Bir Boşanamama Konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibi dışardan ilişkinizin nasıl göründüğünü boşverin acıyan eşinize acısın yahu bu adamla aynı yatağa girecek olan sizsiniz şükür ki girmiyorsunuz o ayrı da özbakım yerlerde belli ki. Eşinizin o halleri libido filan bırakmaz insanda.

Biz zamanında siz atandığınızda sizden çok sevinip işe başlamanız için dilimizden geleni söylemiştik şimdi de hep bir ağızdan kurtarın kendinizi bu adamdan diyoruz. O zaman da ilk tercihte değil ikinci tercihte doğru olanı yapmıştınız umarım bunda da fazla zaman kaybetmezsiniz. Velhasıl hayırlısı olsun sizin için
Evet.
Hatta bu sitedeki ilk konuma bakarsak düğüne 3 gün kala "evleneyim mi?" diye sormuştum, "Hayır" demişlerdi, ben evlenmiştim.

Aklı sonradan gelenlerdenim sanırım.
Çok güzel bir hatırlatma yapmışsınız, tekrar teşekkür ederim.

Senin ikinci bebeyle benim birinci bebeyi birlikte doğurmuştuk. Benim hala bir tane :D
Eski nickini de, eski konularını da hatırlıyorum.
Atanıp doğuya gitmemen konusunda yorum yazmıştım. Evlilik kalmaz ortada demiştim, nitekim kalmamış..
Ama tek sebebi gitmen değil tabii ki.
Her ne kadar ayda 1 2 sen gel, yazin tatillerde ben gelirim desen de, eger kağıt uzerinde bosanirsaniz bence bu sekilde olmaz. Cocuklar anne babayi ayri ayri gorur diye düşünüyorum.
Amaan bunca yıl cektim, bosadim kurtuldum neden yilda 2 3 ay onun camasirini yikayip utusunu yapayim diye düşünürsün bence.
Ki bosanan anne baba çocukları, genelde anne babasiyla 2 3 ay ayni evde yaşamaz. Bence bosanmanizin tek eksisi, cocuklar icin bu olabilir. Evli kalmanizda sizin acınızdan başka bir olumlu taraf göremedim.

Zaten para gönderiyorum, ayri yasiyoruz, bosaninca ne değişecek demesi bence hala omrunuzu yeme gayreti içeriyor. Ben pek bosanma taraftari değilim konularda. Ama sizinki bosanma asamasina gelmis de gecmis bile

Merhaba Arkadaşlar,

10 yıllık evliyim, 3 ve 5 yaşlarında iki çocuğum var, devlette öğretmenim.

Eşimle cinsellik yok (En son 3,5 sene önce oldu, 3,5 senedir el ele dahi tutuşmadık. Gey değil beni aldatmıyor, balayında bile seks istemeyen birisi-tedaviyi de asla kabul etmedi-neyse konumuz bu değil)

Öfke ve sinir problemi var (Özellikle son 3 yıldır) Şiddet değil ama ses yükseltmesi, nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmemesi gibi gibi.

Diş fırçalamaz, yıkanmaz, yere düşen kıyafetleri bile "temiz bu" diyerek yıkatmaz giyer, sürekli kokar, pis ve hımbıl bir görüntü içinde gayet mutlu yaşar.

Evde yardımcı değildir, çocukları tek başına zapt edemez, bir kez bile alt açıp yemek yedirmemiştir (çünkü "yapamaz"mış)

İnsancıl değildir, asla kitap okumaz ben kitap aldığımda "Aptal mısın bir kitaba 30 lira verilir mi?" şeklinde yaklaşır, sürekli beddua eder ,bela okur hep mızmızlanır şikayet eder. ("Allah bu kedinin (sokaktan geçen) belasını versin tüyleri geliyor, "Allah bu bilmemnereli olanların belasını versin, düğünleri hiç bitmiyor, "Allah bu sıcakların belasını versin" gibi gibi )

Neyse, olayı aşağı yukarı özetleyebildim sanırım.
Aramızda seks yok, muhabbet yok, sevgi, özlem, saygı yok zaten 1,5 yıldır ayrı şehirlerde yaşıyoruz.

Ama boşanamıyoruz.
Eşim çocuklar için bir arada olmamızı istiyor ve bir ömür böyle idare edebileceğini söyleyip boşanmıyor.

