- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
bu kafama cok yatiyor .. Ama doner yapmayi bilmez esim git ogren dedim .. Bi yeri kiraya sorduk bize yillik 40000dolar dedi sokk oldukk.ki kucuk bir il burasiii okula yakindi ozelligi oyduÇevreninde iyi araştırılıp örneğin okul olan çevrede küçük ve kirası az olan bi dükkanda simit poğaça ekmek ,fırınlardan ucuz alınarak anlaşılarak açılabilir ve Güleryüz bunda iletişim çok önemli ve de temizlik.. siz bile börekleri yapabilirsiniz yavaştan. Hem bunda sıcak ve günlük para döner..denenebilir..
risksiz ne var ki..goruslerinize katildim bunun farkindayiz ama iyi dusunmek istiyiruz o asamaya gectik yillardir bu iste sabrettik zatn
Kirası çok fazla 1000 tl ti kira geçmeyen bi yer bulmanız önerim.. inş bulabilirsiniz..döner demiyorum canım simit poğaça börek ve ekmek.. Karadeniz ilindeyseniz Trabzon ekmeğide iyi yapan biryerle anlaşıp alırsanız iş tutar..bu kafama cok yatiyor .. Ama doner yapmayi bilmez esim git ogren dedim .. Bi yeri kiraya sorduk bize yillik 40000dolar dedi sokk oldukk.ki kucuk bir il burasiii okula yakindi ozelligi oydu
Bide ilk başta çok fazla çeşite girmeyin az öz kaliteli olsun başında tatlı dilli güleryüzlü iletişimi kuvvetli biri olursa 1 yılda iş oturur 2-4 yılda iyi para kazanıp işi büyütebilirsiniz bence..Kirası çok fazla 1000 tl ti kira geçmeyen bi yer bulmanız önerim.. inş bulabilirsiniz..döner demiyorum canım simit poğaça börek ve ekmek.. Karadeniz ilindeyseniz Trabzon ekmeğide iyi yapan biryerle anlaşıp alırsanız iş tutar..
dükkan açmayı milyon kez düşünün derim. düğün takılarım ve kv min çektiği krediyle dükkan açtı eşim ve yğrütenedi maalesef kşrası vergisi muhasebecisi bağkuru derken 60 milyar batırdı bizi o yüzden elinizdekinden olmayın derim2 aylık bebegım var .. Eşim isten cıkacak mecbur .. (orası uzun hıkaye hıc gırmeyelım)Lise mezunu.. Ya ne olur bir akıl verın 20 bın paramıx var ne acabılırız ne yapabılırız aff. Cok daraldık Allahım sızınle yardım etsın bana.. Kucuk bir ilçede yasıyorum fıkır verın ne olur..
Kosgeb kosgeb kosgeb başvurun geri ödemesiz 50 bin veriyor nerede yaşiyorsunuz bilmiyorum ama 50 binle güzel bir iş yaparsiniz fakat işinizi kurduktan 6 ay sonra veriyor siz elinuzdeki 20 binle ya allah ya bismillah deyin ve riske girin açın bir dükkan parayı kötü gün için ayırmakda ne demek..bebeğinin şansi için atılin bir işe
işi bulsak yaparızTaksicilik yapamaz mi bir sure madem sofordu
Insanları umutlandirmayin .
Kosgeb öyle zart diye önüne gelene 50.000 falan vermiyor.
Öncelikle proje hazırlayacaksın.
O proje jüri den onay alacak.
Sonrasında kendi dükkanını kuracaksın.
Kendi paranla!!!!
Sonra o faturaları kosgebe götüreceksin
Fatura karşılığında paran kimbilir ne zaman yatacak .
Ayrıca %35 destek sağlıyor makine teçhizat için.
Bunun yanında 2 yıl boyunca batmayacak iş yeri .
Ölme eşeğim ölme.
Kolaydı öyle önüne gelene sana 50 bana 100.000
Insanları umutlandirmayin .
Kendi paranla!!!!
Ölme eşeğim ölme.
Katılıyorum önce kendi cebinden harcıyacak iş yeri işlek bir caddede olacak proje onayıda var ya onay alamazsa ne olacak konu sahibi yaptığı masrafla kalacak.Insanları umutlandirmayin .
Kendi paranla!!!!
Ölme eşeğim ölme.
Katılıyorum önce kendi cebinden harcıyacak iş yeri işlek bir caddede olacak proje onayıda var ya onay alamazsa ne olacak konu sahibi yaptığı masrafla kalacak.
doğru.gerçekten onların 2 yıl gibi batmama şartı var.Bi de ikna edecek oradakileri
Girişimcilik kursu var ona katılacak.
Genelde üretim bazlı olanlara veriliyor.
Yani bir şey üretecek .
Öyle eminonunden aldim sattım gibi bişey yok .
Gerçekten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?