- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Merhaba kızlar.. Bu sabah nisanlımla X parti için tartıştık.. farklı görüşlere sahibiz.. bu yüzden tartıstık... uzadıkça uzadı.. eğer bu yüzden bana düsman olacaksan yada sevmeyeceksen sevme gerek yok zaten böyle sevgiye ihtiyacım yok dedim. napıyım simdi sizce.. Bende düsüncelerimi söylerim ya en doğal hakkım. sinirimi bozdu sabah sabah...
Bence bu önemli bir tartışma konusu tabiki eşler her zaman aynı düşünecek diye birşey yoktur.
Ama bence insanların hayat görüşleri siyasi görüşlerine de yansıyor. Belki eşler arasında sorun olmayabilir böyle şeyler ama ileride çocuk olduğunda atıyorum kendi hayat görüşünüze bağlı olarak yetiştirmek isteyeceksiniz.
İnsan ayrımı yapmak olarak algılanmasını istemem lakin diyelim ki siz Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı birisiniz çocuğunuzunda bu yolda ilerlemesi için küçük yaşlardan itibaren eğitirsiniz ancak eşiniz Atatürk ilke ve inkilaplarına hiç saygı duymuyor gereksiz ve saçma buluyor. öyle bir ortamda o çocuğun kafası karışmayacak mı bu ilerde sizin içinde onun içinde sorun olacak birşey bence.
İyi yapmışsın... !! ufak bir parti için, ufak bir sorun için böylesine sinir kin ve nefret kusulur mu. Tamam öyle düşünmüyor olabilirsin.. bir çift arasında özel olması ve asla kirlenmemesi gereken, sorunlara bulaştırılmaması gereken duygulara sevgiye sataşman niye.. Sevgi duygu kalsın bir kenarda onlar özel şeyler sinirini başka yollarla çıkar arkadaşım.. Tehlikeli bir durum bu.. Çocuk ; şu olay için bunu diiyorsan hadi eyvallah dese ne yapacan... Öylece kalacan...
Siyaset ve Din hassas konulardır, tartışabilmek için gerçekten derin bir bilgi birikimi ve saygı gerektirir. Bu ikisi de ortada yoksa tartışmadan çıkar kavgaya döner. Bu sebeple herkesle bu konular konuşulmamalı, yeri geldiğinde eş'le bile.
haklısın galiba canım unuttum bi an kendimi.. :44:
Atatürkümüze hiç bi sekilde düsman değil seviyor en azından ben böyle biliyorum. Hiç kötü bisey söylemedi ama işte X Partili
Merhaba kızlar.. Bu sabah nisanlımla X parti için tartıştık.. farklı görüşlere sahibiz.. bu yüzden tartıstık... uzadıkça uzadı.. eğer bu yüzden bana düsman olacaksan yada sevmeyeceksen sevme gerek yok zaten böyle sevgiye ihtiyacım yok dedim. napıyım simdi sizce.. Bende düsüncelerimi söylerim ya en doğal hakkım. sinirimi bozdu sabah sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?