Bense eşimle, kalan 10-20-30 yılımı böyle harcamak istemiyorum. Elini tutmadığım, sürekli insanlar içinde utandırıldığım, bana bağırdığı, akan kokan bir insanla sırf çocukların başında bir baba dursun diye evli kalmak istemiyorum. Ki ben doğu görevindeyim ve 3
sene daha mecburen ayrı yaşayacağız. (Yani evli kalsak da ayrıyız)

Eşime bunları söylediğimde "sen başkasına aşıksın, tabii seks istersin, ne biçim annesin, elin sapıklarıyla evlenip çocukları riske atacaksın" diye bağırıp çağırıyor. İşin kadınlığını geçtim, bir ömür elimi tutan da olmasa, kediler tarafından yenerek ölen bir nine de olsam vallahi tövbe ettim erkeğe, olay bu değil, ben bu yükü omuzlarımdan atmak istiyorum.

Neyse kardeşlerim, 1,5 senelik ayrılıkta eşim ayda bir bize gelip 1-2 gün kalıyor, bense sömestr ve yaz tatillerinde ona gidip kalıyorum. Çocuklar da pedagojik olarak uyumlu ve anlayışlılar. (Annemizin okulu orada, okul varken oraya gidiyoruz tatil olunca buraya geliyoruz şeklinde düşünüyorlar)

Yani bir imza atsak düzenimizde gram değişim olmayacak. Eşyaları bile 1,5 yıl önce paylaşıp böldük. Sadece benim soyadım değişecek. Gene tatillerde geleceğim gene eşim istedikçe gelecek desem de adam istemiyor.

Bana "ne değişecek ki imza ile?" diyor.
Düşününce benim de basiretim bağlanıyor arkadaşlar.
Gerçekten ayrı evler, tatillerde buluşma, kazanılacak bir yasal hak yok , elde edeceğim. mal mülk yok, aşık olduğum ya da bir ilişki düşündüğüm aday adayı bile yok, e o zaman niye boşanıyorum diyorum.

Beni şöyle bir silkeleyip kendime getirir misiniz lütfen?

*Dava aç kurtul' lar çekişmeliye girecek , avukatı ıvırı en az 15 bin para. Bu adam için harcamak istemiyorum.

*Evlilik terapisi, başbaşa yemeğe çıkın'lar bizi kurtarmaz zaten kurtarılmak değil "huzur" ve biraz "destek", "gaz" bekliyorum sanırım.
valla siz armut piş ağzıma düş diyorsunuz ama sizin armut hiçbir şey yapmıyor. O zaman o 15000 gözünüze çok gelmeyecek ya da 15.000 vermemek için çekeceksinlz. Yerinizde olsam çekilmeli de olsa açarım çünkğ bu adam sizi bırakmaz.

İşte onun söylediği de tam olarak bu; amacın nafakaysa ben zaten para veriyorum, e başkası da yok hayatımda diyorsun, beni niye boşuyorsun? Yuvamızı yıkıp, çocukları neden babasız büyüteceksin?
Boşanınca yalnızca siz ondan ayrılmış olacaksınız, çocuklar babasız kalmış olmayacak. Boşanınca çocuklardan da boşanılmış olmuyor. Düzgün bir süreç yönetilirse çocuklar hiç de babasız falan kalmazlar. Mutsuz bir anne ve babayı bir arada görmelerine gerek var mı?
Yuvamızı yıkacaksın demesi ise çok saçma sizin zaten yuvanız yok.
Yani argümanları boşa çıkmış oluyor.
Boşanın üşenmeyin ömrünüze yazık, bir kez yaşayacaksınız, tekrarı olmayacak.

Boşanınca yalnızca siz ondan ayrılmış olacaksınız, çocuklar babasız kalmış olmayacak. Boşanınca çocuklardan da boşanılmış olmuyor. Düzgün bir süreç yönetilirse çocuklar hiç de babasız falan kalmazlar. Mutsuz bir anne ve babayı bir arada görmelerine gerek var mı?
Yuvamızı yıkacaksın demesi ise çok saçma sizin zaten yuvanız yok.
Yani argümanları boşa çıkmış oluyor.
Boşanın üşenmeyin ömrünüze yazık, bir kez yaşayacaksınız, tekrarı olmayacak.

