Bir çıkar yol gösterin lutfen 😔

Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)😔 gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye 😳tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın 😔 onların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi 😔anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin😔

Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim
Görücü usulu neden seni bu yaşta böyle bir öküze veriyorlar.Mutlu olamayacaksın canım yazık çok üzüldüm sana ve bebeğine.Memleket diyarlarını da tahmin ediyorum.Allah ıslah etsin eşini ailesini ve bu tarz düşünen bütün insanları.Kadına doğurma ve hizmet gözüyle bakanları Allah bildiği gibi yapsın.Ailen de gurur duysun kendileriyle.

Düzelebilir bir durum değil maalesef. Bunları yaşamana çok üzüldüm. Bir an önce bir çözüm bulman gerekli. Şimdi çok ciddi bir konuşma yap. Olmayacaksa olmasın daha fazlası. 😔

Ne yaptınız bilmiyorum ama babam bırakmaz demiştiniz bundan büyük destek mi var ki yük olmak istemiyorum demişsiniz olmazsınız mutlaka yapabileceğiniz bişeyler vardır evden bile yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun

Ya o kadar üzüldüm ki benim bile size badem ve halka tatlisi alıp yollayasim geldi.
Burada sizin yerinizde olmak isteyen bircok kadın var ailem arkamda dursada gitsem bu evden diye. Bebek doğunca ne olacak ? Bunun bi üst seviyesi size siddet uygulayıp hakaret edecek kütfen bu adama katlanmayın

Bir insanda karakter bozukluğu varsa ne yaparsan yap asla düzelmez, çünkü kişilik ve karakter dediğimiz şey doğuştan olan birşey sonradan değil. Ayrıca insanlar 7'sinde neyse 70'de de o'dur asla değişmezler.Yani uzun lafın kısası,ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.

Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)😔 gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye 😳tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın 😔 onların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi 😔anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin😔

Ay yeminle daral geliyor bana
Neden duruyosun kızım ya?
4 aylık evlilik de 3 aylık hamilelik nedir😨
Kalk git ananın evine.
Otursun anasıyla.

Hata sen de ya da onda degil. Birini 22 yasinda otekini 26 yasinda evlendiren anne babalarda.
Artık onlar toparlasınlar bakalim bu durumu. Evlendirmekle bas göğe ermiyor. Çocuklarını kurtarmak zorundalar simdi bu durumdan.

Pembis Hayaller Pembis Hayaller , hayatta her şey insanlar için, doğrusuyla yanlışıyla hatasıyla eksiğiyle bugüne kadar ne yaşandıysa yaşandı. Bundan sonra huzur için ne gerekli, nasıl mutlu olacaksın bunu düşünüp kararlarını buna göre vermelisin. Ne oldu son durum bir gelişme var mı?
Kaynanam sabah aradı nasıl gittiysen öyle geleceksin oglum seni gelip almaz dedi bende gelmiyecem zaten oğlunun gelmesinede gerek yok dedim

Ben böyle iğrenç muamele görmedim sen nesin kolemisin ...Allah'ım ya çok acı gerçekten bavulunu alıp telefonları kapatıp ailenin evine git yat keyfine bak ..yuh yaa bulantin var bide vicdansız merhametsiz esin yakında şiddette uygular sana bu ....lütfen korkma daha fazla kötü bir hayatın olamazdı ...ve gitgide berbat olacak...ya bulantım olduğu dönemlerde eşimin annesi bana yemek yaptı ..şu virüs döneminde asla kimseyi eve almıyorum ...eşim işten gelince dusa girip kıyafetleri balkona asıyor size bulastiricam diye ödüm kopuyor diyor....merhametsiz berbat bir esin var hamilesin ve en zor zamanı bulantı zamanindasin . Yazık sana ya canını azcik seviyorsan al bavulunu git kafanı dinle anne evinde asla mesaja tele cevap verme şu virüs dönemi geçsin akillansin kaba hoduk kocan

Kaynanam sabah aradı nasıl gittiysen öyle geleceksin oglum seni gelip almaz dedi bende gelmiyecem zaten oğlunun gelmesinede gerek yok dedim
Bence artık 3. Kişilerle hiç muhattap olma. Kv görümce vs bunlarla hiç konuşma. Telefonlarını açma. Evlilik iki kişiliktir, siz bunu evliyken başaramamışsınız ama bu aşamada kendini yıpratmamak için bunu başarmak zorundasın ki 3. Kişilerle konuşma hiç bir adım ileri götürmez. Sadece eşin ararsa sakin bir şekilde böyle bir ilişki böyle bir evlilik olamayacağını bu yüzden ailenin yanına geldiğini anlat. Saldırgan davranırsa yine sakince bu tavrın doğru olmadığını söyle. Hakkında hayırlısı olsun. Annene babana sarıl, daha gençsin, bebeğin olsa bile yeniden güzel bir hayat kurabilirsin (eşinle veya eşinsiz), tek yapman gereken biraz kendine güvenmek ve dik durmak. Arada bizi de haberdar et.

Vay kaynana kafa tutuyor hizmetcisine. Annesi ne ki oğlu da ne olsun. Bunlardan bir b... olmaz sakın gitme.

Vay kaynana kafa tutuyor hizmetcisine. Annesi ne ki oğlu da ne olsun. Bunlardan bir b... olmaz sakın gitme.
Ne zman kendisinin bir birey olduğunu artık annesinin laflarına göre hareket etmeyeceğini anlarsa eş kişisi o zman belki konuşulur oda is isten geçer büyük ihtimal

Ne kadar cahil ve kotu kalpli insanlarmış eşinde dahil.. Şuan sen ve bebegin risk grubundasınız ona ragmen nasıl birsey yokmuş gibi davranıyorlar gidip gelebiliyorlar. Bu durumu acık acık ya kvnizle konusun ya da annenizi araya sokun derim sizin yerinize gözdağı versin biraz kvye

Kendini ezdirmeye müsade etme. Konuş eşinle gerekirse kayınvalideye mesafe koy. Hepsi haddini bilsin gebe bir kadına bu işkenceler nedir içimi yaktın 😔😔

O bagirip cagirip anasina zorla hizmet ettirdikce siz sadece susup agliyorsaniz bir duzelme olmaz.
Adam odun, evlilik gorucu usulu, belli ki severek evlenmemissiniz.
Size deger vermeyen birini gozyaslarinizla yola getiremezsiniz. Guclu durup ya evden gidip resti cekeceksiniz, ya da adamin suyuna gideceksiniz.
Yalniz bu tipler evden giderseniz bosayabilir, cunku ailenin paşa oglu istese hemen baskasini bulacagina inandirilmistir.

Back
X