- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Birde tavır yapıyo.. Beynini yıkamışlar senin diyor.. Oysa ben Parti falan tutmammm... Sadece Ulu önder Atütürkün yolundayım..
Merhaba kızlar.. Bu sabah nisanlımla X parti için tartıştık.. farklı görüşlere sahibiz.. bu yüzden tartıstık... uzadıkça uzadı.. eğer bu yüzden bana düsman olacaksan yada sevmeyeceksen sevme gerek yok zaten böyle sevgiye ihtiyacım yok dedim. napıyım simdi sizce.. Bende düsüncelerimi söylerim ya en doğal hakkım. sinirimi bozdu sabah sabah...
Merhaba kızlar.. Bu sabah nisanlımla X parti için tartıştık.. farklı görüşlere sahibiz.. bu yüzden tartıstık... uzadıkça uzadı.. eğer bu yüzden bana düsman olacaksan yada sevmeyeceksen sevme gerek yok zaten böyle sevgiye ihtiyacım yok dedim. napıyım simdi sizce.. Bende düsüncelerimi söylerim ya en doğal hakkım. sinirimi bozdu sabah sabah...
Birde tavır yapıyo.. Beynini yıkamışlar senin diyor.. Oysa ben Parti falan tutmammm... Sadece Ulu önder Atütürkün yolundayım..
Ne gerek var ki konuşup tartışıp ortamı bozmaya?
Benimde eşimle görüşlerimiz farklı birimiz sağcı diğerimiz solcuyuz.
Gezi Park olaylarında bile birimiz gezicilere diğerimiz tayyip taraftarlarına kızıp durduk ama kendi içimizden.
Arada onun sesinin yükseldiği de oldu ama asla sesimi çıkarmadı kendi kendine kızdı kızdı sustu.
Laf atsam ama haksızsınız ne bu şimdi desem birbirimize gireriz o yüzden asla konuşmadım.
Herkes facebook ya da twitter'da tarafını belli eden yazılar paylaştı ben asla paylaşmadım.
Eşimde bir sürü yazı paylaştı altlarına yorum dahi yapmadım.
Asla yanyana bu konuyu konuşmadık gerekte yok.
O bana her seçimde, gidip o partiye oy atıyorsun ya öbür dünyada iki elim yakanda olsun diyor asla cevap dahi vermiyorum.
Bu saatten sonra ne ben onu değiştirebilirim, ne de o beni.
İkimizde farklı kültürlerde, farklı ortamlarda büyümüşüz ama tek derdimiz bu olsun buna da şükür.
O yüzden yanında asla siyaset konuşmuyorum ki ortam gerilmesin ne gerek var.
Seçim günü giderim oyumu atarım iyi olan parti kazansın
Olay bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?