Bir çıkar yol gösterin lutfen 😔

Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)😔 gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye 😳tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın 😔 onların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi 😔anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin😔

Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim

ne desem bilemedim çok üzüldüm.biraz annenizde mi kalsanız acaba

Ha deyince nasıl kusacak acaba 😁Onun yerine bayılsa mi acaba onu yapabilir ama.
Daha yemek hazırlarken bile 2-3 kere koştur koştur lavaboya gittiği yazmış. Yani sık sık kusma aşamasına gelme durumu var arkadaşın. Bayılma konusunda hiçbi şey söylememiş bak😁

Son düzenleme:
Bu tabloya kötü yorum dışında bir yorum yazamam, Keşke ilk aydan hamile kalmasaydınız ama pardon onu da söylememeliydik, istediğiniz şartları sağlamadığım için size yorum yazamıyorum.

Görücü usulü de olsa sonuçta birbirinizi tanıma evresi geçirmişsiniz. Bu adam hep böyleymiş. Annesinden izin alıp sizinle görüşen adamdan değişmesi yönünde beklentiniz olmasın.

Bir kere gidersem babam bırakmaz yazmışsınız ki bence doğru olan o daha doğrusu babanızın bırakmaması değil sizin dönmek istememeniz lazım. Bir kere karar verin tam karar verin.

Son düzenleme:
Selam kızlar hayırlı sabahlar inşallah ülkemiz bir an önce selamete erer de kurtuluruz bu illet hastalıktan konuma geceyim okuyun lütfen kızlar bi akıl verin

Kv ve ailemle aynı şehirde yaşıyoruz 5 aylık evli 4 aylık hamileyim (lütfen neden hemen hamile kaldın demeyin)😔 gorucu usulu evlendim ben 22 esim 26 yasinda 3 gün önce akşam saat 5ti baktim kv ve görümce geldi oturup akşam yemeğine geldik dediler bisey demedim kalktım yemek hazırladım ondan önce pazar sabahı yine kapıda belirmişlerdi

kahvaltıya geldik diyerek eşim sadece pazar günleri evde ve onunla geçirmek istiyorum günümü moralim bozuldu ama yine bisey demedim

Evimin her detayına karışır misal koridorda iki lamba vardı birini söktü bu buraya yeter dedi wcde iki lamba vardı yine birini söktü sen bilmez fazla yakarsın elektrik çok gelir dedi (tabi ben o gittikten sonra hepsini geri taktım)

Dün eşimi aradı size yemeğe gelecez diye benimde hamilelegim çok kötü geçiyor bulantı falan en üst seviyede hatta o aradiğı zman bn yatak odasinda uyuyordum o kadar kotuydum, eşim geldi beni uyandırdı annem gil yemeğe gelecekmiş kalk yemek hazırla diye 😳tabi yine saat 4 bende kalktım bağırdım eşime ne durumda oldugumu bilmiyomusun nasıl bana sormadan kabul edersin diye ki haftanın 3 günü yemekli bizdeler inanın biktim
Ki kızlar ben virüs dolayisiyla evden adımımi atmıyorum herşeyden önce bebegimi düşünüyorum eşime dedim ben sana bile yemek yapamıyorum dedi bana yapmayabilirsin aileme yapmak zorundasın 😔 onların bir dediğini iki edemezsin basında taç edeceksin vs.vs. çok bağırdı bana hatta bağırdıktan sonra sanırım panik atak krizi geçirdim tırnaklarım mosmor oldu bütün vücudum titremeye başladı kalbim yerinden çıkacakmış gibi attı kendi kendimi sakinlestirmeye çalıştım

Ve bu bana yaptigi ilk degil kizlar canim bisey ceker asla almaz gecen gun bir tane halka tatli istedim alamam dedi başka zman anneme giderken badem gordum markette resmen yalvardim arabayi durdur diye durmadi almadi 😔anneme anlattim annem gidip aldi bana diyeceksiniz sen neden kendine almiyosun ikisindede yoldaydik ve arabayi o kullaniyordu

