Bir çocuğu çok sevmek için kan bağı gerekli midir?

Ayy arkadasinda nasil bir kalp varmis? Ya da yokmus?? Demirden midir nedir? Kan bagini vs gectim bu durumdaki bir cocuga nasil boyle dusunebiliyor algim sasti resmen. O arkadasinla ben olsam bir daha asla gorusmem, merhamet yoksunu

Senin o kızı görmeye gitmenle bağ kurman çok ayrı şeyler. Yaptığın atla deve değil. Esas zor olan kardeşinin sorumluluğunu almış olman

Yaptığın şey çok güzel öyle densizlere hiç aldırma, kan bağına hayatta önem vermem bir çocuğu sahiplenmek ilgilenmek için illa onu doğurmak yada onunla kardeş olmak gerekmez.

Etkilenme herkes senin gibi yüce gönüllü olamayabilir.yaptıgın o kadar kutsal bir şey ki seni canı gönülden tebrik ediyorum.
Keşke herkes senin gibi çevresindeki ailesiz çocuklarla ilgilense de sevgisiz ve sorunlu olarak buyumeseler.
Çevrendeki olaylara gözünü yumup kulaklarını tıkamak ve saçma sapan konuşmak onların tek bildikleri

Bence arkadaşın kalp ve vicdan yoksunu bi insan
Çok takdir ediyorum sizi1 keşke herkes sizin gibi olabilse ama nerdeeeeee

Senin o kızı görmeye gitmenle bağ kurman çok ayrı şeyler. Yaptığın atla deve değil. Esas zor olan kardeşinin sorumluluğunu almış olman

Leyla ile ciddi anlamda iyi bir bağımız olduğuna inanıyorum. İlk tanıştığımızda bana güvenmesi için çok çabaladım ve başardığımı düşünüyorum. Öğretmeni ile görüşüyorum düzenli olarak, okulda bile benden bahsediyormuş. Kardeşimin şansı benim ama Leyla' nın hayatında ona sahip çıkacak kimse yok. O eksikliği doldurmaya çalışıyorum.

Tamam bağ kurarsın ama leyla için sadece bir aile dostusun ziyaretçisin. Sorumluluğu sende değil. Kardeşin kan bağın olsa bile anneliğini yapmaya çalışmak çok daha takdir edilesi bence. Ben annesi babası olmayan bir çocukla ilgilenirdim ama annem babam hayattayken kardeşimin sorumluluğunu alma gücünü kendimde bulamayabilirdim.

Ne biçim insanlar mış onlar! Daha kötü şeyler söylemek istiyorum da arkadaş kontenjanları olduğu için söylemeyeceğim.

Bende oğluma kardeş bir evlat isterim hep ama cesaretim yok. Sizi çok takdir ettim.

Başkalarının her söylediğini önemsersek kendi düşüncelerimiz diye bişey kalmaz. Bi laf war, Koyma akıl para etmez diye... Başkalarının ne dediği değil sizin ne yapmak istediğiniz önemli....
Boşwer Allah akıl wermiş kimsenin söyledikleriyle kafanı bulandırma

Senin yapmış olduğun şey herkesin yapamayacağı birşey zaten.Sen çok iyi yürekli birisin.Ne kan bağına gerek var ne can bağına.6 yaşında ki çocuktan bahsediyoruz..

Kan bagi degil kalp bagidir onemli olan.insan olmak lazim birde sevmek icin.kan bagi olanlarla cok duzenli sorunsuz mu geciyormus hayat? Cocuk cocuktur ve sevgiyle merhametle yaklasmak gerekir.

Peki kan bağı olan herkesi gerçekten ama gerçekten çok seviyor muymuş o arkadaşlar?

Sadece sizi tebrik etmek istiyorum, böylesi bir kız çocuğuna ablalık, yarenlik ettiğiniz kol kanat gerdiğiniz için, bu size pek çok mükafat kazandıracaktır, herşeyden önce insan gibi insan olmak var işin ucunda.. Sevgiler...

sen iyi yüce gönüllü bir insansın - o şapşolozlar ise sığ akıllı, kalpsiz ve kıskanclar.
bu arkadaşlarından bir an önce ayrıl. bunlardan dost olmaz.
len benim köpeğim var. türümüz bile uymuyor. ona gözümden daha iyi bakıyorum. kucağıma alıp alıp seviyorum..

Tamamını okumadim sinir oldum Gerzek arkadaşlarına. Kan bağı değil kalp gerekir sevmek için.walla ben yolda gördüğüm Çingen çocuklarını bile severim giderim öperim koklarim ne mal insanlar var ya

Kendi öz anne babasını ya da öz evladını sevmeyen insanlar da var , arkadaşınız çok yanlış düşünüyor .Sizin böyle davranışınız ise ne kadar merhametli ve iyi bir insan olduğunuzu gösteriyor , keşke bazı insanlar da sizin gibi olsabilseydi .

Ben aramda kan bağı olmayan bir çocuğu kardeşim gibi sevemem, vaktimi onunla ilgilenerek geçirmem, hiç doğru bulmuyorum yaptığını

Allahım bunun bile arkadaşı var (((((((((((((((

yaa yazıyor yazıyor siliyorum
Allah böyle düşünen kadınları napsın bilemedim
arkadaşım yüreğinize sağlık
lütfen inadına daha çok vakit geçirin

Canım bir daha bir söze takılmak için bile karşında bir muhatap ara.Demem o ki sana bu sözü söyleyen birinde ne kalp ne vicdan nede merhamet var.Böyle biride yeryüzünde boşuna yer işgal eden biri.Muhatap olarak alınmaz yani

Kalpleri tas kesti bi cok insanin su dunyada ve su devirde.
O yuzden kinadigim bi kenara, dogrusu hic sasirmadim bu cumlelere.
Olay bu kadar tas kalpli insanlarin arasinda merhametli kalabilmekte.
Cogu kisinin yapmiycagi biseyi sen yapiyor olman seni abes yapmaz, seni yuce ve sayili kalmis nesli tukenmislerden yapar. Bu kotu biseymi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…