Bir Boşanamama Konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de boşandım mesela. Sonu çok güzel Oluyor o yüzden 15.000 hiçbir şey bence 😬 10 senelik koca olmuş size armut pekmezi.
Ne kadar sonrası güzel oluyor tam olarak :D
Ben de geçen ay boşandım. Merakla bunu diyeceğim günleri bekliyorum :D

Adam tabi boşanmak istemez, hem kusurlu hem nafaka falan kim uğraşacak yani? İşine geliyor. Bu evlilik çoktan bitmiş zaten, kağıt üstünde bitmesi kalmış bi. Hoş böyle bir adamdan kurtulmak için bırak 15 bin tl yı, kredi çekip 150 bin tl bile verirdim. Böyle bir adamla evli kalmak prangayla yaşamak gibi. Önünüzde daha güzel yıllar olabilir; belki başkasını sevip çok mutlu olabilirsiniz. Bu adamdan kurtulmak için her şeyi yapın derim.

Hayatin neler getirecegini bilemezsiniz..belki cok buyuk bir askla karsilasacaksiniz belki yalniz kalacaksiniz..ayrilmak cok mantikli bu durumda boyle ayrilsakta beraberiz modunda gitmek size zarar verir ama gec farkedersiniz..koca yükunden kurtulun bir an önce..size kambur olmus belliki silkelenip kendinize gelin daha ozguvenli bir anne olursunuz daha mutlu bir anne olursunuz hic bisey olmasa bile

sen başkasına aşıksın, tabii seks istersin, ne biçim annesin,
2 çocuğunun annesine şu lafları sarfedebilen biriyle asla evli kalmayın.

Bana "ne değişecek ki imza ile?" diyor.
Ne olacak?
Tabiki özgür olamayacaksın.
Tabiki başkasıyla evlenemeyeceksin.
Tabiki ona bağlı olacaksın.
Bunlar için boşanmak istemiyor.
Bence 1.5 2 yıl daha bekleyin.
Galiba bildiğim kadarıyla belli bir süre ayrı kalan çiftlerin ayrılmasında sorun olmuyor. Hakim boşuyor.

15 bin lira için mi yani? Yapmayın lütfen. Gercekten. Ben olsam topuklarımı kıvırma vura vura koşup avukata giderdim.

Teşekkür ederim.
Öyle yapacağım.
Bu akşam konuşayım anlaşmalı için son kez, olmazsa ben cuma kendi görev yerime geçiyorum oradan açarım ki buraya mahkemeye gel git izin alma sıkıntım olmasın, o gelir mahkemeye.

Şimdi diğer mesajlarınızı okudum, bu kadar da benzerlik fazla :)) seks olmaması için söyledikleri birebir aynı sekste durum birebir aynı. Benimkinin hiç arkadaşı yok 1 tane bile yok, akrabalarıyla öz abisi ile bile görüşmüyor araştırdım şizoid kişilik bozukluğuna uyuyor tamamen. Dışarı çıkarken 15 yıllık eski yırtık şort Tshirt giyen, bu sıcakta 5-6 gün banyo yapmayan , en ufak bir aksilikte ses yükselten hatta eşyaları fırlatan biri. Eğer çekişmelinin uzamasını istemiyorsanız bu kişilik bozukluğu üzerinden gidin avukat yardımcı olur detayları bilmiyorum ama bu özelliklerini ispatlarsanız dava çabuk biter . Ben de umarım iş para bulup dava açabilirim. O üşengeçlik için size yalvarıyorum elinizde imkan var kullanın , benim gibi imkanı olmayanları düşünün ne üşenmesi yahuu
Kesinlikle araştıracağım.
Benimkisinin de hiç arkadaşı yok.
Hatta ailecek görüştüğümüz kimse yok. "O adam bilmemne partili Allah belasını versin" , "Diğeri sapık tipli Allahın cezası" "Bilmemnekomşu havuzda bana 2 kere selam verdi , yılışık yavşak tipli Allahın cezası" diye diye kimseyle görüşmüyor.

