- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Eşinizin yaptığı çok kabaca gerçekten birde hamile kadına yasaygıda kusur etmezsin tamamda zaten bulantısı vs olan birine neden kaba davranırsın kaynanagil yapsın getirsin yemek onların çağırması lazım yazık ya düşüncesiz insanlar . Allah biran önce akıl fikir versin bunlara sende hayırlısıyla kucağına bebeğini alır dertlerinden sıkıntından kurtulursun canım benim . Ailenin yanına git kötüysen bu halde kimseye hizmet edecek değilsin eşin ile alakalı çok yorum yapmak istemiyorum kötü birseyde demek istemiyorum
Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagimEşinizin yaptığı çok kabaca gerçekten birde hamile kadına yasaygıda kusur etmezsin tamamda zaten bulantısı vs olan birine neden kaba davranırsın kaynanagil yapsın getirsin yemek onların çağırması lazım yazık ya düşüncesiz insanlar . Allah biran önce akıl fikir versin bunlara sende hayırlısıyla kucağına bebeğini alır dertlerinden sıkıntından kurtulursun canım benim . Ailenin yanına git kötüysen bu halde kimseye hizmet edecek değilsin
Görücü usulü olmasına rağmen aşık olmuştum seviyordum kendisini ama günden güne bitiriyor sevgimiAhh pembisim bunu daha öncede söyledim ve sana kocan gercekten öküz ve ailesine tapıyor.gorucu usulü evlendik demişsin .peki birbirinizi seviyor musunuz ? Yani sevgi varsa insan her şeye Katlanıyor da sevgi yoksa bunlar işkence gibi be kuzum
Peki onun seni sevdiğini hissediyor musun ?Görücü usulü olmasına rağmen aşık olmuştum seviyordum kendisini ama günden güne bitiriyor sevgimi
Önceden hissederdim de ben hıçkıra hıçkıra ağlarken kapıyı cekip gittiginden belli sevmediğini dusunuyorumPeki onun seni sevdiğini hissediyor musun ?
Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim
Yani benim hissettiğim kadarıyla kocan ailesinin esiri .onlar ne derse onu yapıyor.yasinizda küçükmüşÖnceden hissederdim de ben hıçkıra hıçkıra ağlarken kapıyı cekip gittiginden belli sevmediğini dusunuyorum
Evet arkamda dururlar ama gidip gitmeme konusunda kararsızım hani çekip gitmek yerine bişeyleri düzeltmek istiyorum benArkanda duran bir ailen varsa kendine asla sorun etme . Gitmek istiyorsan git yataktan kalkamayacak durumdasın ya kalkma girsin baksınlar durumuna bune ya kötü durumdasın zaten insanlar hiç düşünmüyor bu kaynanalar özellikle benimde kızım var onada aynısını yaparlarsa yada benden bunun şeyi çıkar mı diye
Ahh pembisim bunu daha öncede söyledim sana kocan gercekten öküz ve ailesine tapıyor.gorucu usulü evlendik demişsin .peki birbirinizi seviyor musunuz ? Yani sevgi varsa insan her şeye Katlanıyor da sevgi yoksa bunlar işkence gibi be kuzum ☹
Işte nasıl yaparım bilmiyorumYani benim hissettiğim kadarıyla kocan ailesinin esiri .onlar ne derse onu yapıyor.yasinizda küçükmüşsenin onu biraz kendi tarafına çekmen lazım.
Bebegimi görmeye bir kere bile gelmedi doktora eşiyle gelenlere o kadar ozeniyorumki anlatamamSevgide biryere kadar gidiyor . Herşey bu kaynanalar gerçekten sorunun temeli s1 tabak yemek getir gel evine bak şuan içimden nasil tuttun anlatamam o halinle
Zaten yemek hazirladigimda 2 3 defa rahat cikaririm ben görüyorlar zorla lavaboya yetistigimi ama vicdan merhamet yoksunular ne yazikkiKayınvalidenler de eşin de tam cinnet geçirmelik hakkaten. Allah akıl fikir versin hepsine. Konuyu bi daha okuyup sinirlenirken aklıma şöyle bişey geldi. Acaba onlar yemek yerlerken hala oturuyolarken yani, miden de bulanmış olursa o sırada, acaba kendini tutmayıp ortalık yere kussan mı? Hani şöyle kapı girişi gibi onların geçmek zorunda olacakları bi yere. Belki durumunu biraz anlayıp en azından tiksinip o kadar da sık gelmezler. Eşin bu durumda iyice delirir mi bilmiyorum ama bi düşün istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?