"Sizin zaten yuvanız yok" ?
Müge Anlı'nın bir videosu vardı "Senin evin yok evin, delirtme beni evin yok" demesi gibi.
Ben bunu anlıyorum ama karşı tarafa anlatamıyorum.
Çok haklısınız.

Senin ikinci bebeyle benim birinci bebeyi birlikte doğurmuştuk. Benim hala bir tane :KK70:
Eski nickini de, eski konularını da hatırlıyorum.
Atanıp doğuya gitmemen konusunda yorum yazmıştım. Evlilik kalmaz ortada demiştim, nitekim kalmamış..
Ama tek sebebi gitmen değil tabii ki.
Her ne kadar ayda 1 2 sen gel, yazin tatillerde ben gelirim desen de, eger kağıt uzerinde bosanirsaniz bence bu sekilde olmaz. Cocuklar anne babayi ayri ayri gorur diye düşünüyorum.
Amaan bunca yıl cektim, bosadim kurtuldum neden yilda 2 3 ay onun camasirini yikayip utusunu yapayim diye düşünürsün bence.
Ki bosanan anne baba çocukları, genelde anne babasiyla 2 3 ay ayni evde yaşamaz. Bence bosanmanizin tek eksisi, cocuklar icin bu olabilir. Evli kalmanizda sizin acınızdan başka bir olumlu taraf göremedim.

Zaten para gönderiyorum, ayri yasiyoruz, bosaninca ne değişecek demesi bence hala omrunuzu yeme gayreti içeriyor. Ben pek bosanma taraftari değilim konularda. Ama sizinki bosanma asamasina gelmis de gecmis bile

Hatırladım :KK60:
"Ömrünüzü yeme gayreti" tamamiyle tamlama bu olurdu evet.
Sanırım benim iletişim problemim var, bunları anlatamıyorum.
Sürekli geldiğimiz nokta " aile birliği" ve benim başka bir adam bulacağım ekseninde dönüp duruyor.

valla siz armut piş ağzıma düş diyorsunuz ama sizin armut hiçbir şey yapmıyor. O zaman o 15000 gözünüze çok gelmeyecek ya da 15.000 vermemek için çekeceksinlz. Yerinizde olsam çekilmeli de olsa açarım çünkğ bu adam sizi bırakmaz.
Armut mu?
Hanım hanım o benim 10 senelik Beyim, dövmez sövmez, alkolü yok, karı kız yok sana Armut dedirtm... ehehehe...

Sonu öyle olacak evet haklısınız, pandemi dedim adli tatil dedim o bu derken sanırım artık üçün beşin hesabını yapmamalıyım.

Eki Görüntüle 2676166

Evlilik tekliflerine evet diyenler böyle ayağı arkaya büküp " Evet dedim- I said Yes" falan diyor ya Ben de bu pozu adliye önünde verip "Hayır dedim- I said No" fotosu ve alt yazısı planlıyorum :confused: :KK53:
Ay deli şimdi anladım :D
Ben adliyede hakimin boşanmak istiyor musun sorusuna hayır demeyi planladığını düşündüm bir an :D

Müge Anlı'nın bir videosu vardı "Senin evin yok evin, delirtme beni evin yok" demesi gibi.
Çok haklısınız.
Evet, seks yok, muhabbet yok, sevgi yok, saygı yok, uzaktasınız ama özlem yok.
Kimi zaman uzaktan ilişki yürütülür ama bu saydıklarımız olmadan yuva olmaz.
Anne babanın ilişki modeli çocukların ileride kuracağı yuva üzerinde çok büyük rol oynar.
Düşünsenize onlar evliliği eş olmayı böyle sanacak. Böylesi normal diyecek siz anne ve babası olduğunuz için.
Belki bu sebepten sağlıklı bir evlilik nedir bilemeyecek ve çok zorlanacaklar.
Oysa annelerini boşanmış ve kendi hayatını kurmuş, belki bir başkasıyla yeniden mutlu olmuş, cesur ve kendi hayatına sahip çıkan biri olarak görseler onlar için çok daha sağlıklı olurdu. Onlar da cesareti öğrenirdi, bu şekilde ancak rüzgarın önünde bir yaprak gibi nasıl durulur ve hayatına, tercihlerine nasıl sahip çıkılmaz bunu öğrenecekler.
Belki şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarında mutlaka fark edecekler.
Annem mutsuzluğuna bizim için katlandı diyip kendilerini suçlayacaklar. Belki hiç kendileri olamayacaklar.
Çocuk sahibi olduğunuza göre sadece kendinizi düşünemezsiniz, aynı zamanda onlar için de en doğru ve sağlıklı kararı almak zorundasınız.

