Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

hah gene çıktınız.ay bana bişeyler oluyor.ikiniz birlik olup delirtceksiniz beni.siz nasıl menekşe oldunuz?

sayfa yı eskıtıon. sen ...hep F1 Tuşuyla yenile . yeter canım hocalık ücretim de yok zaten hani ücret

canım yazdığın mesajlara göre değişiyo o 500 mesaj yazınca menekşe oluyon.. bide f1 olmaz o yardım sayfası... f5 e basıcan..lütfen hocam yanlış bilgi vermeyelim arkadaşımıza

::aa pardon pardon artık benide şaşıttı funda napiim. kız ikimizde aynı anda menek şe olduk .hadi kutlayalım:içelim:
darısı fundanın agatarınasırnaşık şey

::aa pardon pardon artık benide şaşıttı funda napiim. kız ikimizde aynı anda menek şe olduk .hadi kutlayalım:içelim:
darısı fundanın agatarınasırnaşık şey

:içelim: fundacım senide aramızda görmek isteriz yani..nur bu tecrübe puanları nasıl oluyo bir bilgin varmı bende istiyom ondan..:sm_confused:

ben kocişimle dolaşmaya gidiyorum yarın konuşuruz bol bol güldürürüm sizi.öptüm.a.s.

iyi geceler canım görüşürüz..bu arada kıskandım yani ne güzel gece gece gezmek..bizimkide içerde play statıon oynuyo..çocuk ne olucak

bu saatte ne gezmesi demeyin sakın napalım arabamız yok daha.iş yerini arabası onda kalınca gezmeye götürüyo arabayla kocişim

canım önemli olan araba veya para deil mutluluk..bizimde var ama kapıda uyuyo..gerçi kocişimin hakkını yemiyim heryere götürüyo beni.. bu arada bende usta şöförümdür yani o götürmese bile ben kendim gidebilirim..

giz bu gün eişm uyuduğu için rahat rahat konuştum. birazdan kalkar valla . dün nöbetçiydik ya ondan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…