Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

BİLİYORUM ARMAĞANCIM ZATEN AMACIMIZ BURDA BİRBİRİMİZLE BİLDİKLERİMZİ PAYLAŞMAK DEİLMİ..SÖYLEDİĞİN İYİ OLD..YOKSA BEN BOŞYERE ÜMİTLENMEYE DEVAM EDİCEKTİM..

EVET CANIM.. DAHADA HEVESLENME DİYE DEDİM.. KEŞKE ÖYLEBİŞEY OLMASAYDI KEŞKE GERÇEK HAMİŞ OLSAN.. AMA ÜZÜLMEK YOK.. ELBET O GÜNDE GELİCEK.. ÇİZGİLER KOPKOYU ÇIKICAKK.. TMMI CANIM.. ÜZÜLMEK YOKK.. YOLA DEVAMM:))

Haklısın canım zaten bu ayda adet olayım daha hiç bişeyi takip etmiycem yok yumurta günüymüş..yok belirtiymiş..zaten maşşallah bütün belitileri yaşıyoz ..o yüzden test mestte yapmıycam artık..valla verdiğim paralara acıyom...

EVET CANIM BENCEDE EN İYİSİ.. YOKSA KAFAYI YİYOZ SONUÇTA BOŞŞEN YİİSİ OLURUNA BIRAKMAK:))

doğru söylüyon canım hele bebişimin hiç suçu yokken ona çok bağırıyom..eşimde kızıyo niye sebepsiz böyle kendini sıkıyosun diye...keşke eşim kadar rahat olabilsem...

bende adet oldugum gunler evde fırtına estiriyorum sonra durup dusununce garibime gidiyor evde bir tane oglum var hali hazırda benim oglum ve ben ikinci olmuyor diye birinciden sinirimi çıkarıyorum aptalmıyım ben napıyorum vs diye kendimi toparlıyorum allahtan ona daha çok sarılıyorum kendimi o zaman biraz olsun teselli bulmus hissediyorum.
bu arada haftalardır oglumla oturup ders calısmadım cantasını bile kontrol etmez oldum aklımda hep bu bebis tahlil dr hastane konuları oldugu için. bu haftasoun oglumla sıkı bir ders calısma prgramına gireyim diyorum resmenhayattaki diger islerden soyutlandım tek bunla mesgulum.

AL BENDENDE O KADAR..KENDİMİZİ DEMEKKİ İYİCE KAPTIRMIŞIZ.. ASLINDA NORMALHAYATIMIZA DEVAM ETSEK BELKİDE BEBİŞDE ÇABUK GELİR. BİZ KENDİMİZ ENGEL OLUYORZ BENCE BÖYLE KAFAYA TAKA TAKA.. .. HİÇ OLMAYANLAR NE YAPSIN.. ELİMZİDEKİNİN KIYMETİNİ BİLEWLMKİ ÖNCE SONRADA ÖTEKİ GELSİNN..HAKSIZLIK YAPIYORUZ SANIRSAMM.. ONLARIN SUÇU NEKİ
(

çok şükürki birer tane bulmuşuz yoksa biz evde adamları yerdik herhade..ikincisi olmuyoken bukadar yapıyosak hiç olmasaydı ne yapardık acaba

Selam kızlar doktora gittim.Hiç problemim yokmuş.Yumurtalıklarım çok güzel çalışıyormuş.Folik asit başladı.Çalışmaya devam dedi.1mayısta gel dedi.O gün bir test yapıcakmış.

yerden göge kadar haklısın aynensırnaşık şey

a.szynp cim ben öyle yapyom zaten .artık kafama takmıyorum ama bu ne kadar sürer tabii bilemem . yoksa zaman geçmio valla .hiç bişeyden de zevk alamıyosun .artık eşimle bile istediğimiz için değilde hep çocuk için o işi yapar hale geldik. hesap tutmaktan muhasebeciyi bile geçtim. artık boşvercem olursada olmazsada. Allah bize bi çocuk vermiş buna şükretmek lazım

haklısın tatlım ..artık bende oluruna bırakıcam..hatta bidahaki ayki adet günümü bile hesaplamıycam..tüketti bu hamilelik işi beni valla