Çok haklısınız.

Sürekli geldiğimiz nokta " aile birliği" ve benim başka bir adam bulacağım ekseninde dönüp duruyor.

Armut mu?
Hanım hanım o benim 10 senelik Beyim, dövmez sövmez, alkolü yok, karı kız yok sana Armut dedirtm... ehehehe...

Sonu öyle olacak evet haklısınız, pandemi dedim adli tatil dedim o bu derken sanırım artık üçün beşin hesabını yapmamalıyım.
Ben de boşandım mesela. Sonu çok güzel Oluyor o yüzden 15.000 hiçbir şey bence 😬 10 senelik koca olmuş size armut pekmezi.

Çok haklısınız.

Armut mu?

Afedersin de bu adam gidip başkasıyla da yatmıyor mu sence? Adam takıntılı boşanmandan değil senin başkasıyla sevişme ihtimalinden korkuyor.

Afedersin de bu adam gidip başkasıyla da yatmıyor mu sence? Adam takıntılı boşanmandan değil senin başkasıyla sevişme ihtimalinden korkuyor.
Yok.
Yani konu +18e ve bel altına kaymasın diye çok detay vermek istemiyorum ama sertleşme, erken boşalma ve isteksizlik var yani yapamıyor. Ama bahanesini yıllar içinde "tecrübesizim zamanla alışacağım, işler yoğun kafam oraya gidemiyor, canım sıkkın, trafikte tartıştım keyfim yok, sen hamilesin, sen emziriyorsun (ben 2,5 yıl emzirdim) gibi gibi gitti
Yani kendi istemiyor benim bir gün isteyebileceğimden ya da istemenin doğal olduğundan korkuyor sanırım, bilemiyorum.

Valla keşke karı kız olsa, gönlü aklı birine kaysa da kendi rızasıyla yakamdan düşse.

Ay deli şimdi anladım :KK70:
Ben adliyede hakimin boşanmak istiyor musun sorusuna hayır demeyi planladığını düşündüm bir an :KK70:
Hakime niye "hayır" diyeyim kardeş?
Diyecek kocası manyak bu deli, boşanmaya gelmişler ikisi de "hayır" diyor.
Hakimle dalga geçmekten hapse gireriz beraber.

Evet, seks yok, muhabbet yok, sevgi yok, saygı yok, uzaktasınız ama özlem yok.
Kimi zaman uzaktan ilişki yürütülür ama bu saydıklarımız olmadan yuva olmaz.
Anne babanın ilişki modeli çocukların ileride kuracağı yuva üzerinde çok büyük rol oynar.
Düşünsenize onlar evliliği eş olmayı böyle sanacak. Böylesi normal diyecek siz anne ve babası olduğunuz için.
Belki bu sebepten sağlıklı bir evlilik nedir bilemeyecek ve çok zorlanacaklar.
Oysa annelerini boşanmış ve kendi hayatını kurmuş, belki bir başkasıyla yeniden mutlu olmuş, cesur ve kendi hayatına sahip çıkan biri olarak görseler onlar için çok daha sağlıklı olurdu. Onlar da cesareti öğrenirdi, bu şekilde ancak rüzgarın önünde bir yaprak gibi nasıl durulur ve hayatına, tercihlerine nasıl sahip çıkılmaz bunu öğrenecekler.
Belki şimdi olmasa bile ilerleyen yaşlarında mutlaka fark edecekler.
Annem mutsuzluğuna bizim için katlandı diyip kendilerini suçlayacaklar. Belki hiç kendileri olamayacaklar.
Çocuk sahibi olduğunuza göre sadece kendinizi düşünemezsiniz, aynı zamanda onlar için de en doğru ve sağlıklı kararı almak zorundasınız.

Bu konuda canı gönülden size katılıyorum.
Evde tatiller de bile buluşsak kızım anlıyor artık, sesler hafif yükselse araya giriyor konuyu değiştiriyor.

Ama onun için bu bile bir "aile".
Ben boşanırsam sanırım kapıda mübaşirle falan hemen nikahlanır bu sözde aile tablosunu bile tekrar yakalayamaz diye korkuyor.

