Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

tabiki canım hayırlısı..ben bazen kendime kızıyorum hayırlısını deilde allahım neolur hemen hamile kalayım diyorum..halbuki allahım herşeyin iyisini bilir..herzaman haırlısını istemek lazım..o bize hayırlı zamanda vercek inşallah...

1-Mide bulantısı :::::::::::::::::::::::::: miğde yanması var
2-Tansiyon düşmesi.:::::::::::::::::::::::----
3-Baş dönmesi ::::::::::::::::::::::::::::-----
4-Alt karında şişkinlik ve hassasiyet:::Alt karın davul gibi adete 5 gün kala
5-Kasıklarda batma ağrı yada sancı ::adete 1 hafta kala başladı seyrek
6-Kirpiklerin karışması :::::::::::::::::----dikkat etmedim
7-Bel ağrısı..............:::::::::::::::::::::adete 5 gün kala
8-Akıntı artması............. ::::::::::::var ama az
9- Göğüslerde hassasiyet........... :::var
10-Göğüslerde şişme............. :::::balon gibiler
11-Göğüs uçlarının acıması........ ::::acı son 4 günde başladı
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ::::::azcık morumsu sanki:roflol:
13-Sık idrara çıkma............. :::::::::::::::------
14-Uyku hali ::::::::::::::::::::::::::::::::::var
15-Halsizlik........................ :::::::::::::::1 hafta kala başladı
16-Ağızda kuruluk :::::::::::::::::::::::::------
17-Ağızda metal tadı hissetmek ::::::::-----
18-Dudakların fosur fosur olması şişmesi :-----
19-Göz bebeklerinin büyümesi ------
20-Adet gecikmesi :::::::::::::::::::::adetime 4 gün var
21-İdrar renginde veya kokusunda değişme :::::::::farketmedim
22-Kaşıntı::::::::::::::::::::::::::::::::::::var ama bahar ayından dolayıdır
23-Avuç içlerinde yanma:::::::::::::::::::-----
24- İdrar koyulaşması::::::::::::::::::::::------
25- Bel kalınlaşması ::::::::::::::::::::::::-----
26- Karın ağrısı veya şişmesi:::::::::::::karın şişmesi
27- Bacak ağrısı veya sızlama:::::::::::::bacaklarım 5 gün kala başladı
28- El veya ayakta Üşüme:::::::::::::::::: -----
29- Adet sivilcesi::::::::::::::::::::::::::::::çıktı
30- Kabız veya ishal durumu::::::::::::::-------
31- Göğüslerde damarlanma:::::::::::::nlar normaldede belli oluyor
adetımı sabırsızlıkla bekliyorum ama umudum fazla yok bahar mevsimine ve adet olacağıma yoruyorum.İNşşallah vardır ama bebişş:teytey:

evet canım.. doğru söylüyosun rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin.

KIZ BALSURAT HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİŞINDİR. BEN DE BU GÜN REGLİ OLDUM .
ama sendeki bu belirtiler ben de de aynı olmuştu. ama benimkisi düşük oldu. inşallah sağlıklı bebeğin olur.

KIZ BALSURAT HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİŞINDİR. BEN DE BU GÜN REGLİ OLDUM .
ama sendeki bu belirtiler ben de de aynı olmuştu. ama benimkisi düşük oldu. inşallah sağlıklı bebeğin olur.

Canım umudum yok işte bir hevesle sıralamak istedim.Aminnallah razı olsun inşallah canım
allahım hepimize sağlıklı ,hayırlı evlatlar versina.s.

Canım umudum yok işte bir hevesle sıralamak istedim.Aminnallah razı olsun inşallah canım
allahım hepimize sağlıklı ,hayırlı evlatlar versina.s.

amin canım. zaten bu umut ve beklentilerimiz de olmasa sabırda edemezdik heralde.a.s

Hani kontrole gittim dedim ya..Klasik sorular soruyorlar ya eşinizle her gece aynı yataktamı yatıyorsunuz?diye sordu.Bende şaşırdım.Valla yalan söyledim.Evet dedim ama oğlum olduğundan beri çoğunlukla ayrıyız.Nedenini soramadım.Bende merak ettim.

ya kizlar yarin adet günüm temin acik kahverengi akinti geldi yani adetim bassliyorrrrr demek üfff ya kafayi yicem cok sinirliyim cok. gögüslerimde acayip aciyorrrrrrrrrrr (((((((

ya alismak bilmiyorum her ay yeni bi ümitle bu ay olcak ins. diyorum ama hüzünle sonuclaninca ister istemez üzülüyor insan. bari hemen baslasada adetim aslinda pek kafaya takmamaya calisiyorum ama neyse (

ya alismak bilmiyorum her ay yeni bi ümitle bu ay olcak ins. diyorum ama hüzünle sonuclaninca ister istemez üzülüyor insan. bari hemen baslasada adetim aslinda pek kafaya takmamaya calisiyorum ama neyse (

bende oduyguları yaşadım ya insan çok kötü oluyo. ümitlenmicem dediğim halde 2 sanye sonra yine başa dönüyo insan. Allah bizlere sabır versin elbet bebişlerimiz bigün süpriz yapacaklar. süprizzzzz

sirinecim aynı duyguları bende yasıyorum merak etme bir anormallik yok regl donemi bende pek girmiyorum sinirlerim dahada bozuk oluyor ama sonra yine durup donup dustugumuz yer burası en iyi bizi anlayan insanlar burda çunku.

:esrako canım çok tatlı oğlun varmış kız.
ALLAH bağışlasın .Allah ona kardeş sanada 2. kez annelık duygusunu yaşatsın. olmazsada napalım yine 1 çocuğumuz var.Allah onlara sağlık uzun ömür ver:1hug:sin.

esracım giznurcuma aynen katılıyorum..aynı şeyleri yazmaktansa alıntı yapıyım dedim...galiba bende tembellikte başladı..allah hep yüzünüzü güldürsün...

kız gerçektende iycenek tembelleştin sen ha sırnaşık şey. hamilelik gibi görünüyo bu işin sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…