AYNEN ARKADAŞLARR.. BENDE ÖYLE YAPICAMM.. NE YAPALIM ELBET GELRİİLERR.. BELKİ BÖYLE YAPARSAK HEMDE ÇABUK GELİRLER NE DERSİNİZ:)):teytey::teytey:

ben son donemde ikinci çocgun zorlukları tek olmasının avantajları uzerine yazılar okuyorum ve kendimi buna hazırlamaya calısıyorum. ha bu arada hamile kalır tek çocuklu olmaya iyice kendimi kaptırır hamile kaldım eyvah napıcam dersemde hiç sasırmam:) mantıgımla kendimi hangisi dogru ise ona çabuk adapte edebilen bir insanım çunku:)

kendin için en dorusu neyse umarım ona karar verebilirsin..ama unutmaki bu dünyada kardeşinin olması çok güzel bişey..sığınılacak güvenilecek bir kapısı olması insana huzur verir..allah nasip etsede çocuklarımıza kardeş yapabilsek...

Kızlar selamlarr.. adetime 3gün kaldı. int.de gezinirken bi liste gözüme takıldı ve burdada bize yardımcı olabilir dedim. Zeynepcim zaten sen bunu doldurmuştun hatırladın dimi. burayada kopya ediyim belki sizede yardımı olur..

BELİRTİLER……………… ZAMANI…………………

1-Mide bulantısı ::::::::::::::::::::::::::
2-Tansiyon düşmesi.:::::::::::::::::::::::
3-Baş dönmesi ::::::::::::::::::::::::::::
4-Alt karında şişkinlik ve hassasiyet:::
5-Kasıklarda batma ağrı yada sancı ::
6-Kirpiklerin karışması :::::::::::::::::
7-Bel ağrısı..............:::::::::::::::::::::
8-Akıntı artması............. ::::::::::::
9- Göğüslerde hassasiyet........... :::
10-Göğüslerde şişme............. :::::
11-Göğüs uçlarının acıması........ ::::
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ::::::
13-Sık idrara çıkma............. :::::::::::::::
14-Uyku hali ::::::::::::::::::::::::::::::::::
15-Halsizlik........................ :::::::::::::::
16-Ağızda kuruluk :::::::::::::::::::::::::
17-Ağızda metal tadı hissetmek ::::::::
18-Dudakların fosur fosur olması şişmesi :
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-Adet gecikmesi :::::::::::::::::::::
21-İdrar renginde veya kokusunda değişme :::::::::
22-Kaşıntı::::::::::::::::::::::::::::::::::::
23-Avuç içlerinde yanma:::::::::::::::::::
24- İdrar koyulaşması::::::::::::::::::::::
25- Bel kalınlaşması ::::::::::::::::::::::::
26- Karın ağrısı veya şişmesi:::::::::::::
27- Bacak ağrısı veya sızlama:::::::::::::
28- El veya ayakta Üşüme::::::::::::::::::
29- Adet sivilcesi::::::::::::::::::::::::::::::
30- Kabız veya ishal durumu::::::::::::::
31- Göğüslerde damarlanma::::::::::::::

evet doldurdum canım ama ben artık belirtilere takılmıycam çünkü maşallah her ay o belirtileri yaşıyorum...ne zaman çift çizgiyi tam görürüm oğlumdaki gibi o zaman inanıcam..ama yinede düşündüğün için saol...

haklısın aslında da. işte vazgeçemiyoruz ki. kendimize monte etmeye çalışıyoruz bi kısmınıda psikolojik etkilendiğimiz için varmış gibi hissediyoruz belkide fisfisfis hayırlısı be fıstık dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…