20 yıllık tshirtleri var.
Babası ki berbat zevki ve 70 üstü yaşı var, ondan gidip diz altına kadar sünmüş, ağı yırtık şort alıp giyiyor ya da saçma sapan başka kıyafetler...

Hani başka arkadaşlar diyor ya erkektir sevişir aldatır bilmemne, Allah aşkıma suratı sokakta bile asık kediye köpeğe bağıran ağı delik saçları yağdan leş, vücudu kokan bir adama kim gönül versin ya da nasıl sevgilisi bilmemnesi olsun?
Ay o kadına da yazık valla.

Düşününce benim de basiretim bağlanıyor arkadaşlar.
Gerçekten ayrı evler, tatillerde buluşma, kazanılacak bir yasal hak yok , elde edeceğim. mal mülk yok, aşık olduğum ya da bir ilişki düşündüğüm aday adayı bile yok, e o zaman niye boşanıyorum diyorum.
Bekarım ama bi kadın olarak bu davranışları kimse hak etmez ya. Kendimi sizin yerinize koyuyorum, haksızlık. Bunu kendinize daha fazla yapmayın. Çocuklar için dağınık, sonu nereye gittiği belli olmayan bir hayattansa anneleriyle mutlu, huzurlu bir hayat emin olun çok daha iyi gelecek.
Tek başınıza da mutlu olursunuz, ilerde sizi çok sevip sayacak biri de olur orası nasip ama böyle kendinize haksızlık.

bana bayılmıyormuş ama çocukları üvey baba ile yaşamasın ya da aile birliği bozulmasın diye bir ömür benle evli kalırmış, Ben neden bu fedakarlığı evlatlarım için yapmıyormuşum?
YALAN! Kendisi vasıfsız, yetersiz, iki dk da boşalan vasat bir tip olarak bir daha başkasını bulamayacağı için boşanmıyor. Arkasını senden başka kim toplar o uyuzun? Yahu yukarda okudum, çocuğu yapmaya bile sen zorlamışsın be abla. Yumurtlama tarihini hesaplamışsın cetvel cetvel. Kaç babalık yapmış da senin analığını sorguluyor öküz?

Ayrıca bir imza ile çok şey farkeder. Sen kamburunu atıp hem hayatını yaşarsın hem de enerjini çocuklarına harcarsın olan ama olmayan evliliğine kafa yoracağına. O ne yapar biliyon mu? Oturduğu yerden kokmaya çürümeye devam eder, süreç hızlanır işte. Bunun için istemiyor. Boşanırsanız sen kazanacaksın o kaybedecek. Şimdi elinde tutmaya bakıyor seni, yaşlılığımda bakar diye. İstersen bi mesaj at da sana kaynanamı anlatayım. Bu adamla devam edersen hayatı kaçıracaksın, yaşlılığın oturduğun yerden kaçan hayatına vahlanmakla geçecek, korkarım evladı falan da boşverecek, kaçan hayatını kovalayacaksın kaynanam gibi.

Ya kusura bakma, biraz sert çıktım. Sağlıklısın, gençsin, kendi ayağının üstünde duruyorsun. Ne faydası var da bu herifi çekiyon? Bi faydasını söyle bana, nolur.

Benden daha iyi kazancı var, aylık çocukları için nafaka gibi para gönderiyor, bir ihtiyaçları ya da hesapta olmayan ödeme falan çıkarsa öder, yollar.
Maddi olarak hakkını yemem, sakınan saklayan değil.
Yani şu an aylık gönderdiği para biz boşanırsak da hemen hemen yasal olarak aynı kalacak.

İşte onun söylediği de tam olarak bu; amacın nafakaysa ben zaten para veriyorum, e başkası da yok hayatımda diyorsun, beni niye boşuyorsun? Yuvamızı yıkıp, çocukları neden babasız büyüteceksin?

