Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

ay canım saol inşallah dediğin gibidir...benim kasıklarımda biraz yanma var...umarım sendede bebek çıkar..hepimiz hamiş kalsak ne güzel olur...:teytey:

canım benim geçen cuma yani ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum doktor 5 inde ilişki verdi...yani varsa bile 9 günlüktür daha çok erken ama gel sen onu bana anlat

canım moralini bozmka isteme ama çatlatma iğneisnde beta hcg var zaten.. eğer iğne oldunsa oda positif gösteriyorama inş bebiştir:::::))

evet haklısın armağan bu iğnelerde de o hormon içerio ben de söyledim .ama inşallah sonuç olumlu olur.

bi arkadaşta da olmuştu adete yakınken idrar yesti pozitif çıkmıştı. bu iğne hormon içerdiği için yanıltabilio.

yaaaa bunu bilmiyordum bak şimdi gerçekten üzüldüm...senağlama

canım ben sana hormondandır diye çatlatma iğnesinden kastetmiştim iyi açılklayamamışım .internet çalışmayınca onunla uğraştım ne yazdım ne yazamadım bilmem .şimdi eve geldim. burası. iyi.
ya sen şimdi buna takarsın illede bu senin hamiş olmaman anlamına gelmez. sürpriz her zaman kapıdadır canım sakın kafanı yorma .
inşallah hamiş olcaz .:1hug:

.................................................

Son düzenleme:
olmazsa bidaha ki aya canım üzülme. zaten tutmama olasılığı beklemediğimiz bişey değil demi . boşveeerrr .sonra üzülünce öbür aya yumurtlayamıyoz.

kız hamiş olursan tatilde hamiş hamiş dolaşırsın aklıma o geldi şimdi.

2 gün sonra falan bidaha kan testi yaptır istersen . hamişsen yükselir. hamiş değilsen aynı çıkar.

aslında adet günümüz gelip çatıncaya kadr hiç bişeye baktırmamak lazım testler yapınca acabalar başka bi acaba doğuruyo.işin i.çinden çıkamıyoz valla benim daha çok kafam karışıyo. .tatlicadiarzu

yaptırmam artık kan testi....adet olmazsam doktora giderim..belki yarın bidaha test yaparım..zaten varsa daha belirgin çıkması lazım...zaten olsaydı değer daha yüksek çıkardı..

zeynepcim arkadasların dedigi gibi catlatma ignesi zaten gebelik hormonu olan beta hcg içeriyor. o nedenle çıkan sonuç her zamankinden farklı olabilir. normalde 5den yuksek olması gerekiyor ama idrar testinde nası silik cikti ben onu anlamadım idrar testleri 20 mlu hassasiyetli yani kanda 20 ve ustu olacakki idrarda çıksın. erken gebelik testleride 10 mlu ustunu gosteriyorkanda 4 cıkıp id rarda silik cıkması çok enteresan geldi bana. umarım yanılıyoruzdur

yaaaa bunu bilmiyordum bak şimdi gerçekten üzüldüm...senağlama

CANIM AMACIM SENİ ÜZMEK DEĞİLDİ.. AMA BEN BİLDİĞİMİ YAZDIM..İNŞ GENEDE HAMİŞSİNDİR.. LÜTFEN ÜZÜLME.. OLMASSADA Bİ DAHAKİNE.. HERŞEY NASİPLE DEĞİLMİ ZATENN..ELBET GELİCEK BİRGÜN BİİZMDE BEBİŞLERİMİZ..

Esracim Bende Anlayamadim Ama Yok Herhalde Gerçekten çatlatma Iğnesinden Kaynaklaniyo..bu Sababh Yine Test Yaptim Yine Silik çikti...ama Daha Yapmiycam Valla Moralman çöktüm..allah Hakkimda Hayirlisi Neyse Onu Versin.. Hepimizin Tabi...

BİLİYORUM ARMAĞANCIM ZATEN AMACIMIZ BURDA BİRBİRİMİZLE BİLDİKLERİMZİ PAYLAŞMAK DEİLMİ..SÖYLEDİĞİN İYİ OLD..YOKSA BEN BOŞYERE ÜMİTLENMEYE DEVAM EDİCEKTİM..

BENCE EN İYİSİ ADET GÜNÜMÜZ EN AZ 5 GÜN GEÇMEDEN HİÇ BİR TAHLİL YAPTIRMAMAK..GELMİŞSE ZATEN BİZİMLE..BIRAKALIM SÜPRİZ OLSUN BİZE.. DEĞİLMİİ:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…