Bir çare ..

bu kafama cok yatiyor .. Ama doner yapmayi bilmez esim git ogren dedim .. Bi yeri kiraya sorduk bize yillik 40000dolar dedi sokk oldukk.ki kucuk bir il burasiii okula yakindi ozelligi oydu

risksiz ne var ki..goruslerinize katildim bunun farkindayiz ama iyi dusunmek istiyiruz o asamaya gectik yillardir bu iste sabrettik zatn

Risksiz olmaz ama risk orani önemli. Esinizin bu işi goturebilecegine dair yuksek ihtimal veriyorsaniz risk almaya tabiki değer. Ama ya tutarsa diye o kadar para yatirmazdim ben.

bu kafama cok yatiyor .. Ama doner yapmayi bilmez esim git ogren dedim .. Bi yeri kiraya sorduk bize yillik 40000dolar dedi sokk oldukk.ki kucuk bir il burasiii okula yakindi ozelligi oydu
Kirası çok fazla 1000 tl ti kira geçmeyen bi yer bulmanız önerim.. inş bulabilirsiniz..döner demiyorum canım simit poğaça börek ve ekmek.. Karadeniz ilindeyseniz Trabzon ekmeğide iyi yapan biryerle anlaşıp alırsanız iş tutar..

Bide ilk başta çok fazla çeşite girmeyin az öz kaliteli olsun başında tatlı dilli güleryüzlü iletişimi kuvvetli biri olursa 1 yılda iş oturur 2-4 yılda iyi para kazanıp işi büyütebilirsiniz bence..

Ana paraya dokunmayın bence.
Bilmediği bir iş ise asla girişim yapmasın.
Üstelik işi bilerek girip kepenk kapatanlar var paranızdan olmayın.
Bir an evvel iş bulana kadar işsizlik maaşı ile geçinebilir.

dükkan açmayı milyon kez düşünün derim. düğün takılarım ve kv min çektiği krediyle dükkan açtı eşim ve yğrütenedi maalesef kşrası vergisi muhasebecisi bağkuru derken 60 milyar batırdı bizi o yüzden elinizdekinden olmayın derim

Ben cok arastirmistim meslegim geregi ile de tursucu acin bence saka degil sadece dukkan tutup raf alip duzen yapiyorsun guzel tursu alip satin insanlar kapisan gecerken bile cani isteyip almaaa bile tursu suyu icer bir bardak icser bile para paradir bardagi 1tl den bile satsam siftahsiz kapi kapaymazsin yaninada zaman la cig kofte falan koyarsiniz

Insanları umutlandirmayin .
Kosgeb öyle zart diye önüne gelene 50.000 falan vermiyor.
Öncelikle proje hazırlayacaksın.
O proje jüri den onay alacak.
Sonrasında kendi dükkanını kuracaksın.
Kendi paranla!!!!
Sonra o faturaları kosgebe götüreceksin
Fatura karşılığında paran kimbilir ne zaman yatacak .
Ayrıca %35 destek sağlıyor makine teçhizat için.
Bunun yanında 2 yıl boyunca batmayacak iş yeri .
Ölme eşeğim ölme.
Kolaydı öyle önüne gelene sana 50 bana 100.000

tesekkur ederım

Cnm benim umutlandirmiyorum olanı söyluyorum kosgebe gidiyorsun ne iş yapacağini söyluyorsun dört günluk bi kursu var katiliyorsun sonrasi sertifikani alip dükkanini açiyorsun faturalari belgelendirip goturuyorsun onlar faturalarin doğruluğunu araştiriyor ve alti ay içerisinde parayı yatiriyorlar...alan ve dükkanini açmak üzere olan arkadaşim var.. Negatif enerji saçmasak süper olacak..

Katılıyorum önce kendi cebinden harcıyacak iş yeri işlek bir caddede olacak proje onayıda var ya onay alamazsa ne olacak konu sahibi yaptığı masrafla kalacak.

Katılıyorum önce kendi cebinden harcıyacak iş yeri işlek bir caddede olacak proje onayıda var ya onay alamazsa ne olacak konu sahibi yaptığı masrafla kalacak.

Bi de ikna edecek oradakileri
Girişimcilik kursu var ona katılacak.
Genelde üretim bazlı olanlara veriliyor.
Yani bir şey üretecek .
Öyle eminonunden aldim sattım gibi bişey yok .
Gerçekten zor

allah yardımcınız olsun canım ,
paranızı dikkatli kullanın , yaşadıgınız yeri iyi gözlemleyin ne eksik ney ihtiyaç var onu araştırın ,
bir yandanda iş arasın

Bi de ikna edecek oradakileri
Girişimcilik kursu var ona katılacak.
Genelde üretim bazlı olanlara veriliyor.
Yani bir şey üretecek .
Öyle eminonunden aldim sattım gibi bişey yok .
Gerçekten zor
doğru.gerçekten onların 2 yıl gibi batmama şartı var.
KOSGEB den parayı almak gerçekten çok zor.
ben daha önce gidip görüşmüştüm.daha kapıdan çıkmadan vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…