İşte benim de anlatamadığım böyle sevgisiz, sekssiz, sohbetsiz, uyumsuz bir aile birliğinin olmayacağı.
Baba yok ki ortada? Birtek parası var. Seni niye boşamıyor biliyor musun? Konuşmandan korkuyor. İnsanlar senin üstüne geldiklerinde anlatacaklarından korkuyor. Böyle iyi onun için. Evli çocuklu normal bir adam toplumun gözünde. Boşanınca ikiniz de sorgulanacaksınız. Herşey dökülecek ortaya. Bir de bi ihtimal birleşir aynı evde yaşarız, yaşlılığımda bakar diye.

Yok.
Yani konu +18e ve bel altına kaymasın diye çok detay vermek istemiyorum ama sertleşme, erken boşalma ve isteksizlik var yani yapamıyor. Ama bahanesini yıllar içinde "tecrübesizim zamanla alışacağım, işler yoğun kafam oraya gidemiyor, canım sıkkın, trafikte tartıştım keyfim yok, sen hamilesin, sen emziriyorsun (ben 2,5 yıl emzirdim) gibi gibi gitti
Bak canım. Bu adam bir gün birine aşık olur. Ona yaranmak için doktora da gider, yıkanır da, 500 TL lik parfüm de sıkar. Sana yapmadığı herşeyi bir başka kadına yapınca bu tek hücreli ile fazladan evli kaldığın her gün için kendine sövmeyecek misin? Ruh hastası olmadan kurtul lütfen.

YALAN! Kendisi vasıfsız, yetersiz, iki dk da boşalan vasat bir tip olarak bir daha başkasını bulamayacağı için boşanmıyor. Arkasını senden başka kim toplar o uyuzun? Yahu yukarda okudum, çocuğu yapmaya bile sen zorlamışsın be abla. Yumurtlama tarihini hesaplamışsın cetvel cetvel. Kaç babalık yapmış da senin analığını sorguluyor öküz?

Ayrıca bir imza ile çok şey farkeder. Sen kamburunu atıp hem hayatını yaşarsın hem de enerjini çocuklarına harcarsın olan ama olmayan evliliğine kafa yoracağına. O ne yapar biliyon mu? Oturduğu yerden kokmaya çürümeye devam eder, süreç hızlanır işte. Bunun için istemiyor. Boşanırsanız sen kazanacaksın o kaybedecek. Şimdi elinde tutmaya bakıyor seni, yaşlılığımda bakar diye. İstersen bi mesaj at da sana kaynanamı anlatayım. Bu adamla devam edersen hayatı kaçıracaksın, yaşlılığın oturduğun yerden kaçan hayatına vahlanmakla geçecek, korkarım evladı falan da boşverecek, kaçan hayatını kovalayacaksın kaynanam gibi.

Ya kusura bakma, biraz sert çıktım. Sağlıklısın, gençsin, kendi ayağının üstünde duruyorsun. Ne faydası var da bu herifi çekiyon? Bi faydasını söyle bana, nolur.
İstediğim sertlikteydi sorun değil.
2 sene sonra görevim bitiyor, eş durumuyla gelirim birlikte büyük eve taşınır tekrar "aile" oluruz diyor , bence biraz zaman kazanmaya çalışıyor.

Bense tekrar aynı çatıda yaşamak istemiyorum. ASLA. Çocukları bir eve koyup sonra "boşanıyoruz" dramıyla evleri ayırmak yerine hazır görev sebebiyle ayrılmışken, soyadlarımız da ayrılsın, çocukların ruhu bile duymaz diyorum. Ama kime diyorum olayı bizimki.

Ben konuşuyorum o gidip uyuyor (uyuyarak hayal alemine kaçıyor sanırım) sonra bir şey konuşmamamışız gibi sırıtarak uyanıp geliyor ve "Birisi mi var hayatında? Boşanıp ne yapacaksın?" diye soruyor. Ay yazdıkça ben şiştim, tez boşanıyorum teşekkür ederim.

