Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

yakaladım sizi demek beni çekiştiriyosunuz.asıl siz beni delitceksiniz.bikaybolup bi çıkıyosunuz

fundacım yeni pencere aç deyip 3 sayfa açıyom ben onları kapatmadan aşağı atıyom. sonra osayfayı yine kaldiğın yerden devam et . ben artık uzmanlaştım okonuda 5-6 sayfayı takip edebiliom yazmasamda hepsine okuyorum...yerimseniben

bana bak zeyno şimdi ben bayılıcam bikerem benim bilgisayarım yeni ya bu site kafayı yedi yada benim gözlerim bozuldu

fundacım senin uykunmu geldi ne gözlerin bulanıklaşmaya başladı galiba..bak ben cin gibiyim hiçbirini kaçırmıyom..hem ben seni yakaladım başka sayfada yazışıyodun..

eşimde diyoki niye gülüyon bilgisayarın karşısında..funda bende seni anllattım valla oda güldü..funda kız biz strese girince seninle konuşalım sen bizi güldür..

mesajlar sayfasında moosu isrediğin konuya ok işaretini koy sonra moosun sağ tuşuna bas yeni penceyi aça bas sonra son sayfaya gel . yazmıcaksanda aşağı at biri yazarken hemen okursun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…