YALAN! Kendisi vasıfsız, yetersiz, iki dk da boşalan vasat bir tip olarak bir daha başkasını bulamayacağı için boşanmıyor. Arkasını senden başka kim toplar o uyuzun? Yahu yukarda okudum, çocuğu yapmaya bile sen zorlamışsın be abla. Yumurtlama tarihini hesaplamışsın cetvel cetvel. Kaç babalık yapmış da senin analığını sorguluyor öküz?
Ayrıca bir imza ile çok şey farkeder. Sen kamburunu atıp hem hayatını yaşarsın hem de enerjini çocuklarına harcarsın olan ama olmayan evliliğine kafa yoracağına. O ne yapar biliyon mu? Oturduğu yerden kokmaya çürümeye devam eder, süreç hızlanır işte. Bunun için istemiyor. Boşanırsanız sen kazanacaksın o kaybedecek. Şimdi elinde tutmaya bakıyor seni, yaşlılığımda bakar diye. İstersen bi mesaj at da sana kaynanamı anlatayım. Bu adamla devam edersen hayatı kaçıracaksın, yaşlılığın oturduğun yerden kaçan hayatına vahlanmakla geçecek, korkarım evladı falan da boşverecek, kaçan hayatını kovalayacaksın kaynanam gibi.
Ya kusura bakma, biraz sert çıktım. Sağlıklısın, gençsin, kendi ayağının üstünde duruyorsun. Ne faydası var da bu herifi çekiyon? Bi faydasını söyle bana, nolur.