Ben de boşandım mesela. Sonu çok güzel Oluyor o yüzden 15.000 hiçbir şey bence 😬 10 senelik koca olmuş size armut pekmezi.
O huzur bile yetecektir, kafam rahat olacaktır.
Darısı bana tez olsun diyeyim o zaman

Yani konu +18e ve bel altına kaymasın diye çok detay vermek istemiyorum ama sertleşme, erken boşalma ve isteksizlik var yani yapamıyor.
Bu durumda ben boşanma işinin çok uzayacağını zannetmiyorum. Zaten ortada bir aile hayatı yok cinsellik yok gidip tedavi de olmamış eşin kusurlu. Maddi manevi çok yıpranacağın bir dava olmaz.

Bu kadar bakımsız bir adamla iki çocuk mucize gibi hep mi böyleydi sonradan mı saldı?
Gerçekten en dikkatimi çeken bu oldu nasıl katlandınz o hallerine ?
Eşinizin mesleği ne acaba ?
benim eşim eğitimci olsa saygımdan kendime çeki düzen veririm.

Yumurtlama günlerimi hesapladım, buzdolabına excel dosyası yapıp sevişilecek günleri yazdım. O kan verir gibi yattı ben biraz kendim çabaladım.
Kolay hamile kalabiliyorum, uğraşmadan tek denemede oldu.

Çocuklar benim bencilliğim aslında. Yani babalarına güvenip aşık olduğum için değil anne olmak istediğim için, kendim de her şekilde bakarım diyerek benim kararımdı. Ha bu adam olmasa evlat edinir gene babasız büyütürdüm, aile olalım ya da daha kaynaşalım diye değil çocuklarım olsun diye karar verdim. Eşim de baba olmak istedi, onayladı.

Hadi bencillik diye 1 cocuk yaptin, neden 2 cocuk? Ve sperm bankindan hamile kalmak ile evliyken hamile kalmak arasinda büyük fark var. Hiç baban olmamasi ile kötü baban olmasi ile arasinda çok büyük bir fark var.

O cocuklar tüm hayati boyunca böyle bir babalari olacak. Halen kurtulamadilar bile. Var ama yok bir baba. Bezlerini bile almamis, onlar ile zaman geçirmeyen, kokan, paspal bir baba. Ve bu baba bunlara örnek baba. O yasta baska babalar oldugunu bilmiyorlar. Yasadigin seyin, evlilik oldugunu düsünüyorlar.

Cocuklar büyük travma yasiyorlar ve dert 15bin vermekmi? Adamin sizin evde kalmasi bile yanlis. Cocuklari görmek isterse 15 gün gerekirse otelde kalsin, kendi evinde bakamiyorsa.

Kendin için degilse, bare cocuklar için bosan ve rutin gelistir. Birbilerinizin evinizde kalmaniz bile cocuklar için travma. Pedagojik iyi deme. Bunlar büyüyünce hep ortaya çikacak.

Sizinkine çok benzer bir eşim var her konuda aynı hatta. Eğer bir işim olsaydı hiç durmaz hemen boşanırdım. Başkasıyla evlenmeyi düşünmüyorum , ama var olup da olmaması hiç olmamasından çok daha kötü. Bu psikolojik baskıyı yükü taşımak istemiyorum . Zaten ayrı yaşıyor ve işiniz var 15 de olsa verin parayı kurtulun bu salaktan

Sizinkine çok benzer bir eşim var her konuda aynı hatta. Eğer bir işim olsaydı hiç durmaz hemen boşanırdım. Başkasıyla evlenmeyi düşünmüyorum , ama var olup da olmaması hiç olmamasından çok daha kötü. Bu psikolojik baskıyı yükü taşımak istemiyorum . Zaten ayrı yaşıyor ve işiniz var 15 de olsa verin parayı kurtulun bu salaktan
Ben de öyle düşünüyorum.
Dışarıdan bakıldığında normal ama içi çok saçma, sıkıntılı bir evlilik.
Size de ferahlık ve güzel iş kapıları dilerim.

Bu kadar bakımsız bir adamla iki çocuk mucize gibi hep mi böyleydi sonradan mı saldı?
Gerçekten en dikkatimi çeken bu oldu nasıl katlandınz o hallerine ?
Eşinizin mesleği ne acaba ?
benim eşim eğitimci olsa saygımdan kendime çeki düzen veririm.