Sabaha kadar ağladım kendime üzülmedim bebeğime üzüldüm yani daha anlatamadığım o kadar şey var ki bundan sonra ailenin yüzünü goremeyeceksin annen gile gitmeyeceksin dedi

3 kere montumu giydim evden gitmek için ama yapamadim işler daha kötü olur diye belkide artık daha kötü olması gerekir bilmiyorum çünkü ben haftanin iki günü ağlama krizine giriyorum ve o çekip gidiyor umru olmuyor evet fiziksel şiddet yok ama en ufak kavga da bagirabildigi kadar bağırıyor bana kendimi o kadar çaresiz hissediyorumki bana bir akıl verin😔

Kotu yorum yapacak olanlar lütfen yapmasin zaten iyi bi dönemde değilim
Kuzum benim neler yaşıyormuşsun öyle 😔
Özellikle hamilelik döneminde insan ekstra özen bekliyor kendine karşı tüm hormonlarımız en üst seviyede, ayrıca bu virüs ortalıkta kol gezerken habire size gelmeleri de çok garip eşin baya aileci sanırım 😔 bu çok yanlış kuzum ne desem bilemiyorum ama iyi bir ders alması lazım sanırım çünkü belli ki sana kıymet vermiyor içinde çocuğunu taşıdığın halde.. Annemlere gitmek istiyorum demişsin bence bana kalırsa gitmelisin kararlı olduğunu görsün bu halinle neler yaşadığını ve bunları haketmediğini farketsin 😔

Sen daha cok gencsiniz ve okulda ögrendiklerini unutmamissindir. 1926 yilinda, kadinlar in haklari erkekler in haklari la esit oldu. Yani evli oldugunu Halde, kocanin hicbir hakki yok, sana tecavuz etmege. Hayir dersen o bir hayirdir ve kocanla Sex istemiyorsundur.
Ben sein yerinde olsam, bu olaydan sonra dogru polise giderdim ondan sonra anneme babama. Kafani kullan, önce bebegine bak digumdan sonra, ondan sonra bir meslek ögren ve calis. Hic kimseyi muhtac kalma.

Bak buraya yazıyorum bu akşam o eve geri dönersen aynı şekilde devam edersin. Hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli değil. Bir evlilik mutluluk getirmiyorsa zorlamanın manası yok. Bunlar ailece seni hizmetçi diye almışlar.

O evde kalacaksan eger....
Kvni ara "anneee çok kötüyüm anne yemeği siz getirseniz ya" de
Yahut ara
"Nefes darlığı çekiyorum ateşim çıktı bu akşam acile gidecegim" de
Bir şekilde korkut ürküt
Ama bende biraz annenin sana bakmasına ve senin psikolojik acıdan rahatlamaya uzaklaşmaya ihtiyacın var..
Esin ayağını denk alana kadar..
Allah yardımcın olsun

Evet vardım eşim annemi arayıp sizde mi dedi akşam gelip alicam dedi bn konuşmadım kendisiyle akşam gelirse ne diyim nasıl konusayim

Simdi bir tarafin sevinmistir seni gelip alacak diye. Ancak bosuna sevinme canim. Adam senin için degil, hizmetçisi için geliyor. El ne der diye geliyor. Maçolugundan "o kim de beni birakiyor kadin basina, biraksa biraksa ben birakirim onu" düsüncesinden.

Asla unutma, bu adam seni zerre umursamiyor. Sevgi yok tamam da, merhamette yok adamda. Odun iste ve asla degismez. Kesinlikle bosanma yoluna girmen ve asla birakmaman lazim canim. Simdi bosandin bosandin, sonrasi çok daha zor olur.

