraber atmosferde yok olup gitsin sizde mutlu mesut yaşayın .
Ah tatlı kaynanamı da anmışsınız.
Hadi inşallah diyeyim.
Teşekkür ederim.
Neden adama birşey ispatlamak zorunda hissediyorsun kendini? ..birine aşık olmadigini ,baska bir erkeği artık hayatına almayacağını neden ona isoatlayasin ki? velev ki platonik olarak birinden hoslaniyorsun...velev ki bundan sonra yapacagin tatil planlarında bekar bir kadın olmak istiyorsun..velev ki bekar bir adamla flört etmek,arkadaş olmak ,onunla sevişmek istiyorsun ! Sanki çok matah bir yer adammış da ruhunuzdaki ,hayatınızdaki yeri doldurulamaz mis gibi "senden baskasi hiç olmayacak" yeminleri etmenize gerek yok bu adama karşı...
Boşanmak istemeyince böyle saldırıyor ben de aksini ispata çalışıyorum, bir kez gene böyle konuşmuştuk, sonra ayrı odalarda uyumaya gittik sabah bana dedi ki "anladım ben, odaya gittin sabah kadar sevgilinle konuştun duydum dinledim bile"
Yastığımda da çok özür dilerim ayı kadar salya izi var, nasıl yorgunsam bayılıp uyumuşum ne sevgilisi ne konuşması.
Hal böyle olunca sürekli "benim sevgilim yok, benden hoşlanan bile yok" diye barım barım bağırıyorum. Gerçekten gereksiz bir ispat ve şizofrenik bir iftiramsı şey.