Yavaş yavaş saldı. İlk 4-5 yıl işi takım elbiseli, bakım gerektiren büyük bir holdingteydi. O zaman ister istemez hep takım, saç sakal düzgün, ayakkabılar parlak vs.. Sonra çok rahat çalıştığı bir iş değişikliği yaptı. Saç sakal karışmaya, saçma sapan giyinmeye, hali tavrı daha da kötüleşmeye başladı.
Son 2 senedir de ayrı olduğumuz için iyice çekip çevireni olmadığı için sökük mökük , rengi ağarmış, 70 yaşındaki babasının verdiği şortları falan giyiyor.

Öğretmen olan benim, o özelde mühendis.

Hadi bencillik diye 1 cocuk yaptin, neden 2 cocuk? Ve sperm bankindan hamile kalmak ile evliyken hamile kalmak arasinda büyük fark var. Hiç baban olmamasi ile kötü baban olmasi ile arasinda çok büyük bir fark var.

O cocuklar tüm hayati boyunca böyle bir babalari olacak. Halen kurtulamadilar bile. Var ama yok bir baba. Bezlerini bile almamis, onlar ile zaman geçirmeyen, kokan, paspal bir baba. Ve bu baba bunlara örnek baba. O yasta baska babalar oldugunu bilmiyorlar. Yasadigin seyin, evlilik oldugunu düsünüyorlar.

Cocuklar büyük travma yasiyorlar ve dert 15bin vermekmi? Adamin sizin evde kalmasi bile yanlis. Cocuklari görmek isterse 15 gün gerekirse otelde kalsin, kendi evinde bakamiyorsa.

Kendin için degilse, bare cocuklar için bosan ve rutin gelistir. Birbilerinizin evinizde kalmaniz bile cocuklar için travma. Pedagojik iyi deme. Bunlar büyüyünce hep ortaya çikacak.

Dert inanın 15bin değil de böyle üzerime atılmış ölü toprağı, hem şikayet edip hem üşenmek. Orasını burasını düşün tart et derken işi eyleme dökememek, ertelemekti benimki.
Teşekkür ederim.

Şimdi diğer mesajlarınızı okudum, bu kadar da benzerlik fazla :)) seks olmaması için söyledikleri birebir aynı sekste durum birebir aynı. Benimkinin hiç arkadaşı yok 1 tane bile yok, akrabalarıyla öz abisi ile bile görüşmüyor araştırdım şizoid kişilik bozukluğuna uyuyor tamamen. Dışarı çıkarken 15 yıllık eski yırtık şort Tshirt giyen, bu sıcakta 5-6 gün banyo yapmayan , en ufak bir aksilikte ses yükselten hatta eşyaları fırlatan biri. Eğer çekişmelinin uzamasını istemiyorsanız bu kişilik bozukluğu üzerinden gidin avukat yardımcı olur detayları bilmiyorum ama bu özelliklerini ispatlarsanız dava çabuk biter . Ben de umarım iş para bulup dava açabilirim. O üşengeçlik için size yalvarıyorum elinizde imkan var kullanın , benim gibi imkanı olmayanları düşünün ne üşenmesi yahuu

1.adam sizi manüple ediyor zaten çocuklara faydası yok daha oyalayamıyor bile ne diye çocuklar için bir arada olmayı istiyor?
2.Siz önce insansınız bana göre elbette seks ihtiyacınız ya da birisi tarafından sevilmek ihtiyacınız
3.tamam ayrı yaşıyor zaten boşanmış gibisiniz ama yasalarla ona bağlısınız
Erkeğe tövbe diye bir şey olmaz rahatça hayatımı yaşamak varken bütün sıfatlardan uzak neden ..... nın karısı sıfatım varken ay millet ay şu ay buyu düşünüp yaşayayım

Onunla alakalı bütün sıfatlardan sıyrılın özgür hayatınıza başlayın
Manüple edilmelere gelmeyin çok iyi babaysa çocuklarını çok düşünüyorsa boşandıktan sonra da gelir görür basit

Sizin tamamen gitmenizi istemiyor erkekler basit başka birisini tercih etmenize dayanamaz bile seks yok sevgi yok alak yok ama paşa bey o

sizi anneliğinizden vurmaya kalkıyor yol öyle
Aklınızı başınıza toplayın sizi elinde tutma çabasına izin vermeyin

Altina imzami atarim. Aynen katiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X