- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
dusundum ama burda tutmaz sanırım.cok saolun degerlı fıkrınız ıcın ..Çiköfteci az maliyetli bir yatırım oluyor bir araştırın derim
iyi insanlara hayranım Allah razı olsunParanıza dokunmasanız ve işsizlik maaşı için başvuru yapsanız olur mu acaba ınsallah en kısa sürede sıkıntılarınızı atlatırsınız
ev gecındırebilir mıyız bundan acebaKüçük bir balıkçı dükkanı açın tam da zamanı.
Bazı dükkanlarda hem kilo ile taze balık satıyorlar hemde kilo ile pişirim yapıyorlar.
dukkan kirası vergi vs aceba balıksatabılır. Mıyız dusunmek istiyorumev gecındırebilir mıyız bundan aceba
Biraz araştırın canım.Belki az maliyetle sizi biraz toparlar.ev gecındırebilir mıyız bundan aceba
Bizim burda bir aile küçük bir dükkanda kışın balık yazın dondurma satıyorlar. Bu şekilde de deneyebilirsiniz.ev gecındırebilir mıyız bundan aceba
Her fikre acıgız cunku muhtacız..hıc bıse dıcekler yazmasın zıra ben olabılecekleri soruyorum..şoförduHiç bişey demiş çoğunluk ama benim eşim cebinde bitek dükkan tutucak parası varken iş kurdu.. Bildiği yapmak istediği birşey var mı veya daha önce yaptığı iş neydi?
ne iş kurduHiç bişey demiş çoğunluk ama benim eşim cebinde bitek dükkan tutucak parası varken iş kurdu.. Bildiği yapmak istediği birşey var mı veya daha önce yaptığı iş neydi?
Çok zor öyle bir zaman ki süpermarketler var bakkallar iş yapmıyor ,artık alışveriş merkezleri var yemekler orada yeniyor .2 aylık bebegım var .. Eşim isten cıkacak mecbur .. (orası uzun hıkaye hıc gırmeyelım)Lise mezunu.. Ya ne olur bir akıl verın 20 bın paramıx var ne acabılırız ne yapabılırız aff. Cok daraldık Allahım sızınle yardım etsın bana.. Kucuk bir ilçede yasıyorum fıkır verın ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?