Annenlerde en azindan huzurlu bir hamilelik geçirirsin. Kimseye hizmet etmeden. Bebek dogduktan sonra kendi hayatini tirnaklarini kaziya kaziya insa edersin. Okula gidersin, diplomani alirsin ve ardindan gerekirse kpss'ye girersin. Cok farkli bir hayat kurma firsatin var simdi. Kaçirma. O sahis için gerçekten degmez. Onun ile evli kalirsan, 2 yil sonra kendini 20 yas daha yasli his edeceksin. Asla degismez o. Degisse bile, sana tecavüz ettigi gerçegi degistirmiyor maalesef.

Normalde tüm yorumları okurdum , ama inan buna benzer durumlar yaşadım , çok aynısı olmasa bile , 5 aylık hamileydim ve bayram arifesinde , bayramda annene gitmeyeceğim diyen bir eşim oldu , ben de ona bu duruma karşılık kendi annesine tek gitmesini söylediğimde kıyametler koptu , ben gittim mi annesine bayramda tabi ki hayır , ama ne oldu biliyor musun o bağrış çağırıştan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim :( 2.5 ay kadar önce yine bir sancılı durumu yaşadık eşimle , hemen annesini aradım , kendi annemi de aradım, topladım evde anneleri , ben boşanıyorum çekemem senin oğlunu dedim , şimdi her şey süt liman , bazen bir cinnet her şeyi çözer . Sebepte her hafta sonu ve her hafta içi annesine gitmek isteyişiydi , ben çalışıyorum , 2 güne bir gidemem annesine , bu 1 oldu güzellikle anlattım yok , 2 oldu biraz surat yaptım yok , 3 oldu sesimi çıkarmadım yok , 4 oldu artık biz bu konuyu konuşalım dedim ve kıyametler koptu
Önceden 2 güne bir emrivaki yapan eş şimdi 3 haftada bir müsaitsen , kendini iyi hissediyorsan anneme geçer miyiz diye soruyor. Önceden her gün annesini arardım ( eşim babasını 9 ay önce kaybetti ) kadın yalnız kalmasın diye , baktım ki her gün aramam ilgilenmem aradaki sınırı kaybettirdi , eşime de annesi de bu durum güç vermiş , dedim ki o gücü size verdiğim gibi almasını da bilirim. Benim avantajım yaşımın 36 olması , çalıyor olmam , annemin bu konularda yanımda olmasıydı.

Bu yaşadıklarını okuyunca cok sasirdim cnm benim hemde cok üzüldüm..
Herşeyi cok erken yaşamışsın..
Çok şey var söyliyeceğim ama söyleyemiyorum ne yazıkki..

Ailenin yanında dur toparlayincaya kadar..

Bende hamileyken ve düşük tehlikem varken vede 15 aylık kızıma tek bakmak zorundayken eşimin teyzesi iftara gelicez diye tuturdu kabul etmedim iki yık küstü 🙄hala daha tribli umrummu eşim hiç sorun yapmadı yapamazda baktınız anlamıyor lar ksnamam var deyin siz onlara yemeğe gidin eşiniz öncelikleri öğrenmeli

Gidemem ki gitsem alsa gelip beni almaz ve bir kere gidersem babamda beni bırakmaz bilmiyorum napacagim😔
Resmen benim evliliğimin ilk yıllarını yazmissiniz Hamileyken mide bulantısını bende aşırı yaşadım kayinbabam aşırı sigara içerdi onlar salonda otururdu ben yatak odasında yatardım onlar bize geldiğinde ama yinede evde icmese bile kokusunu alır kusar dim sürekli iki gün sonunda kalsınlar biraz daha dedi eşim ama ben gitsinler diye sinirlendim gönderdim, sizde biraz dişinizi gosterin ailenizde tabi o sizi kaybetmekten korkmuyo ama siz korkuyorsunuz ona bu mesajı verdiğiniz için gram değeriniz yok gözünde doğunca çocuğunuzun da değeri olmayacak açıkça konuşun gerekirse aileniz devreye girsin uyarsinlar açıkça eşinizi sustukça böyle devam edecek yıpranan sen olacaksın.

Back
X