Bak canım. Bu adam bir gün birine aşık olur. Ona yaranmak için doktora da gider, yıkanır da, 500 TL lik parfüm de sıkar. Sana yapmadığı herşeyi bir başka kadına yapınca bu tek hücreli ile fazladan evli kaldığın her gün için kendine sövmeyecek misin? Ruh hastası olmadan kurtul lütfen.
Kurtlu baklanın bile kör alıcısı olurmuş kardeşim , tabii onu da seven ya da onun da uğruna öleceği birileri elbet olabilir, olsun da. Mutlu olsun, benden uzak olsun.
Ben işte didişip tepişip, birbirimizi suçlayıp, deliller şahitler bilmemneyle uğraşmak istemiyorum.
O Türkiyenin en batısında ben en doğusundayım, o duruşma bu duruşma diye git gel uğraş.., Yani ne gerek var?
Olmuyor işte.
Senin elini tutmayan, yüzüne bakmayan bir kadın var ve seni istemiyor. Zora koşmanın, uğraştırmanın anlamı ne? İnsan gibi bir a4e yazın imzalayın verin, bitti gitti işte.

İstediğim sertlikteydi sorun değil.
2 sene sonra görevim bitiyor, eş durumuyla gelirim birlikte büyük eve taşınır tekrar "aile" oluruz diyor , bence biraz zaman kazanmaya çalışıyor.

Bense tekrar aynı çatıda yaşamak istemiyorum. ASLA. Çocukları bir eve koyup sonra "boşanıyoruz" dramıyla evleri ayırmak yerine hazır görev sebebiyle ayrılmışken, soyadlarımız da ayrılsın, çocukların ruhu bile duymaz diyorum. Ama kime diyorum olayı bizimki.

Ben konuşuyorum o gidip uyuyor (uyuyarak hayal alemine kaçıyor sanırım) sonra bir şey konuşmamamışız gibi sırıtarak uyanıp geliyor ve "Birisi mi var hayatında? Boşanıp ne yapacaksın?" diye soruyor. Ay yazdıkça ben şiştim, tez boşanıyorum teşekkür ederim.
Boşanıp ne yapacağından ona ne? İstersen erkekten erkeğe koşarsın, ona ne yani? Ona kendini açıklayıp durma artık lütfen. Yüzüne yüzüne bağır sanane diye. Çekişmeli olursa dava dilekçesine aldattığını falan da yazar. Ama sorun değil. Kanıtlasın o zaman. Biliyor musun? İftira ağır cezalık bir suç. Bir iddia atarsa kanıtlamak zorunda. Hiç canını sıkma, mahkemede söyleyeceği herşeyi kanıtlamak zorunda. Bak, kusurları bu kadar barizken boşamazsan o daha sağlam bir kapı bulduğunda seni boşayacak. Evet, haklısın zaman kazanmaya bakıyor. Aynı eve girerseniz aranızdaki sorunları kanıtlayamama durumun var. Herşeyin üstünü örtüp senin ayağını bağlayacak. O vakte kadar seni suçlayarak, manipule ederek elde tutuyor.

Senin elini tutmayan, yüzüne bakmayan bir kadın var ve seni istemiyor. Zora koşmanın, uğraştırmanın anlamı ne? İnsan gibi bir a4e yazın imzalayın verin, bitti gitti işte
Şimdi o adam toplumun gözünde evli çocuklu, karısı mecburen (hehe) doğu görevine gitmiş bir adam. Dava açılınca millet noluyoz diyecek. Didiklenecek herşey, ortaya saçılacak. Vasıfsızlığı, yetersizliği, ilgisizliği, 2 dk da boşalması :))))) Böyle boşanacağına aslanlar gibi(!) karısını aldatıp boşansın, piyasa değeri yükselir hem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X